21.01.02, 11:37
Gdzie w Warszawie mozna zrobic profesjonaly balejage.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kim Re: balejage IP: 213.77.91.* 21.01.02, 12:42
      Polecam salon Gabriela w Klifie. Mój balejaż wyszedł piękny, sama się sobą
      zachwyciłam.
      • Gość: Helena Re: balejage IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 13:03
        Ja od ponad roku robie baleyage wylacznie w Matrixsie rog Woloskiej i Odynca u
        Ewy. Jest swietna, mila i ma bardzo dobre wyczucie. Tel. tam to 8 540 540.
        Zawsze wychodze super zadowolona.
        Pozdrawiam
        H.
      • Gość: joanna Re: balejage IP: *.*.*.* 21.01.02, 13:18
        No właśnie dobry temat bo tez zastanawiam sie nad
        balejagem. Tylko nie wiem co by tu wymyslic na ciemne
        wlosy. Czy w tych salonach o ktorych mowicie ktos mi
        doradzi? Chodz o rzetelna rade a nie taka na odwal!
        • Gość: Anka Re: balejage - do Joasi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 13:44
          Joasiu,

uważaj! Ja wybrałam się raz (jedyny!) do salonu Laurenta w Krakowie. Tłok,
          chamska fryzjerka - zadawała pytania w stylu: "balejaż wybierany czy jakiś tam,
          nie pamiętam". I wywracała oczami, bo ja nie wiedziałam, o co jej chodzi. Byłam
          pierwszy raz na balejażu, więc chyba miałam prawo żądać informacji, prawda?
          Chciałam zrobić czerwień na czarne włosy, i to takie cieniutkie pasemka.
          Oczywiście mnie wyśmiała, że nic nie będzie widać.I zrobiła mi, franca, pasemka
          grubości prawie 8-10 mm. Wyglądałam jak palant.
          Na krótkich włosach zapłaciłam ponad 100 zł, na dodatek farba wypłukała mi się
          po 2-3 myciach, i już sama na całość nałożyłam ciemny szampon koloryzujący.
          Mam nadzieję, że w W-wie macie lepiej........
      • Gość: MauaM Re: balejage IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.02.02, 16:29
        Kim,
        A u kogo byłaś w Klifie?
    • Gość: joanna Re: balejage IP: *.*.*.* 21.01.02, 14:11
      No wlasnie oto chodzi nie chce pasc OFIARĄ fryzjerki
      ktora pracuje bo musi. Od kilku lat farbuje wlosy na
      ciemno ale nie na czarno, jednak teraz oczuwam
      potrzebe jakiejs zmiany i tak wlasnie mysle nad tym
      balejagem (czerwonym). Czytalam wiele opinii
      pozytywnych na temat salonu Trend na KEN moze jakies
      bywalczynie ktore robily tam sobie balejage mi
      doradza??
      • Gość: Ptasia Re: balejage IP: *.wcp.pl 21.01.02, 14:24
        już pisałam o tym przed chwilą na forum Kobieta, czerwony w Stanisławie na
        Żytniej, 100 zł ze strzyżeniem, nie wypłukuje się, jest czerwony jak cholera, a
        ja mam b. ciemne włosy, pan Tomasz, doradza; aha, mówił, że najlepiej na
        naturalne, bo na farbowane może nie wyjść. Farba L'oreala, może ciensz lub
        grubsze pasma.
        • Gość: Baby Re: balejage IP: 212.244.106.* 21.01.02, 14:45
          Rewelacyjne kompozycje blondów( piskowy, płowy, wenecki)i nie tylko( widziałam
          jak robiła połaczenie czerni z fioletem- bajka) robi Dorotka w Salonie
          Piękności na Bohdanowicza. Przy długich włosach balejaz + zastrzyk + czesanie
          to ok. 160 zł. Tel. 824 11 00 . Acha , długie terminy (przynajmniej do Doroty)
          • Gość: Anka Re: balejage - Kraków IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:48
            A znacie kogoś dobrego w Krakowie???
    • Gość: K. Re: balejage IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 18:38
      ja chodze do Moniki w salonie Hest w al. jerozolimskich w Warszawie i jestem
      bardzo zadowolona. po kazdej wizycie jestem zaczepiana na ulicy badz uczelni i
      pytana o przybytek gdzie zrobiona mi to cudo. niestety nie wszystkie fryzjerki
      tam maja taki talent..

Pzdr.
      • yak-ona Re: balejage 21.01.02, 19:28
        a moze we wroclawiu ktos zna dobry salon na balajage????
        • lelek1 Re: balejage 22.01.02, 18:24
          zwracam sie do Heleny:czy warto pojsc w salonie Matrix do p.Elwiry.Musze do
          piatku zrobic balyage ,do p.Ewy nie moglam sie zapisac w odpowiadajacych mi
          godzinach,a zapisujacy mnie sympatyczny pan goraco zachwalal p.Elwire.Nie
          chcialabym zalowac- a wiec? Zgory dziekuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka