Gość: * IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 11:38 Mam pytanko, czy moge uzywac peelingu (tego "nrmalnego" nie enzymatycznego), jesli mamtradzik, takie maly ale jednak, mam cere mieszana. Dzieki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J. Re: peeling vs tradzik IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.11.03, 13:31 jesli sa wykwity ropne to jest to "zakazane", dla dobra cery, bo bedzie wiekszy wysyp jesli juz to najlepiej chyba uzywac zelu w ktorym sa takie lekkie granulki ja uzywalam takiego CLEAN & CLEAR i mi odpowiadal ale teraz nie moge go dostac :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay to ja nie wiem dlaczego problem z kupnem IP: *.tele2.pl 30.11.03, 17:08 jesli ci chodzi o Delikatnie zluszczajacy zel do mycia twarzy to on jest normalnie w sprzedazy. dzis kupilysmy w zestawie z gatis plynem do zmywania - z okazji 5 lecia serii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: peeling vs tradzik IP: 195.94.222.* 01.12.03, 09:47 Antybakteryjny może być, ale najlepszy kawitacyjny (czyli ultradźwiękami) w gabinecie kosmetycznym. Odpowiedz Link Zgłoś