Dodaj do ulubionych

dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany

• Gość: ania Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 20.07.12, 13:28
      polecam fryzjerke z ktora mozna sie umowic do domu lub w salonie Zawsze doradzi jej numer 600159078 na imie ma Asia
      • artplaneta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 16.09.12, 18:23
        Fryzjer w domu jest coraz bardziej popularny wsrod nas. Czasem poprostu nie ma czasu by wyjsc z domu. Widzialam kilka postow dotyczacych Pani fryzjerki ale zamieszcze tez swoja. P.Aneta kontakt - 513677939
        Korzystam z jej usług już dwa lata. Poleciła mi ja znajoma i moge potwierdzić ze to swiatna stylistka fryzjerka ( ukryla dosc duzy defekt na mojej twarzy , to duza zmiana)
        Z tego co wiem mieszka tutaj na stale wiec nie zniknie jak robi to czesc fryzjerek.
        • Gość: Gość Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.free.aero2.net.pl 16.08.14, 15:45
          Nigdy wiecej pani Anety - masakra
          • Gość: maniaann Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 213.158.222.* 10.06.15, 12:54
            Nie polecam artplanety. Szkoda czasu, nerwów, pieniędzy a zwłaszcza włosów. Te na szczęście odrastają.
    • Gość: katerina Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.centertel.pl 31.07.12, 19:13
      a ja polecam Instytut Pięknych Włosów na ul Francuskiej 5a w Warszawie. Mam jasne włosy blond i naprawdę mało który fryzjer potrafił sobie z nimi poradzić. Fryzjerka Paulina świetnie dobrała kolor, nie nadwyrężając ich stanu :) i ostrzygła. Polecam!
      • Gość: MAGDALENA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.08.12, 21:06
        Gorąco polecam p. Gosię z Fabryki Marzeń w Warszawie. Od dłuższego czasu chodziłam od salonu do salonu ponieważ marzył mi się popielaty blond, niestety notorycznie wychodziłam z żołtkiem na głowie:( P. Małgosia temu zaradziła i zrobiła przepiękny odcień blondu i super ostrzygła. Jestem mega mega zadowolona!
      • lewandis Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 28.10.13, 16:17
        Miłe koleżanki, no i panowie także :)

Jak niektóre z nas już się przekonały, nasz ulubiony fryzjer Seabstian Rudzewicz,
        otworzył długo oczekiwany nowy salon STUDIO ŻURAWIA.
        Po prostu jak poszłam to mnie zamurowało.
        Tak oryginalnego salonu nie widziałam. No i ten spokój oraz pełne zaufanie w stylizacji.
        Rzadko odziałam się na forach ale teraz nie wytrzymałam.
        Same zobaczcie:
        STUDIO ŻURAWIA
        ul. Żurawia 26, Warszawa
        telefon: 22 622 11 38
        www.studiozurawia.pl

Polecam z uwielbieniem
        Lewandis
        • Gość: buhuhu Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.14, 18:00
          nasz ulubiony czyli czyj? zamiatasz tam włosy i kazał ci spamowac po forach? debilka...
    • paznokciewarszawa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 24.08.12, 09:59
      Zapraszam do salonu pani Doroty Ślesińskiej (Ząbkowska 37).
      Więcej na stronie:
      www.paznokcie-warszawa.com
    • Gość: KATARZYNA NOWICKA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 83.238.5.* 17.09.12, 13:25
      WITAM
      PRACUJE W TYM ZAWODZIE OD 16 ROKU ŻYCIA Z ZAMIŁOWANIA I Z PASJA ...
      PRZY WŁOSACH CIENKICH ZDECYDOWANIE JEDNOLITY KOLOR SPRAWIA WRAŻENIE ŻE TYCH WŁOSOW JEST ZDECYDOWANIE MNIEJ...PRZY WLOSACH CIENKICH O WIELE BARDZIEJ SPRAWDZA SIE BALEJAZ....BADZ PASEMKA ALE NIE BARDZO GRUBE TYLKO SREDNIO CIENKIE I Z KOLOROW SUBTELNYCH....NIE MOZE BYC ZBYT DUZY KONTRAST MIEDZY KOLORAMI NARAZIE NIE PRACUJE ALE JESLI JEST TAKA POTRZEBA ROBIE PO DOMACH PRYWATNIE USLUGI
    • Gość: pincetka Re: Denique w Arkadii IP: *.play-internet.pl 20.09.12, 17:03
      Z tego salonu to akurat godna polecenia jest Okasana. Bardzo sympatyczna pani, a poza tym zawsze stara sie radzic klientom co bym im pasowało a co nie..
      • Gość: Gość Re: Denique w Arkadii IP: *.skynet.net.pl 04.12.15, 01:10
        Pani Oksana_ polecam, tylko pan na recepcji ....łysy chamek.....
    • Gość: zadowolona Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 15:28
      Witam. Korzystałam z wielu salonów fryzjerskich w Warszawie ,z których wychodziłam w miarę zadowolona lub wcale. Od jakiegoś dłuższego czasu korzystam z usług pani Ani fryzjerki z firmy fryzjerskiej "O mały Włos" i jestem bardzo zadowolona. Pani Ania nie tylko dobrze dobrała mi odpowiednią fryzurę i kolor ale także dba o pielęgnację moich włosów i skóry głowy.Jestem zadowolona z fachowości popartej dużą wiedzą pani Ani i jej twórczości podczas czesania fryzur okolicznościowych. Dodatkowym atutem jest to ,że to fryzjer przyjeżdża do mnie :). Polecam serdecznie i podaje kontakt dla zainteresowanych ; "O mały Włos " 0-798-862-004.
    • Gość: paznokcie Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 83.218.117.* 22.09.12, 15:49
      www.paznokcie-warszawa.com
    • artplaneta Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 23.09.12, 10:57
      Polecam P. Anete - 513677939. Fryzjerka dojeżdża do domów w całej Warszawie. To moja fryzjerka od dwóch lat;)

blanca55 napisała:

> Witam,
      > Poszukuję dobrego fryzjera w Warszawie, lub okolicach.
      > Mam cienkie i delikane włos, dlatego przydałby się ktoś, kto
      > potrafiłby coś doradzić, ewentualnie myślę o balejażu.
      > z gór dziękuję za pomoc
      > pozdrawiam
      > AniA
      • Gość: Zośka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.50.135.* 27.09.12, 10:28
        Polecam Bożenę z www.hair-a-porter.pl
        Pełen profesjonalizm :) Ona jest fantastyczna jeszcze ani razu się nie zawiodłam a lubię zmiany:)
        • Gość: Monika I Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.50.135.* 17.10.12, 13:39
          a słyszeliście to Kebello ????? Robiłam ten zabieg tydzień temu :):) super POLECAM w Hair a Porter
        • Gość: Zuzanna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 80.50.135.* 18.10.12, 10:39
          Gość portalu: Zośka napisał(a):

> Polecam Bożenę z www.hair-a-porter.pl
          > Pełen profesjonalizm :) Ona jest fantastyczna jeszcze ani razu się nie zawiodł
          > am a lubię zmiany:)

:):) dołączam się
      • Gość: gość Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.free.aero2.net.pl 16.08.14, 15:43
        Zdecydowanie nie polecam tej pani. Zero techniki, brak linii cienia, jednym słowem mega porażka. Zapewniam, ze jeśli powierzycie włosy pani Anecie, bedzięcie tego żałować przez długie tygodnie!!! A swoją drogą myślę, że ta pani tylko sama o sobie pisze w superlatywach.
    • Gość: Dagmara Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 23:50
      Czy ktoraś z Was słyszała o takim fryzjerze, on jezdzi do klientek i chyba ktos u niego pracuje, nazywa się Tomasz Oszkiel (www.tomaszoszkiel.pl). Ktos korzystal z ich uslug??? Strone maja fajną :) Zastanwiam się nad pofarbowaniem wlosow na blond z ciemnych i potrzebuje kogos kto tego nie zepsuje :)
      • Gość: Dagmara Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 16:21
        Jakiś czas temu pytałam o Pana Tomka - stylistę, który pracuje w domach klientek. Po kilku odpowiedziach, zadzwoniłam do niego, żeby go wypróbowac :) Pierwsze czym mnie przekonał do siebie to to w jaki sposób rozmawiał ze mną przez telefon. Rozmawiałam z nim 10 minut przez co dowiedziałam się wszystkiego o moich włosach i o jego pracy. Po samej rozmowie już byłam zadowolona :) Umówiliśmy się na farbowanie moich ciemnych włosów. Dostałam dokładne instrukcje, jak dbać o moje włosy kiedy je przefarbujemy na blond, jak je układać, jaki kształt grzywki pasuje do mojej twarzy... No genialnie po prostu. Samo farbowanie i strzyżenie trwało dosyć długo, ale w przyjemnej atmosferze :) Efekt super! W podziękowaniu panu Tomkowi polecam go Wam wszystkim!!!! Jego strona, na której jest oczywiście kontakt do niego: www.tomaszoszkiel.pl. Jedyną wadą, o której muszę Was uprzedzić to to, że czekałam na wizytę ponad tydzień, ale coś za coś :) pozdrawiam
        • Gość: Anna Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.13, 10:41
          witam, ja również usiłuję dostać sie do Tomasza Oszkile, ale mam lekkie wrażenie , ze chyba on lekko unika wizyty, ani razu nie byłam u niego-tzn. on u mnie. A mam pytanie jak drogie sa usługi?, czy włosy po farbie sa w dobrej kondycji.dziękuję za pomoc.
          • Gość: Kalareppa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 18.04.13, 16:06
            Fryzjerów z dojazdem już jest cała watacha ;-) Nie wiem jak Pan powyżej, ale z danej kategorii polecam swoją fryzjerkę, lekką wariatkę. Mówi się o niej ;) Czytam i czytam - ktoś napisał, że albo się ją lubi albo nie - dla mnie pozytywna osoba. Włosy mam po koloryzacji odżywione i lux ostrzyżone. Ma bloga z poradami - tak ją odkryłam w poprzednim roku - artplaneta.blog.pl/

Czy Tomek czy Aneta - polecam fryzjerów w domu - dobra atmosfera i jest czas na zmiany.
            Pozdrawiam
          • Gość: rozczarowana Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 21:06
            witam, owszem skontaktował sie Tomasz O. ze mna ale jak przedstawilam mu jaki chce kolor, mialam wrazenie ze go to przerasta, wiec skonczylo sie na zwyklyvh pasemkach, mial przyjechac ale 2 dni wczesniej odwoloal wizyte pod pretekstem...., mial sie odezwac, io nic ,pomimo moich meil i sms, i tel brak kontaktu, zostalam na lodzie, wiec dla mnie taki typoek jest skonczony.
            • Gość: Claraaa Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 01.11.13, 12:47
              Korzystam z usług Tomka od 4 lat i jestem zawsze zadowolona. Farbuję włosy rozjaśniaczem, ponieważ mam ciemne swoje naturalne, a następnie kładziony jest zimny blond. Nikt nigdy nie zrobił mi tak ładnego koloru jak właśnie Tomek, a dokładnie wiem, że nie jest to łatwe farbowanie, bo już nie raz wychodził mi żółty zamiast zimnego i to u fryzjera! Zaskoczona jestem tym jedynie, że odwołał wizytę i się nie odezwał. Nigdy mi się to nie zdarzyło, ale chyba jeśli to było dwa dni wcześniej, to nie "zostałaś na lodzie".
    • Gość: blondi870 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.10.12, 03:31
      ja chodze na farbowanie i podcinanie do Pani Ani na Dobrowoja 11 przy wiatracznej jest super i bardzo przystepne ceny, chodze do niej od 4 lat i z czystym sumieniem polecam, kiedys farbowalam u niej wlosy na platynowy blond przez rok!! i o dziwo nie byly zniszczone dzieki saunie i odzywce ktora mi polecila oraz napewno umiejetnym farbowaniu. doceniam tez u niej fakt ze potrafi doradzic. Poznalam ja z polecenia kolezanki kiedy pracowala w innym salonie i tak jak ja wiekszosc klientek przeszla do nowego salonu za nia. Naprawde zna sie na rzeczy, ma duze doswiadczenie zwlaszcza w farbowaniu. Ja jestem bardzo zadowolona:)
      z kolei na ciecie bardziej awangardowych fryzur polecam Pania Karoline na Elbląskiej 67 strefaurody.waw.pl
      • Gość: nicky Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.lte.plus.pl 25.10.12, 23:57
        Czesc,
        ja ostatnio trafiłam tp pani Małgosi z fabryki marzeń.. Przyznam ze jak ją zaobaczyłam to chciałąm uciekać.pomyslałąm:. taka młoda ? to jakie ona moze miec doswiadczenie ale okazało się ze ma i to spore.. Pracowała u najlepszych stylistów fryzur jako to oni się teraz siebie nazywają w warszawie.Przyszłam do niej z konkretnym pomysłem a wyszłam z zupełnie inną fryzurą i jestem mega zachwycona... Polecam wszystkim chętnym na mega zmianę fryzury !!
        • Gość: Dagmara Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 10:48
          Nicky, a masz jakiś telefon do tej Pani Małgosi z Fabryki Marzeń? Moja zachcianka jest skomplikowana i szukam dobrego fryzjera. Nie wiesz, czy Ona pracuje też prywatnie?
    • Gość: kasia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 37.152.24.* 05.11.12, 19:09
      Cześć , polecam ci salon w śródmieściu fabryka marzeń. Byłam tam ostatnio u Małgosi i z całego serca polecam. Świetny kolor jakąś nieznaną marka ... ale i super układająca się fryzura. Widziałam też w pracy inna fryzjerke i też świetnie ostrzgła klientkę ... mają tam też zabiegi z tej lepszej keratyny .
      • karolina.delila Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 21.11.12, 17:21
        Przestań już dziewczynino reklamować tę fabrykę marzeń, ilez mozna ten spam czytać spod róznych nicków. Zapłac za reklamę, a nie zasmiecasz i zasmiecasz wątek.
    • Gość: Sylwia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.11.12, 17:57
      Serwus, ja dostałam od kumpelki namiar na babeczkę w Śródmieściu Elektoralna 12A, to jest w apartamentowcu na tyłach Jana Pawła. Trochę specyficzny klimat salonu ale włosy robi jak złoto. Ja u niej robiłam balejaż dwa razy i modelowanie i z czystym sumieniem mogę polecić.
      Ona mi podpowiedziała co zrobić jak włosy są matowe albo robią się zielonkawe jak to u mnie było po stosowaniu żelu.
      Babeczka chyba jest ukrainką albo coś w tym stylu ale jest mega sympatyczna no i ceny są raczej z Pruszkowa niż z Warszawy. Polecam specyficzna ale bardzo dobra.
    • Gość: Gośc Anita Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.play-internet.pl 06.12.12, 16:04
      Ja polecam salon fryzjerski na Bemowie ul. Narwik 12, byłam tam ostatnio oczesać się na wesele koleżanki. Chciałam coś prostego, a zarazem oryginalnego. Pan Robert super poradził sobie z moją zachcianką. A co najważniejsze nie musiałam siedzieć z wałkami na głowie. Fryzurka wszystkim się podobała :) Polecam ten salon.
      • Gość: Iza Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.home.aster.pl 04.02.13, 14:53
        posiadasz moze numer telefonu?
        • Gość: violka mazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 21:01
          22 398-28-58
    • fra.ncja Re: dobry fryzjer Warszawa- P. Aneta 513677939 12.12.12, 09:34
      A ja nie widze tu jeszcze P. Anety. Dojeżdża dziewczyna do domów. Jestem jej stała klientka od 3ech lat. Dobrze robi włosy a i pogadać można ;-D Proponuje zmiany, ja uległam kilka razy i to były dobre decyzje. Ostatnio zaprosiła mnie na swoją stronę:
      www.facebook.com/pages/Artplaneta-fryzjer-w-domu/278767582189686
      Jest TANIO i profesjonalnie. Zna się na włosach. Jak mnie uczesała to 2dni się kok trzymał.

Pozdrawiam
      Francja
    • Gość: Kamila Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 18:47
      Mogę polecić Beatę w salonie przy Gagarina 2.
      www.fryzjer-gagarina.pl
    • Gość: Eliza Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.147.150.16.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.01.13, 17:56
      Polecam Jarka mickiewicza 32a lok.2 rewelacja
    • edk-a28 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 11.01.13, 23:23
      Z PEŁNYM POWODZENIEM KAŻDEMU MOGĘ POLECIĆ MANUFAKTURĘ URODY NA LIMANOWSKIEGO NA RAZIE JEST TAM SALON KOSMETYCZNO DERMATOLOGICZNY ALE TERAZ PRZENOSZĄ SIĘ TAM STYLIŚCI DO KTÓRYCH CHODZĘ OD LAT.OGROMNA WYGODA BO WSPÓŁPRACUJĄ Z WIZAŻYSTAMI I STYLISTAMI UBIORU.SZŁAM NA WESELE I POTRZEBOWAŁAM ZROBIĆ OGROMNE WRAŻENIE NA GOŚCIACH POWIEM SZCZERZE ŻE TAKIE CUDO ZE MNIE ZROBILI ŻE BYŁAM W POTĘŻNYM SZOKU :) TO W RAZIE CO NUMER DO MOJEJ STYLISTKI FRYZUR 792062291,WARTO DZIEWCZYNY 100% ZADOWOLENIA NO I TRAKTUJĄ CIĘ JAK GWIAZDĘ I TO W TYM TEŻ JEST SUPER :)
      • Gość: Violka Mazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.13, 12:17
        A ja polecam panią Agnieszkę ( Włoszkę ) z Salonu Capillus www.fb.com/saloncapillus na ul. łuckiej 18 koło Hotelu Hilton tel. 22 398-28-58.
        Pełen profesjonalizm za przystępne ceny jak na tą okolicę. Strzyżenie damskie krótkie 65 zł. zresztą cennik jest na ich stronie www.capillus.pl
    • Gość: mi Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.ip.netia.com.pl 14.01.13, 10:52
      a jaka cena za samo ścięcie
      • Gość: violka mazur Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.182.55.42.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.01.13, 12:32
        krótkie włosy 65 zł. strzyżenie z modelowaniem
    • Gość: garec Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 09:46
      Do tego typu włosów delikatne ręce ma Pani Iwonka z Denique w Arkadii. Przed zrobieniem czegokolwiek najpierw dokładnie wypyta żeby późnej nie było nieporozumień.
      • Gość: MŁYNARCZYK A. Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.180.244.191.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.01.13, 10:26
        a ja polecam CAPILLUS www.capillus.pl na Łuckiej 18 super cięcie, przyjemna atmosfera, cena adekwatna do jakości usług czyli WOW
    • lejla87 Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany 22.01.13, 23:42
      Polecam Ci studio Le Desir na ulicy Jasnej. Obcinali mnie trzej fryzjerzy i za każdym razem byłam super zadowolona. Poleciła mi to miejsce przyjaciółka, która obcina się u Pani Agnieszki od daaawna :)
    • Gość: Annette Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: 82.177.252.* 14.02.13, 12:06
      ja z wlasnego doswiadczenia moge polecic fajny salon fryzjersko-kosmetycny przy ul. Nowolipki 13 (z bialym bodajze szyldem, przy metrze Ratusz Arsenal). wynalazlam ich oferta na fryzjerzy.pl. skuszona pozytywnymi komentarzami, zapisalam sie na wizyte. od roku chodze tylko tam i kazdemu polecam! osobiscie upodobalam sobie fryzjerke edyte i agnieszke. mila i profesjonalna obsluga + indywidualne podejscie do klienta - to sie ceni. namowiona przez fryzjerke skusilam sie na refleksy - wlosow wydaje sie byc wiece i super sie ukladaja (a tez z natury sa cienki i nijakie :(((, zachecam, aneta
      • Gość: ania p. Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.13, 12:17
        a ja polecam capillusa na łuckiej 18 tel. 223982858 super salon i najlepsza jest Emilka

