Dodaj do ulubionych

Rozdwajają mi się paznokcie!

IP: *.lodz.mm.pl 12.11.03, 15:13
Co mam robić? Stosuję wyciąg ze skrzypu polnego ale nic nie pomaga albo
niewiele i stosuję odżywkę Killys...od niedawna. Co jeszcze radzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zielona Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 217.8.186.* 12.11.03, 15:23
      Miałam ten sam problem. Od jakiegoś czasu stosuję preparat Silica i stan
      paznokci badzo się poprawił ! I bardzo szybko odrastaja ...
      • Gość: babeczka Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 15:25
        ja również stosuję preparat Silica, chociaż zaczęłam brać go ze względu na
        stan włosów ale przy okazji równiez i paznokcie zyskały, są teraz super!polecam
        • kasienka80 Silica 12.11.03, 18:51
          A po jakim czasie tak wam sie paznokcie poprawily? ja stosuje silice od 50 dni,
          po jednej tabletce tak jak w ulotce i nie bardzo widze efekty !!!
          • Gość: babeczka Re: Silica IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:33
            ja brałam silice od września i w ten weekend zaprzestałam, moja fryzjerka
            zaproponowała przerwę,pozdro
    • Gość: ivy Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 19:01
      moze jesz zbyt malo miesa? Kiedys probawalam byc wegetarianka i paznokcie mi
      sie rozdwajaly, lamaly itp. Odkad jem sporo miesa nie mam zadnych problemow z
      paznokciami.
      • kasiulek10 Re: Rozdwajają mi się paznokcie! 12.11.03, 19:13
        a ja jem normalnie mięso i mam problemy. Czy to dlatego, że od dłuższego czasu
        je regularnie maluję?
    • Gość: Asia Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 80.51.57.* 12.11.03, 19:25
      Ja swoje najpierw obciełam na krótko,a malowałam najzwyklejszym lakierem bell
    • Gość: amo Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 11:00
      ja w takich wypadkach zawsze wcieram ciepla oliwe i zawsze pomaga, kiedys z
      braku oliwy korzystalam z oliwki dla dzieci (najtanszej i w temp. pokojowej)i
      tez pomoglo
      • Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:10
        • Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:12
          • Gość: b Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 11:15
            a moze podczas pisania stukasz czubkami paznokci w klawisze - i stąd
            rozdwajanie - na skutek częstych uderzeń ??
            • Gość: Zuza Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: 62.233.139.* 13.11.03, 11:33
              A może palisz za dużo papierosów? Ja odkąd zupełnie wyeliminowałam tytoń z
              mojego życia ( a nie paliłam dużo i często ) paznokcie stały się zdrowe, mocne,
              rosną szybko! Po prostu super!
              • Gość: Kasiulek10 Re: Rozdwajają mi się paznokcie! IP: *.lodz.mm.pl 13.11.03, 12:53
                W ogóle nie palę, nie stosuję antykoncepcji hormonalnej,ale z tym stukaniem w
                klawisze...musze przemyśleć!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka