Dodaj do ulubionych

AVON puder sypki

27.11.03, 11:38
dobry? ten kolor classic ivory jest bardzo jasny? prosze o opinie, bo oto
stoje przed decyzja o pierwszym kosmetycznym zakupie na odleglosc...
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: AVON puder sypki IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 15:14
      ja Ci nie powiem, czy jest bardzo jasny, bo ja mam akurat Natural Beige. a nie
      masz gdzieś w pobliżu biura Avonu, żeby się przejść i sprawdzić?
    • Gość: magda Re: AVON puder sypki IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 27.11.03, 19:42
      Ja mam dokladnie ten kolor o ktorym mowisz. trudno jest rozmawiac o kolorach.
      Jest jasny, raczej nie jest b. jasny, bo widzialam z innych firm jescze
      jasniejsze pudry.
      Nie wiem jaka masz karnacje. Ja mam taka jak wiekszosc Polek tzn jasna.
      O a moze powiedz jakiego podkladu uzywasz (firma i kolor). Czy wybierasz te
      jasniejsze czy srednie?
      • sztafetka Re: AVON puder sypki 27.11.03, 19:55
        "porozmawiajmy o kolorach"....

karnacje mam jasna, ze wskazaniem na bardzo jasna. uzywam podkladu loreala air
        wear nr 15 chair i chyba jest nawet odrobineczke ciemniejszy od naturalnego
        koloru twarzy.
        a jak z sama jakoscia pudru? w sypkich jestem zupelnie niezorientowana, a cena
        avonu dosc przyzwoita w porownaniu do tych dostepnych bezposrednio...

do justy:
        w zyciu nie mialam kontaktu z konsultantka avonu (NAPRAWDE! jakos zawsze im
        umykalam) i pojecia zielonego nie mam gdzie takowa dorwac, albo jakies stoisko
        gdzie moglyby one strozowac.... (wroclaw)
        wiem, ze moze to brzmiec nieco przedpotopowo, ale po prostu zawsze wolalam moc
        sobie sama pomacac kosmetyki bez jakiejs kobiety zachwalajacej i tak wszystko...
        • Gość: magda Re: AVON puder sypki IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 27.11.03, 20:10
          Moim zdaniem ten kolor bedzie dla ciebie odpowiedni.
          Jezeli masz czas to sprawdzilam ze we Wroclawiu, przy ulicy sw Mikolaja 73-76
          (Wratislawia Center) powinno byc Centrum Obslugi konsultantek. W takim centrum
          znajduje sie sklep w ktorym konsultantki moga dokonywac zakupu(tylko one). Ale
          tak naprawde kazdy moze wejsc i zobaczyc kosmetyki. Dopiero przy kasie trzeba
          powiedziec swoj nr personalny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka