IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 15:45
Dziewczyny, polecacie kosmetyki Thalgo?Czy zabieg u kosmetyczki Thalgo opiera
się na tych maseczkach, które można nabyć w perfumeriach, czy nz inneych,
bardziej skoncentrowanych? Bo jeśli na tych samych, to wolę kupić maseczkę za
80 zł niż za 50 zł robić zabieg.Pozdrówka.
Obserwuj wątek
    • Gość: kocurka Re: thalgo IP: 157.25.122.* 22.01.02, 16:02
      Trolka, wydaje mi sie, że to zależy na jaki zabieg się decydujesz. Jeśli na
      oczyszczanie to wiadomo, że kosmetyczka zrobi (a przynajmniej powinna) zrobić
      to dokładniej niż jakakolwiek maseczka oczyszczająca, a takimi maskami będzie
      tylko sie wspomagać. Podobnie chyba z jakimiś bardzo skoncentrowanymi serami
      przeciwzmarszczkowymi - tego nie sprzedają w sklepach. Pozostałe zabiegi
      zastąpiłabym kosmetykami tej firmy bo rzeczywiście szkoda pieniędzy - o ile
      wiem słono sobie tam liczą: oczyszczanie ok. 200 zł.

A tak na marginesie - gdzie widziałaś Thalgo? Myslałam, że można je tyko nabyć
      w gabinetach kosmetycznych?
      • Gość: TROLKA Re: thalgo IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 17:22
        tO CHYBA KUPIĘ MASECZKĘ, BO CHODZI MI O ZABIEG NAWILŻAJĄCY. wŁAŚNIE
        ZASTOSOWAŁAM PRÓBKĘ TEj maseczki i jest super. Jestem z Poznania, thalgo jest w
        perfumeriiLibra na Piątkowie, mała , ale świetnie zaopatrzona.Pa.
        • Gość: dafne Re: thalgo IP: 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 22.01.02, 19:07
          Polecam maseczkę Thalgo O2(dotleniająca).Z zabiegów w salonie Thalgo nie
          korzystałam,ale jeśli miałabym się skusić to na jakieś zabiegi na ciało
          (algi!),a nie na twarz.
    • Gość: Anka Re: thalgo IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 10:10
      Witam.
      Rok temu, w sierpniu miałam serię zabiegów Thalgo dla cery wrażliwej (chyba 8).
      Każdy kosztował 60 zł, a składał się z: maseczki, pilingu, ampułki łagodzącej i
      drenażu limfatycznego, co miało pomóc na podkrążone oczy. Wspaniała była
      maseczka albo piling - piękny, relaksujący zapach pomarańczy. W sumie efekt był
      dość słaby, teraz wolałabym kupić za te pieniądze jakąś super serię do
      pielęgnacji. Oczywiście zabiegi były bardzo przyjemne i relaksujące, ale ja
      nastawiałam się na większy efekt.
      Cena dość niska, bo nie był to gabinet firmowy, ale dobry salon kosmetyczny w
      Bochni (okolice Krakowa); sterylnie czysto, pięknie i przytulnie. I kosmetyczka
      zajmowała się wyłącznie mną. Zabieg trwał 1 godzinę.
      • Gość: Anka Re: thalgo- jeszcze raz IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 04.02.02, 13:08
        Dziewczyny, w poprzednim poscie wyraziłam umiarkowaną opinię na temat Thalgo,
        ale w sobotę byłam w tym samym gabinecie na zabiegu nawilżającym: peeling,
        maseczka, masaż, i maseczka gumowa. I wiecie co? SUPER!!! Czułam się
        rewelacyjnie, skóra po zabiegu była gładziutka, miła, jednolita, jednego
        koloru, zniknęły cienie i worki pod oczami. Sądzę, że ten zabieg powinnam była
        wybrać zamiast dotleniających, jakie robiłam w zeszłym roku.
        Jestem ZACHWYCONA!!!! Na dodatek w promocji taki zabieg kosztuje tylko 25 zł,
        więc przestaję się obżerać słodyczami i składam na większą ilość wizyt.
        Naprawdę, teraz mogę powiedzieć, że Thalgo to boskie kosmetyki!!!!
        • bisou Re: thalgo- jeszcze raz 04.02.02, 22:01
          w każdym salonie kosztuje tyle samo taki zabieg???? Nawet w Warszawie? :0
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka