Gość: Ula IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.03, 23:18 No właśnie... Gdzie w Warszawie można kupić bieliznę tej firmy? Widziałam ich kolekcje tylko w internecie ale bardzo mi się podobają, ciekawa jestem tylko jak wyglądaja w realu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ula Re: bielizna firmy Gaia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.03, 15:39 Naprawdę nikt nie wie????? :( Odpowiedz Link Zgłoś
bozena35 Re: bielizna firmy Gaia 25.11.03, 22:12 Mam też swój ulubiony model z firmy Gaia. Nie znalazłam do tej pory sklepu z pełną oferta Gai. Zadzwoń do nich, to może podadzą jakieś bardziej konkretne namiary. Bieliznę Gai znajdziesz np. w Kupieckich Domach Towarowych przy Marszałkowskiej - blaszak. Jest tam dużo stoisk z bielizną, ja kupowałam w alejce J, nr stoiska nie pamiętam. Kiedyś Gaia była też w małym sklepie z bielizną Wilcza róg Marszałkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: bielizna firmy Gaia 27.11.03, 10:55 Widziałam bieliznę Gai w tym sklepie: bielizna24.pl/ Ja mam dwa modele i muszę stwierdzić, że są bardzo wygodne i dobrze wykonane tylko, że ja dobierałam przymierzając w sklepie. I mają mój rozmiar :) Odpowiedz Link Zgłoś