Gość: fafigirl IP: *.acn.pl 13.11.03, 11:33 czekam na Wasze opinie i doświadczenia w tej sprawie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.03, 12:03 St.Ives Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:05 Plantecea Herbapolu do cery tłustej - jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
primrose Aga* sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! 13.11.03, 14:34 Gość portalu: Aga* napisał(a): > Plantecea Herbapolu do cery tłustej - jestem bardzo zadowolona Aga, czy możesz podać skladniki tego peelingu? Dzięks;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga* Do Primrose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 14:48 Więcej informacji i skład całej serii znajdziesz tutaj: www.herbapol.com.pl/product.xml?id=260 Produkty dostępne w aptekach i sklepach zielarskich. Miałam także tonik, krem matujący (to umnie zawsze problem i mało który sie sprawdza - ten też średni) i żel normalizujący do mycia twarzy - ten naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
primrose Re: Do Primrose 13.11.03, 15:09 dzięki, sprawdziłam i faktycznie chyba tez sie skuszę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafigirl Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! IP: *.acn.pl 13.11.03, 14:45 słyszałam,że spośród tych z górnej półki,Biopur BIOTHERMU nie ma sobie równych.. Odpowiedz Link Zgłoś
balbina_alexandra Re: sprawdzone peelingi dla cery tłustej!!!!!!! 13.11.03, 22:31 Zdecydowanie Biopur - idealny! Bardzo go lubię bo świetnie oczyszcza - ja wcale nie mam takiej znów tłustej cery, raczej mieszaną teraz ale i tak jestem mu wierna. Tylko że widziałam ostatnio że ta cała seria jest juz troszkę odświezona i ten peeling chyba się ciutkę zmienił... Moj drugi ulubieniec dobry do kazdej cery to peeling Guerlaina z serii Issima. Odpowiedz Link Zgłoś