Dodaj do ulubionych

Maseczki Dermiki

IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 28.11.03, 09:41
Czesc
Czy ktos juz probowal te nowe, jednorazowe saszetki z maseczkami
Dermiki? Najbardziej interesuja mnie opinie na temat "Oczarowanie" i
tej oczyszczajacej dla cery mieszanej i tlustej:) Dzieki za newsy:) Na razie
Obserwuj wątek
    • ptasia Re: Maseczki Dermiki 28.11.03, 12:33
      podpycham, też jestem ciekawa
      • sanis Re: Maseczki Dermiki 28.11.03, 16:24
        Witam. Jeśli chcecie wyslijcie maila do dermiki (ze strony www.dermika.com.pl)
        z prosbą o kilka saszetek próbek. Dla mnie okazały sie rewelacją, mimo niezbyt
        ciekawego zapachu. Producent wcale sie nie przechwala, efekt jest taki, jakiego
        oczekiwałam. :)
        Maseczka supernawilżajaca dermiki jest bardzo wygodna w użyciu, ponieważ nie
        zmywa sie jej, aby wchłonęła. Efekt jest super ! Podobnie działa maseczka
        oczyszczajaca, w skład której wchodzi glinka zielona. Maseczkę oczyszczającą
        zmywamy po 10 min.
        Z tych próbek otrzymałam po 2 sztuki, a takze po 2 saszetki kremu na dzień i na
        noc.

pozdrawiam.
        • Gość: Mito Re: Maseczki Dermiki IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 28.11.03, 16:35
          Dzieki :), zaraz wskocze na strone dermiki, papa
        • justyna_i Re: Próbki 30.12.03, 22:43
          Mówisz, że tak bez żenady poprosić o te próbki??
          Jakoś mam opór moralny... Poważnie?
    • Gość: margo Re: Maseczki Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 21:25
      Maseczka "Nasycenie" - nawilzajaca - jest ekstra. Zakupilam jeszcze kilka
      maseczek (m.in. Oczarowanie i Satysfakcje), poczekam na wrazenia z decyzja czy
      zaopatrzyc sie hurtem. Bo jednak jak na jednorazowe maseczki to dosc kosztowna
      sprawa, kosmetyk polski, hmmm. Zobaczymy
      • Gość: margo Re: Maseczki Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 18:41
        Odpisuje sama sobie i podciagam, Nasycenie jest tak dobre ze kupilam sobie 10
        saszetek dzis, juz dawno nie mialam takiej gladkiej skory jak dzis rano. A dzis
        przetestuje Ukojenie. Najbardziej ciekawi mnie Oczarowanie, ale to za kilka dni
        sprobuje ;)
    • Gość: margo Re: Maseczki Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 11:21
      Spiesze doniesc, ze Ukojenie tez jest bardzo fajna, tak jak Nasycenie,
      zostawiona na noc bardzo dobrze robi skorze ;)
      • Gość: Mito Re: Maseczki Dermiki IP: *.scbiol.uhp-nancy.fr 30.11.03, 11:59
        Ale mi narobilas ochoty na te maseczki-moja skora baardzo potrzebuje
        nasycenia-przez ta twarda wode w Alzacji nie moge sobie z cera poradzic.
        Jak tylko wroce do Wawy to kupie:) W jakich sklepach mozna je dostac? I
        w jaki sposob ty kupowalas takim hurtem?:) 10 saszetek? Czy jest wtedy
        taniej? Powodzenia i oczarowania po Oczarowaniu, pzdr:)
        • Gość: margo Re: Maseczki Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 18:21
          Nie bylo zadnego hurtu, ani zadnych upustow. Chodzilam po sklepach i kupowalam,
          m.in. na Al. Solidarnosci przy Feminie i na Swietokrzyskiej przy Nowym Swiecie,
          ale nie tylko. Nie wiem, czy to przez weekend, ale mieli wszedzie doslownie po
          dwie sztuki, i to nie z kazdego rodzaju. Najwiecej udalo mi sie kupic przy
          Feminie. W GC jeszcze nie maja, maja miec. Mysle ze moga byc w drogeriach
          Natura, bo tam maja duzy wybor Dermiki
          • masia27 Re: Maseczki Dermiki 30.11.03, 18:35
            Maseczki Dermiki można kupić w esentii:

esentia.pl/servlet/SNFSearch/
            czy taka saszetka wystarcza na jedno użycie? bo jeśli tak to rzeczywiście dość
            drogo jak na polski kosmetyk...
            • masia27 Re: Maseczki Dermiki 30.11.03, 18:39
              zly link mi sie wkleil, jeszcze raz:

esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25249&session=aab25b2217c0763e
              • ainer1 Re: Maseczki Dermiki 30.12.03, 18:18
                Czesc,

tylko ze ceny zadna rewelacja.
                Takie same mam w mojej aptece pod domem 4,27 dokladnie
                i na opakowaniu jest 9 ml, a nie jak podaja na stronie 10 ml.

Renia

masia27 napisała:

> zly link mi sie wkleil, jeszcze raz:
                >
                > <a
                href="http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25249&session=aab25b2217c0763e"target="_blank">esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25249&session=aab25b2217c0763e</a>
            • Gość: margo Re: Maseczki Dermiki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 19:21
              Na jedno - twarz, szyja, dekolt. Jesli sama buzia, to pewnie na dwa
    • Gość: margo Satysfakcja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 21:39
      Zaraz ktos zacznie podejrzewac, ze pracuje w dziale marketongu Dermiki, ale
      uprzedzam, ze nie. Natomiast mam wlasnie na twarzy maseczke Satysfakcja. Wcale
      jej nie chcialam, mam skore mieszana, a ona do suchej i bardzo suchej. Ale mila
      pani w sklepie powiedziala, zebym sobie wziela (kupila), bo widzi ze miejscami
      przesuszona, a sama wiem ze mam klopoty z luszczacym nosem czasami. No to
      wzielam. Siedze od godziny, wchlonela sie juz w duzym stopniu (ja zalecaja na
      noc zostawic), najlepsze jest to ze mozna nalozyc ja tez pod oczy i dobrze
      to "podoczom" zrobilo. Wniosek jest taki, ze nastepny krem pod oczy to bedzie
      chyba Dermika rosarium (to maseczka pasujaca do tej wlasnie serii)
      • ainer1 UKOJENIE, REWELACJA, PERFEKCJA 30.12.03, 18:10
        mialam UKOJENIE i siwetnie robi mojej skorze ze sie tak wyraze:>
        a dzis kupilam 2 nastepne:
        REWELACJA - pisze 30+ale mam 29 wiec mysle ze ok, a jutro Sylwester:)oraz
        PERFEKCJA - oczyszcza, zobacze jak bede potrzebowac

Renia
    • Gość: erf Re: Maseczki Dermiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.03, 13:16
      ja wczoraj nałożyłam sobie ENERGIĘ, dla cery zmęczonej i zostawiłam na noc, a
      rano miałam mięciutką skórę, o lepszym kolorze i w ogóle jakąś taką gładszą.
      ładniejszą
      przed wyjściem zaaplikuję sobie OCZAROWANIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka