Dodaj do ulubionych

Kosmetyki Sza

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 16:14
Dziewczyny, czy któraś z was używała już kosmetyków tej firmy? Wydaje mi się,
że są one przeznaczone raczej dla dojrzałej skóry - może się mylę? Czy
kosmetyki Szapołowskiej śmiało można polecić? Czy jakość jest porównywalna do
tych z najwyższej półki? Czekam na opinie!
Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: Kosmetyki Sza IP: *.acn.waw.pl 20.01.02, 17:35
      Sza to raczej kosmetyki dla dojrzałych kobiet (przynajmniej preparaty
      pielęgnacyjne do twarzy). Moja matka dostała na gwiazdkę serum ujędrniające pod
      oczy - i odstawiła je po kilku dniach używania, ale jej trudno dogodzić, bo
      jest alergikiem i uczula ją praktycznie wszystko. Ja sama ostrzę sobie pazurki
      na koncentrat wyszczuplający w saszetkach (trzytygodniowa kuracja, jakieś 170
      zł), ale nie wiem, czy już pojawił się w perfumeriach i czy jest wart swojej
      ceny - a rzecz jasna nie chciałabym takiej kwoty wyrzucić w błoto. Więc też
      chętnie usłyszę opinie innych pań.

Pozdrawiam
    • Gość: Marta Re: Kosmetyki Sza IP: 10.128.131.* 20.01.02, 17:54
      Kosmetyki Sza są raczej przeznaczone dla dojrzałej skóry.Moja mama miała kiedyś
      krem i maseczkę z dzikim ryżem.Najpierw narzekała że krem jest potwornie ciężki
      i źle się wchłania a potem dostała okropnego uczulenia i powiedziała że nigdy
      więcej.Zresztą dokładnie ten same składniki co "dziki ryż" zawiera
      seria "Chińskie Zioła" Dax Cosmetics i za niewielkie pieniądze.To jest moja
      subiektywna ocena i mnie kosmetyki Sza nie przekonują.Uważam że za te same
      pieniądze lepiej kupić Diora czy Clarinsa (polecam żel wyszczuplający Clarinsa)
      i ma się pewność że ten produkt jest dobrej jakości i z renomowanego
      laboratorium.Nie bardzo chce mi się wierzyć w umiejętności kosmetyczne pani
      Szapołowskiej a jej opowieści że te receptury "Na dziki ryż" sprzedały jej
      jakieś stare chinki są po prostu śmieszne.Ale podkreślam to jest moja
      subiektywna opinia.
      • Gość: Helena Re: Kosmetyki Sza IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 13:05
        Ja wlasnie testuje serum ujedrniajace do biustu, bo mam co pielegnowac i
        stosuje rozne rozniste specyfiki. Sza jest nie szczegolne i ciezko sie wchlania
        i jakos nie widze rezultatow, poza utrzymaniem stnu obecnego w dobrej kondycji.
        Pozdrawiam
        H.
      • Gość: p Re: Kosmetyki Sza IP: *.eranet.pl 21.01.02, 13:53
        ja też uważam, że za porządnym kosmetykiem musistać prawdziwe laboratorium, z
        wiedzą o doświadczeniem. a cena jest moim zdaniem tylko wybiegiem marketingowym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka