Gość: Anka IP: *.olkusz.net.pl 10.11.03, 17:11 Dziewczyny czy mozecie poradzic jakis dobry podklad do cery suchej. Zeby nawilzyl ale jednoczesnie nie swiecil sie tylko byl matowy. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 111 Re: podklad do cery suchej IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.11.03, 20:01 Koleżanka chwali Margaret Astor Water sensation make up ale nie wiem czy będzie taki cudowny u Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: podklad do cery suchej 10.11.03, 22:05 ja polecam lumene hydra drops. super jak dla mnie a cere mam naprawde sucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: podklad do cery suchej IP: *.olkusz.net.pl 11.11.03, 18:14 Czy podklady vichy sa dobre chodzi mi o ten dla cery suchej? Czy ktoras z was go używa lub uzywala? Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: podklad do cery suchej 12.11.03, 23:59 Vichy jest niezly. Troche za slabo kryje, ale mnie nie uczula. Wlasciwie jest to pierwszy podklad, ktory mnie nie uczula i nie przesusza. Niestety nie jest zbyt trwaly. Odpowiedz Link Zgłoś