ul_ka 05.01.09, 17:33 prosze ,powiedzcie jakie znacie perfumy o zapachu waniliowym ,landrynkowym -uwielbiam bardzi słodkie zapachy teraz jest tak ogromny wybór perfum ze nawet nie wiem w jakim kierunku isc - zeby były trwałe ale w ludzkiej cenie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sad-ex Re: perfumy o zapachu vanilla 05.01.09, 18:24 dokladnie tak, yves rocher. vanille bourbon, 100ml ok 30 zl. z czasem co prawda robia sie slodkie jak ulepek. Odpowiedz Link Zgłoś
ul_ka Re: perfumy o zapachu vanilla 05.01.09, 18:21 tyle co zerknełam na allegro to z tej serii chodzi chyba o Ode a J'Amour Odpowiedz Link Zgłoś
fallea Re: perfumy o zapachu vanilla 05.01.09, 18:49 White Musk, Armani w takiej złotej puszce. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy o zapachu vanilla 05.01.09, 19:01 nie, dziewczyn piszą o vanille bourbon YR Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: perfumy o zapachu vanilla 06.01.09, 20:38 Jil Sander Stylessence-piękny zapach,mało znany w Pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: perfumy o zapachu vanilla 06.01.09, 21:42 Nie czuć go w Pl.Inne natomiast tak.Ja tak mam ,ze rozpoznaję:)Imprezy,galerie,ulica,tłum. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_pospolita Re: perfumy o zapachu vanilla 06.01.09, 22:18 Może jest nielubiany, nie od razu mało znany..? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy o zapachu vanilla 07.01.09, 11:59 przede wszystkim nie jest waniliowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfkaa Re: perfumy o zapachu vanilla 07.01.09, 14:51 To ze nie napisano o nim że nie ma nuty waniliowej nie znaczy ze jej nie ma.Kupowałam ten perfum w Niemczech,pierwsze pytanie osoby kompetentnej brzmiało;"lubi Pani zapach wanilii?"jak tak to polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: perfumy o zapachu vanilla 07.01.09, 19:24 spoko, na mojej skórze w ogole nie pachnie wanilią Odpowiedz Link Zgłoś
kropla_beskidu Re: perfumy o zapachu vanilla 06.01.09, 22:39 ryfkaa napisała: > Jil Sander Stylessence-piękny zapach,mało znany w Pl Wiesz to kwestia tego w jakim towarzystwie się obracasz, a jeśli mało znany - to tym lepiej. Jest normalnie dostępny, nie ma z nim problemów. Kupiłam ten zapach w październiku, jest rewelacyjny. I chwała Bogu, by nie stało się z nim coś takiego jak swego czasu było z Dolce&Gabbaną Light Blue, czym pachniały wszystkie - sklepowe, pielęgniarki, sprzątaczki. Im mnie znany tym lepiej, mniej rozpoznawalny, tym niemniej bardziej oryginalny, unikatowy. Tylko cieszyć się właścicielkom. Odpowiedz Link Zgłoś
68ulala Re: perfumy o zapachu vanilla 07.01.09, 18:56 Ale mnie poniosło: sklepowe, PIELęGNIARKI , SPRZATACZKI.......a co to ma znaczyć. szczególnie te pielęgniarki..... To czym ma wg was pachnieć taka pielęgniarka?????? sikami??? kałem??? Szok, szok, szok. Pielęgniarki to nie są kobiety drugiego gatunku!!!! Pachną tak samo i tym samym co WY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: perfumy o zapachu vanilla 07.01.09, 12:30 Wanilia to albo L Lolity Lempickiej (do trafienia w promocji w Supherpharmie) no i "killer" (zwłaszcza jeśli chodzi o trwałość) czyli Angel Thierry Muglera Odpowiedz Link Zgłoś