www.capillus.pl
      • Gość: BONA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.acn.waw.pl 22.05.13, 09:57
        A JA BYŁAM I PANI ZROBIŁA MI KOSZMAR NA GŁOWIE OSTRZEGAM. TE DOBRE OPINIE TO PISZĄ SAME FRYZJERKI .
      • Gość: EWA Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.13, 11:09
        A MNIE PANI IWONA Z NOWOLIPEK 13 ZROBIŁA KOSZMAR NA GŁOWIE
    • Gość: Raija Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.warszawa.mm.pl 15.02.13, 20:41
      POLECAM STUDIO URODY SOPHIA NA CHMIELNEJ!BYŁAM TAM NIE DAWNO,REWELACYJNE MIEJSCE.FRYZJERKA ŚWIETNIE OSTRZYGŁA MOJE WŁOSY I MOJEGO CHŁOPAKA.POZA TYM ATMOSFERA I ZAKRES USŁUG JEST BARDZO BOGATY.POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.
      • Gość: asdasd Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.17, 23:33
        A ja nie polecam. Zniszczyli mi włosy. Podobno nie da się schrzanić keratynowego prostowania, a jednak. Spalone, napuszone włosy. Stosowałam się do wszystkich zaleceń. Nie polecam, 500 zł wydane, a włosy wymagają zabiegów naprawczych, zamiast być piękne po keratynie :'(
    • Gość: dora Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.13, 13:31
      Hair Club Kruczkowskiego 6 tel. 0 22 828 0288 p. Justyna jest okej.
    • Gość: Lusia Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.4.ftth.classcom.pl 20.02.13, 21:21
      Polecam Le Desir na Jasnej - z siostrą tniemy się tam od dawna i nigdy nie byłyśmy zawiedzione :)
    • Gość: Julka Re: dobry fryzjer Warszawa-poszukiwany IP: *.4.ftth.classcom.pl 26.02.13, 15:34
      Polecam Agnieszkę Ejmocką z Le Desir - nie ma możliwości byś była rozczarowana :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka