Dodaj do ulubionych

fryzjer w poznaniu...

IP: *.icpnet.pl / *.cache.icpnet.pl 19.11.03, 23:27
czy mozecie mi polecić jakiegos dobrago fryzjera w poznaniu??
mam 19 lat i dosyć niekumatych fryzjerek po zawodówce;P
Obserwuj wątek
    • marghot Re: fryzjer w poznaniu... 20.11.03, 08:10
      Ja od lat uczęszczam do zakładu Maria na hetmańskiej 106, czesze i strzyże mnie
      lub szefowa p.Maria lub Marzena.
      Pozytywne opinie słyszałam o zakłądzie na Chwiałkowskiego tel 8337197, jednak
      ze strzyżenia nie byłam zadowolona.
      • mamabruna Re: fryzjer w poznaniu... 20.11.03, 14:29
        Wybieram sie do La Grande na Szkolnej. Pracuje tam fryzjer - Waldek, podobno
        niezły. Czy któras z Was zna tego fryzjera? Co mozecie o nim powiedziec?
        Bede wdzieczna za jakiekolwiek info.
        Pozdrawiam
        Lidka
        • Gość: marghot Re: fryzjer w poznaniu... IP: 62.148.83.* 20.11.03, 14:31
          Moja koleżanka była u niego chyba ze 2 tyg. temu no i niestety niezadowolona
          bardzo.
          Bezpośrednio po ścięciu wloski wyglądały super, ale na drugi dzień po "własnym"
          myciu już nie chciały się ułożyć. Ale poszła tam zachęcona opiniami innych
          kobiet. Więc może z fryzjerami jak z kosmetykami - nie każdmu to samo pasuje ;)
        • Gość: fuerstathos Re: fryzjer w poznaniu... IP: *.icpnet.pl 20.11.03, 17:49
          ja chodzę tam, ale do Michała; zawsze było ok, ale ostatnio miał jakaś wizję i
          wygladałam jak obskubany kurczak; na szczęście włosy odrosły i pewnie niedługo
          znów tam pójdę - może miał tylko jeden dzień zły
        • Gość: nenne Re: fryzjer w poznaniu... IP: *.icpnet.pl 20.11.03, 22:20
          a cenowo jak tam wyglada?
          • mamabruna Re: fryzjer w poznaniu... 21.11.03, 10:46
            Strzyzenie ok 70 zł, z farba jest juz drożej. strzyżenie i farba ok 230 zł. na
            półdługie włosy. Napisze jak juz bede po. Ide jutro.
            Podrawiam
      • Gość: madziorek Re: fryzjer w poznaniu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 13:03
        a jak wyglądają ceny za strzyżnie w tym zakładzie na Hetmańskiej?
        • Gość: marghot Re: fryzjer w poznaniu... IP: 62.148.83.* 21.11.03, 13:06
          Gość portalu: madziorek napisał(a):

> a jak wyglądają ceny za strzyżnie w tym zakładzie na Hetmańskiej?

ojej, ja zawsze z farbą, więc pojęcia nie mam
          ale chyba 66zł
          farba+strzyżenie włosów półdługich ok.90zł
    • Gość: kama Re: fryzjer w poznaniu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.03, 22:58
      Ja juz od dłuzszego czasu chodzę do laurenta w kupcu poznańskim ale do tego na
      parterze broń boże na piętrze(tam są rzexnicy a nie fryzjerzy)a na dole
      przyjemny klimacik fotel masujący podczas mycia masaz głowy czasam chodze tam
      tylko po to żeby się zrelaksowac po ciężkim dniu :))
      • madzioreczek Re: fryzjer w poznaniu... 25.11.03, 09:43
        ooo... do Kupca to miałabym blisko, jak tam wyglądają ceny?
        • Gość: kama Re: fryzjer w poznaniu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:48
          hmmm cenowo nie jest najgorzej i naprawdę warto
          baleyage dwa kolory na długich włosach ok 160zl wszystko w zaleznoci od
          zużycia farby na krotkich chyba 110
          a za strzyżenie mojego męża zapłaciliśmy 29zł
          ale dla tego masażu głowy jestem wstanie tam zostawić każde pieniądze :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka