Gość: Rava IP: *.nat2.kon.tvknet.pl 01.11.03, 12:36 Szalenie ważną sprawą jest stosowanie maseczek ziołowych lub z produktów naturalnych. Żadne kosmetyki nie zastąpią działania maseczek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boa Re: Kosmetyki za grosz IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.11.03, 16:23 Polecam płyn do higieny intymnej Antima firmy Ziaja.Tani(500 ml za 6.75!),wydajny i baaardzo przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Kosmetyki za grosz IP: *.govst.edu 04.11.03, 22:17 Wiele razy mialam okazje przekonac sie, ze wysoka cena niekoniecznie gwarantuje wysoka jakosc, a niska niska. Mieszkam obecnie zagranica i czesto wybieram sie do polskich sklepow po polskie kosmetyki. Uwazam, ze wiele z nich jest na swiatowym poziomie i nie mamy sie czego wstydzic. W wyborze kosmetykow kieruje sie nie cena, lecz skutecznoscia i zauwazylam, ze kosmetyki w rozsadnych cenach potrafia swietnie zaspokoic moje potrzeby. Zawsze wychodze z zalozenia, ze sklad kosmetykow o podobnym dzialaniu lecz w innych cenach jest zblizony. Poza tym czesto placi sie za opakowanie, import itp., wiec po co przeplacac? Chyaba ze ktos chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maka Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: 193.0.122.* 05.11.03, 08:21 Jak taka gazeta na poziomie może polecać tanie śmiecie dla plebsu! Nie usprawiedliwia jej nawet to, że żeby nie brudzić sobie wypielęgnowanych za ciężką kasę rączek, robi to cytując opinie internautek! Albo się jest wysoko opłacaną gazetową blondynką z polskiego hajlajfu, albo nie! Kto wprowadził na łamy "Organu Blondynki z Forsą" takie porządki! Jeszcze nieszczęsnym Paniom Redaktorkom każą dorosnąć, wyzbyć się infantylizmu, a nie daj Boże zacząć odróżniać klasę od kasy (co wbrew poglądom lansowanym na łamach nie jest tym samym!) UWAGA! Powyższa opinia w żadnym stopniu nie dotyczy Kingi Dunin - niestety, wysoki poziom i waga jej felietonów nie są w stanie zrównoważyć poziomu Obcasów, których godłem powinna zostać "palma głupoty" z ronda przy Nowym Świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.net.pl 05.11.03, 11:00 uważasz sie za damę?? chyba wyszłaś z czworaków na folwarku i damę udajesz!!! jesteś plebsem.......... Odpowiedz Link Zgłoś
xmila Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! 05.11.03, 11:34 Biedna Mako! Niestety po Twoim liście ewidentnie można stwierdzić, że KLASA i KASA (o ile takową posiadasz) to zupełnie coś innego. Klasa to intelekt, skromność (również w kontekście finansowym)i przede wszystkim szacunek dla opinii innych ludzi. A kasa? Cóż, dużo mamy "nowobogackich" w Polsce, którzy nie potrafią zdania sklecić, tzw. słoma im z butów wychodzi, ale chętnie pokazują zasobność portfela. Tyle, że ta kasa do klasy ma się ja przysłowiowy wół do karocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrie.p Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 11:47 Jeżeli stać Cię na b. drogie i markowe kosmetyki to dobrze,ale Twoje oburzenie i plucie jadem na temat Gazety i artykułów o tanich kosmetykach świadczą o Twoim niskim poziomie kultury,klasy,taktu. To, czy ktoś kupuje drogie,czy tanie kosmetyki nie jest ważne, a jeżeli Cię to drażni to nie czytaj tych artykułów i nie wchodż na dyskusje o "tanich śmieciach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.torun.mm.pl 05.11.03, 15:20 Ten mail zdaje się miał być bardzo ironiczny i złośliwy, więc autorki o pogardę dla tanich kosmetyków bym nie podejrzewała. Natomiast faktycznie był bez klasy, jak każde plucie jadem bez konkretnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! 05.11.03, 17:07 kto czyta "wyborcza" - czy tylko ludzie z hajlajfu? To powiedz czemu ma ona taki naklad, dla mnie Gazeta jest gazeta ludzi myslacych, kojarzy mi sie z pokoleniem moich rodzicow - dzialaczy podziemia - z 20 tys. dlugu, bo chca korzystac z kapitalizmu, ale mimo wszystko sa szczesliwi lub z takimi szaraczkami pracujacymi w bibliotekach, na uczelniach, dla nich, dla ich corek taki watek jest najlepszym watkiem ze wszystkich, ktorych nie stac na kupowanie tych superdobrych (a moze raczej supermodnych?...) kosmetykow zaczynajacych sie od 500zl. Wybacz, ale mnie nie stac na takie "luksusy", moze kedys bedzie (mama 18 lat), ale na razie uwielbiam Ziaje i inne polskie, tanie kosmetyki. A taki snob-lajf jak ty, niech czytuje Glamour itp. bo jestes ich grupa docelowa.Nie miej do nas ani do redakcji pretensji, ze niektorych nie stac na te "najlepsze" kosmetyki. pzdr kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinka spokojnie laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 17:12 niektorzy nie zastanowia sie wogle wcale zanim cos napisza. nie osmieszajcie sie, przeciez golym okiem widac ze ta wypowiedz wrecz ocieka ironia :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: spokojnie laski 05.11.03, 17:28 to ja nie rozumiem - kazda ironia ma swoje granice, bo pozniej zaczyna byc juz li i wylacznie krytyka:) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.wlan.plusgsm.pl 14.11.03, 21:34 to chyba nie było na poważnie? litości! mam nadzieję, że nie istnieją tak puste i beznadziejne osoby..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura ojej, wszystkie jesteśmy beznadziejne :/ IP: *.tele2.pl 16.11.03, 14:06 rozumiem ze dla tej pani minimum wydane na jeden kosmetyk to 130 zł, podejrzewam tez ze nie jada np. jogurtów ktore mozna kupic po złotówke, a odzywia sie tylko i wyłącznie kawiorem, ostrygami i najdrozszymi winami z Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: ojej, wszystkie jesteśmy beznadziejne :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 00:59 Może panie są beznadziejne ale ja nie.Chcesz dobrze wyglądać to płać.A brzyduli nawet najlepsze kosmetyki nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś