Dodaj do ulubionych

Kosmetyki za grosz

IP: *.nat2.kon.tvknet.pl 01.11.03, 12:36
Szalenie ważną sprawą jest stosowanie maseczek ziołowych lub z
produktów naturalnych. Żadne kosmetyki nie zastąpią działania
maseczek.
Obserwuj wątek
    • Gość: boa Re: Kosmetyki za grosz IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.11.03, 16:23
      Polecam płyn do higieny intymnej Antima firmy Ziaja.Tani(500 ml
      za 6.75!),wydajny i baaardzo przyjemny.
    • Gość: Magda Re: Kosmetyki za grosz IP: *.govst.edu 04.11.03, 22:17
      Wiele razy mialam okazje przekonac sie, ze wysoka cena
      niekoniecznie gwarantuje wysoka jakosc, a niska niska.
      Mieszkam obecnie zagranica i czesto wybieram sie do polskich
      sklepow po polskie kosmetyki. Uwazam, ze wiele z nich jest na
      swiatowym poziomie i nie mamy sie czego wstydzic. W wyborze
      kosmetykow kieruje sie nie cena, lecz skutecznoscia i
      zauwazylam, ze kosmetyki w rozsadnych cenach potrafia swietnie
      zaspokoic moje potrzeby. Zawsze wychodze z zalozenia, ze sklad
      kosmetykow o podobnym dzialaniu lecz w innych cenach jest
      zblizony. Poza tym czesto placi sie za opakowanie, import
      itp., wiec po co przeplacac? Chyaba ze ktos chce.
    • Gość: Maka Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: 193.0.122.* 05.11.03, 08:21
      Jak taka gazeta na poziomie może polecać tanie śmiecie dla
      plebsu! Nie usprawiedliwia jej nawet to, że żeby nie brudzić
      sobie wypielęgnowanych za ciężką kasę rączek, robi to cytując
      opinie internautek! Albo się jest wysoko opłacaną gazetową
      blondynką z polskiego hajlajfu, albo nie! Kto wprowadził na
      łamy "Organu Blondynki z Forsą" takie porządki! Jeszcze
      nieszczęsnym Paniom Redaktorkom każą dorosnąć, wyzbyć się
      infantylizmu, a nie daj Boże zacząć odróżniać klasę od kasy (co
      wbrew poglądom lansowanym na łamach nie jest tym samym!) UWAGA!
      Powyższa opinia w żadnym stopniu nie dotyczy Kingi Dunin -
      niestety, wysoki poziom i waga jej felietonów nie są w stanie
      zrównoważyć poziomu Obcasów, których godłem powinna
      zostać "palma głupoty" z ronda przy Nowym Świecie.
      • Gość: kama Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.net.pl 05.11.03, 11:00
        uważasz sie za damę?? chyba wyszłaś z czworaków na folwarku i damę udajesz!!!
        jesteś plebsem..........
      • xmila Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! 05.11.03, 11:34
        Biedna Mako!
        Niestety po Twoim liście ewidentnie można stwierdzić, że KLASA i KASA (o ile
        takową posiadasz) to zupełnie coś innego. Klasa to intelekt, skromność (również
        w kontekście finansowym)i przede wszystkim szacunek dla opinii innych ludzi. A
        kasa? Cóż, dużo mamy "nowobogackich" w Polsce, którzy nie potrafią zdania
        sklecić, tzw. słoma im z butów wychodzi, ale chętnie pokazują zasobność
        portfela. Tyle, że ta kasa do klasy ma się ja przysłowiowy wół do karocy.
      • Gość: carrie.p Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.03, 11:47
        Jeżeli stać Cię na b. drogie i markowe kosmetyki to dobrze,ale Twoje oburzenie
        i plucie jadem na temat Gazety i artykułów o tanich kosmetykach świadczą o
        Twoim niskim poziomie kultury,klasy,taktu. To, czy ktoś kupuje drogie,czy tanie
        kosmetyki nie jest ważne, a jeżeli Cię to drażni to nie czytaj tych artykułów i
        nie wchodż na dyskusje o "tanich śmieciach"
        • Gość: vesna Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.torun.mm.pl 05.11.03, 15:20
          Ten mail zdaje się miał być bardzo ironiczny i złośliwy, więc autorki o
          pogardę dla tanich kosmetyków bym nie podejrzewała. Natomiast faktycznie był
          bez klasy, jak każde plucie jadem bez konkretnych argumentów.
      • kamaoka Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! 05.11.03, 17:07
        kto czyta "wyborcza" - czy tylko ludzie z hajlajfu? To powiedz czemu ma ona
        taki naklad, dla mnie Gazeta jest gazeta ludzi myslacych, kojarzy mi sie z
        pokoleniem moich rodzicow - dzialaczy podziemia - z 20 tys. dlugu, bo chca
        korzystac z kapitalizmu, ale mimo wszystko sa szczesliwi lub z takimi
        szaraczkami pracujacymi w bibliotekach, na uczelniach, dla nich, dla ich corek
        taki watek jest najlepszym watkiem ze wszystkich, ktorych nie stac na kupowanie
        tych superdobrych (a moze raczej supermodnych?...) kosmetykow zaczynajacych sie
        od 500zl. Wybacz, ale mnie nie stac na takie "luksusy", moze kedys bedzie (mama
        18 lat), ale na razie uwielbiam Ziaje i inne polskie, tanie kosmetyki. A taki
        snob-lajf jak ty, niech czytuje Glamour itp. bo jestes ich grupa docelowa.Nie
        miej do nas ani do redakcji pretensji, ze niektorych nie stac na te "najlepsze"
        kosmetyki.
        pzdr
        kama
        • Gość: cinka spokojnie laski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 17:12
          niektorzy nie zastanowia sie wogle wcale zanim cos napisza. nie osmieszajcie
          sie, przeciez golym okiem widac ze ta wypowiedz wrecz ocieka ironia :)
          • kamaoka Re: spokojnie laski 05.11.03, 17:28
            to ja nie rozumiem - kazda ironia ma swoje granice, bo pozniej zaczyna byc juz
            li i wylacznie krytyka:)
            pzdr
      • Gość: czarna Re: Wysokie Obcasy obniżają loty - skandal!! IP: *.wlan.plusgsm.pl 14.11.03, 21:34
        to chyba nie było na poważnie? litości! mam nadzieję, że nie istnieją tak puste
        i beznadziejne osoby.....
        • Gość: Laura ojej, wszystkie jesteśmy beznadziejne :/ IP: *.tele2.pl 16.11.03, 14:06
          rozumiem ze dla tej pani minimum wydane na jeden kosmetyk to 130 zł,
          podejrzewam tez ze nie jada np. jogurtów ktore mozna kupic po złotówke, a
          odzywia sie tylko i wyłącznie kawiorem, ostrygami i najdrozszymi winami z
          Francji.
          • Gość: Kaja Re: ojej, wszystkie jesteśmy beznadziejne :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 00:59
            Może panie są beznadziejne ale ja nie.Chcesz dobrze wyglądać to
            płać.A brzyduli nawet najlepsze kosmetyki nie pomogą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka