Gość: zakrecona IP: *.ists.pl / 192.168.7.* 18.11.03, 20:30 Zastanawiam sie nad kupnem kremu i zelu do mycia twarzy. Myslicie, ze warto? Czy one naprawde dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alpina b12 Re: normaderm- nieeeeeeeeeeee!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:29 Szkoda kasy. O ile żel jest OK. tzn. ani wspaniały, ani beznadziejny: UWAGA- ma spir. salicylowy, na początku miałam bardzo wysuszoną cerę., o tyle krem jest BEZNADZIEJNY- zwłaszcza nie nadaje się pod makijaż- pory są zatkane tak, że buzia wygląda jak kaszka manna, podkład dosłownie wałkuje się bo krem się słabo wchłania. Po tych doświadczeniach resztę kremu używałam tylko na noc LEPSZA JEST SERIA DERMEDIC ACNE( coś tam chyba C) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: normaderm- nieeeeeeeeeeee!! IP: *.visp.energis.pl 20.11.03, 15:34 Gość portalu: Alpina b12 napisał(a): > O ile żel jest OK. tzn. ani wspaniały, ani beznadziejny: UWAGA- ma > spir. salicylowy, na początku miałam bardzo wysuszoną cerę. nieprawda. Żel do mycia zawiera jedynie kwas salicylowy. nie zawiera aklkoholu, więc nie może być mowy o "spirytusie salicylowym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: normaderm IP: *.visp.energis.pl 19.11.03, 09:31 przejrzyj forum. opinie są różne. zazwyczaj krem jest oceniany jako "niezły", ale bez entuzjazmu. jesli masz wrazliwą cere poszukaj czegoś innego (np. effaclar la roche posay) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakrecona Re: normaderm IP: *.ists.pl / 192.168.7.* 20.11.03, 13:37 Moze polecicie mi jakis dobry krem i zel do twarzy do cery mieszanej ze sklonnoscia do wypryskow, ktory dodatkowo ozywilby cere, wygladzil ja, zrobil pozadek z porami i pomogl pozbyc sie przebarwien?? Z gory dziekuje za wszelkie propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: normaderm IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 20.11.03, 14:39 Zdecydowanie polecam wobec tego kwasy owocowe - Claenance K Avene lub Effaclar La roche Possey. Kremy na początku mogą podrażnić, ale kuracja naprawdę skuteczna. w trakcie nie wolno korzystać z solarium. Ja wolę ten pierwszy. Obie firmy mają też żele do mycia, tu lepszy Effaclar LRP. Poszperaj w wyszukiwarce, dużo było na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: DERMEDIC ACNE C- Effaclar słyszałam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 14:59 .....że może powodować uczulenia, ale dermedic OK! Odpowiedz Link Zgłoś