IP: *.ists.pl / 192.168.7.* 18.11.03, 20:30
Zastanawiam sie nad kupnem kremu i zelu do mycia twarzy. Myslicie, ze warto?
Czy one naprawde dzialaja?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alpina b12 Re: normaderm- nieeeeeeeeeeee!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 09:29
      Szkoda kasy. O ile żel jest OK. tzn. ani wspaniały, ani beznadziejny: UWAGA- ma
      spir. salicylowy, na początku miałam bardzo wysuszoną cerę., o tyle krem jest
      BEZNADZIEJNY- zwłaszcza nie nadaje się pod makijaż- pory są zatkane tak, że
      buzia wygląda jak kaszka manna, podkład dosłownie wałkuje się bo krem się słabo
      wchłania. Po tych doświadczeniach resztę kremu używałam tylko na noc
      LEPSZA JEST SERIA DERMEDIC ACNE( coś tam chyba C)
      • Gość: justy Re: normaderm- nieeeeeeeeeeee!! IP: *.visp.energis.pl 20.11.03, 15:34
        Gość portalu: Alpina b12 napisał(a):

> O ile żel jest OK. tzn. ani wspaniały, ani beznadziejny: UWAGA- ma
        > spir. salicylowy, na początku miałam bardzo wysuszoną cerę.

nieprawda. Żel do mycia zawiera jedynie kwas salicylowy. nie zawiera aklkoholu,
        więc nie może być mowy o "spirytusie salicylowym".
    • Gość: justy Re: normaderm IP: *.visp.energis.pl 19.11.03, 09:31
      przejrzyj forum. opinie są różne. zazwyczaj krem jest oceniany jako "niezły",
      ale bez entuzjazmu.
      jesli masz wrazliwą cere poszukaj czegoś innego (np. effaclar la roche posay)
      • Gość: zakrecona Re: normaderm IP: *.ists.pl / 192.168.7.* 20.11.03, 13:37
        Moze polecicie mi jakis dobry krem i zel do twarzy do cery mieszanej ze
        sklonnoscia do wypryskow, ktory dodatkowo ozywilby cere, wygladzil ja, zrobil
        pozadek z porami i pomogl pozbyc sie przebarwien??
        Z gory dziekuje za wszelkie propozycje!
        • Gość: jaga Re: normaderm IP: *.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 20.11.03, 14:39
          Zdecydowanie polecam wobec tego kwasy owocowe - Claenance K Avene lub Effaclar
          La roche Possey. Kremy na początku mogą podrażnić, ale kuracja naprawdę
          skuteczna. w trakcie nie wolno korzystać z solarium. Ja wolę ten pierwszy. Obie
          firmy mają też żele do mycia, tu lepszy Effaclar LRP.
          Poszperaj w wyszukiwarce, dużo było na ten temat.
          • Gość: tt Re: DERMEDIC ACNE C- Effaclar słyszałam.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 14:59
            .....że może powodować uczulenia, ale dermedic OK!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka