lexis 21.01.02, 11:37 Gdzie w Warszawie mozna zrobic profesjonaly balejage. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kim Re: balejage IP: 213.77.91.* 21.01.02, 12:42 Polecam salon Gabriela w Klifie. Mój balejaż wyszedł piękny, sama się sobą zachwyciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: balejage IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 13:03 Ja od ponad roku robie baleyage wylacznie w Matrixsie rog Woloskiej i Odynca u Ewy. Jest swietna, mila i ma bardzo dobre wyczucie. Tel. tam to 8 540 540. Zawsze wychodze super zadowolona. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: balejage IP: *.*.*.* 21.01.02, 13:18 No właśnie dobry temat bo tez zastanawiam sie nad balejagem. Tylko nie wiem co by tu wymyslic na ciemne wlosy. Czy w tych salonach o ktorych mowicie ktos mi doradzi? Chodz o rzetelna rade a nie taka na odwal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: balejage - do Joasi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 13:44 Joasiu, uważaj! Ja wybrałam się raz (jedyny!) do salonu Laurenta w Krakowie. Tłok, chamska fryzjerka - zadawała pytania w stylu: "balejaż wybierany czy jakiś tam, nie pamiętam". I wywracała oczami, bo ja nie wiedziałam, o co jej chodzi. Byłam pierwszy raz na balejażu, więc chyba miałam prawo żądać informacji, prawda? Chciałam zrobić czerwień na czarne włosy, i to takie cieniutkie pasemka. Oczywiście mnie wyśmiała, że nic nie będzie widać.I zrobiła mi, franca, pasemka grubości prawie 8-10 mm. Wyglądałam jak palant. Na krótkich włosach zapłaciłam ponad 100 zł, na dodatek farba wypłukała mi się po 2-3 myciach, i już sama na całość nałożyłam ciemny szampon koloryzujący. Mam nadzieję, że w W-wie macie lepiej........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MauaM Re: balejage IP: *.MAN.atcom.net.pl 01.02.02, 16:29 Kim, A u kogo byłaś w Klifie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: balejage IP: *.*.*.* 21.01.02, 14:11 No wlasnie oto chodzi nie chce pasc OFIARĄ fryzjerki ktora pracuje bo musi. Od kilku lat farbuje wlosy na ciemno ale nie na czarno, jednak teraz oczuwam potrzebe jakiejs zmiany i tak wlasnie mysle nad tym balejagem (czerwonym). Czytalam wiele opinii pozytywnych na temat salonu Trend na KEN moze jakies bywalczynie ktore robily tam sobie balejage mi doradza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptasia Re: balejage IP: *.wcp.pl 21.01.02, 14:24 już pisałam o tym przed chwilą na forum Kobieta, czerwony w Stanisławie na Żytniej, 100 zł ze strzyżeniem, nie wypłukuje się, jest czerwony jak cholera, a ja mam b. ciemne włosy, pan Tomasz, doradza; aha, mówił, że najlepiej na naturalne, bo na farbowane może nie wyjść. Farba L'oreala, może ciensz lub grubsze pasma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baby Re: balejage IP: 212.244.106.* 21.01.02, 14:45 Rewelacyjne kompozycje blondów( piskowy, płowy, wenecki)i nie tylko( widziałam jak robiła połaczenie czerni z fioletem- bajka) robi Dorotka w Salonie Piękności na Bohdanowicza. Przy długich włosach balejaz + zastrzyk + czesanie to ok. 160 zł. Tel. 824 11 00 . Acha , długie terminy (przynajmniej do Doroty) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: balejage - Kraków IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:48 A znacie kogoś dobrego w Krakowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: balejage IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 18:38 ja chodze do Moniki w salonie Hest w al. jerozolimskich w Warszawie i jestem bardzo zadowolona. po kazdej wizycie jestem zaczepiana na ulicy badz uczelni i pytana o przybytek gdzie zrobiona mi to cudo. niestety nie wszystkie fryzjerki tam maja taki talent.. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: balejage 21.01.02, 19:28 a moze we wroclawiu ktos zna dobry salon na balajage???? Odpowiedz Link Zgłoś
lelek1 Re: balejage 22.01.02, 18:24 zwracam sie do Heleny:czy warto pojsc w salonie Matrix do p.Elwiry.Musze do piatku zrobic balyage ,do p.Ewy nie moglam sie zapisac w odpowiadajacych mi godzinach,a zapisujacy mnie sympatyczny pan goraco zachwalal p.Elwire.Nie chcialabym zalowac- a wiec? Zgory dziekuje... Odpowiedz Link Zgłoś