Dodaj do ulubionych

sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!!

IP: *.acn.pl 13.11.03, 11:33
czekam na Wasze opinie i doświadczenia w tej sprawie.pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 12:03
      St.Ives
    • Gość: Aga* Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:05
      Plantecea Herbapolu do cery tłustej - jestem bardzo zadowolona
      • primrose Aga* sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! 13.11.03, 14:34
        Gość portalu: Aga* napisał(a):

> Plantecea Herbapolu do cery tłustej - jestem bardzo zadowolona

Aga, czy możesz podać skladniki tego peelingu?
        Dzięks;-))
        • Gość: Aga* Do Primrose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:48
          Więcej informacji i skład całej serii znajdziesz tutaj:
          www.herbapol.com.pl/product.xml?id=260
          Produkty dostępne w aptekach i sklepach zielarskich. Miałam także tonik, krem
          matujący (to umnie zawsze problem i mało który sie sprawdza - ten też średni) i
          żel normalizujący do mycia twarzy - ten naprawdę super.
          • primrose Re: Do Primrose 13.11.03, 15:09
            dzięki, sprawdziłam i faktycznie chyba tez sie skuszę:-))
      • Gość: fafigirl Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.acn.pl 13.11.03, 14:45
        słyszałam,że spośród tych z górnej półki,Biopur BIOTHERMU nie ma sobie równych..
        • balbina_alexandra Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! 13.11.03, 22:31
          Zdecydowanie Biopur - idealny! Bardzo go lubię bo świetnie oczyszcza - ja
          wcale nie mam takiej znów tłustej cery, raczej mieszaną teraz ale i tak jestem
          mu wierna. Tylko że widziałam ostatnio że ta cała seria jest juz troszkę
          odświezona i ten peeling chyba się ciutkę zmienił...
          Moj drugi ulubieniec dobry do kazdej cery to peeling Guerlaina z serii Issima.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka