isia35 05.04.09, 10:38 czy macie już jakieś doświadczenia?poprostu czy to działa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julitar15 Re: Vacu Club odchudzanie 05.04.09, 16:50 JA CHODZĘ I JESTEM ZADOWOLONA SCHUDŁAM OKOŁO 6 KG PRZEZ MIESIĄC Odpowiedz Link Zgłoś
isia35 Re: Vacu Club odchudzanie 05.04.09, 18:04 Gratulacje:)A stosowałaś jakąś dietę?Nie jestem sportowcem,więc czy wytrzymam kondycyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś
julitar15 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 18:21 Cześc spokojnie wytrzymasz ponieważ wchodzisz na 30minut wejdź sobie na ich stronę www.vacuclublodz.pl.Ja zawsze podchodziłam z dystansem do tego typu klubów ale jak już tam poszłam i zaryzykowałam i zobaczyłam efekty to zaczęłam chodzić.Wcale nie jest to naiwne naiwne są tabletki i inne specyfiki na które wcześniej wydawałam mnóstwo pieniędzy i nie było efektu.Nie wiem dlaczego ludzie się wypowiadają jak pani poniżej nie wiedząc jak to działa .Prosze pamiętać na każdego działają inne rzeczy a ja nie mam tendencji to fantazjowania.Isiu idź i zobacz sama nie musisz kupowac karnetu a sama zobaczysz czy jestes zadowolona .Na przybyszewskiego 99 jest najtaniej w łodzi polecam Ci serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 18:35 Działa to tak samo jak sauna - wypompowuje z ciebie wodę . I nic ponad to. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.1978 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 18:34 Ja też chodzę na Przybyszewskiego 99i jestem zadowolona,teraz kończę juz karnet i wydaje mi się ,że efekty na pewno są lepsze niż po niektórych formach aerobików czy siłowni,naprawdę polecam przede wszystkim chłopak ,który to prowadzi ma na ten temat pojęcie i potrafi dobrze doradzić w wielu kwestiach,a jeśli chodzi o cennik to prawda wcześniej szukałam na retkini to 45 zł to już wolę z retkini jeździć do niego i płacić 25zł jest spora różnica . Odpowiedz Link Zgłoś
malutka80_beauty Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 18:46 JA RÓWNIEŻ JESTEM KLIENTKĄ KLUBU NA PRZYBYSZEWSKIEGO I POWIEM TO CO MOJE POPRZEDNICZKI JESTEM ZADOWOLONA,OWSZEM MOŻE I WYPOMPUJE WODĘ ALE KIEDY WODY SIĘ NIE TRACI JEST JESZCZE GORZEJ.PRZEZ TO ,ŻE JĄ TRACIMY TO POZBYWAMY SIĘ TOKSYN Z ORGANIZMU ,JEST TO NORMALNE W PROCESIE ODCHUDZANIA.JA NIE MAM PROBLEMÓW Z NADWAGĄ CHODZE TAM BO LUBIĘ REKREACJĘ MAŁO TEGO JESTEM DIETETYKIEM I INSTRUKTORKĄ FITNESS I NAPRAWDĘ NIE MOGE NIC ZŁEGO POWIEDZIEĆ O MASZYNACH VACU FIT DLA MNIE WNIOSEK JEST JEDEN.KTO NIE CHCE NIECH NIE CHODZI,ALE KOLEŻANKA WCZEŚNIEJ MARTA MA RACJE CZASAMI ZAJĘCIA AEROBOWE SĄ O WIELE GORSZE NIE BĘDĘ SIĘ WYPOWIADAŁA KTO CZASAMI JE PROWADZI W WIELU ŁÓDZKICH KLUBACH PROWADZĄ TO OSOBY BEZ DOŚWIADCZENIA BRANE Z TZW ŁAPANKI.WIDZIAŁAM 45 MINUTOWE AEROBIKI BEZ SKŁADU A KLIENTKI NAWET NIE WIEDZIAŁY CO TAKI AEROBIK MOŻE IM ZAFUNDOWAĆ JAK OBCIĄŻA PARTIE KTÓRYCH W OGÓLE NIE POWINIEN.A CO DO VACU JESTEM ZA POLECAM I ODNIOSE SIĘ DO TEGO CO NAPISAŁA KOLEŻANKA FACET MA POJĘCIE O ĆWICZENIACH NIE JEST LAIKIEM WIDAC ,ŻE SAM O SIEBIE DBA Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 18:53 Pomijam juz fakt, ze perfidnie spamujecie pod róznymi nickami, ale dodam tylko jedno - jak juz uprawiać reklamę to choć orientując się, ze to forum OGOLNOPOLSKIE, a nie REGIONALNE Łódź. Odpowiedz Link Zgłoś
selena08 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 19:00 Ja tam jestem zadowolona z efektów pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
julitar15 Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 19:03 Widze ,że pani jest jakaś sfrustrowana,wie pani co jakby pani nie wiedziała to Isia zapytała o vacu club a to jest właśnie nazwa łódzkiego klubu więc czy to jest takie dziwne ze piszą dziewczyny z łodzi,ale nie znizam się do poziomu dyskusji z pania bo męczą mnie takie fora weszłam tu przypadkowo i prosze się nie złościć bo złośc piękności szkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Vacu Club odchudzanie 06.04.09, 20:32 Jaki ewidentny spam! Do kosza Was! Normalnie to ciezko znalezc na tym forum choc dwie z tego samego miasta, a tu, prosze, kilka z przybyszewskiego, w ciagu krotkiej chwili. Kosz, bezczelne! Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 tak, z jednego klubu w tym samym czasie;))) 06.04.09, 22:37 Nie wspomnę już o tym, że pani, będąca rzekomo dietetykiem i instruktorem fitnessu też korzysta z vacu;)) Chyba jest słabym instruktorem i nie wie jak ćwiczyć, żeby nie obciążyć się za bardzo...;))) A skoro tak takie proste....może jest w tym momencie ktoś, kto jest członkiem klubu Fitness First-seven sisters road(londyn;))) Odpowiedz Link Zgłoś
isia35 Re: Vacu Club odchudzanie 07.04.09, 07:45 chyba narobiłam sporo zamieszania...nie znam nazwy tego urządzenia,a na reklamę klubu natknęlam się przypadkowo(uznalam,ze osoby zainteresowane domyślą sie o co mi chodzi),postanowiłam zapytać zanim utopię ileś grosza... dzięki za wszystkie rady,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś