Dodaj do ulubionych

depilacja bikini

IP: *.irc.d / 157.158.191.* 30.11.03, 16:29
co robić? Po każdej depilacji bikini i na udach mam straszne pryszcze. Może
znacie jakiś sposób żeby ich nie było? najgorzej jest jak odrastają włoski.
POMOCY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: depilacja bikini IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 15:28
      maść Sudokrem, krem Kalo, Xerial...
      • Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:32
        SUDOCREM mowisz????? wlasnie od paru dni systematycznie smaruje sie w miejscach
        podraznionych depilacja, moze i pomaga ale nie tak jakbym chciala :((((
      • Gość: gusia Re: depilacja bikini IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 01.12.03, 15:33
        Hejcia! Pytanie do justy: czy xerial rzeczywiscie jest skuteczny na wrastanie
        włosków, czytałam troszkę o nim ale chciałabym o wypowiedz kogos kto go
        stosował...
        Pozdrowionka
        • Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:41
          wlasnie czytam o tym Xerial'u sa rozne typy

ale 2 sa na przypadlosc wrastania wlosow po depilacji, tez jestem ciekawa
          efektow , czy to sie kupuje w aptekach?
    • Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:57
      na pewno takie cos nie jest tanie

no wlasnie ile to kosztuje???????

tutaj jest link do poczytania

www.svr.pl/
      • Gość: gusia Re: depilacja bikini IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 01.12.03, 16:01
        Tanie to nie jest...około 40 zł ( ja to widziałąm w aptece)
        • saphira Re: depilacja bikini 01.12.03, 19:40
          Najlepszy efekt na podrażnienia po depilacji w moim przypadku daje Panthenol. A
          przy okazji powiedzcie,jaki jest najdelikatniejszy sposób depilacji bikini?
          Kremy??
    • Gość: Lilly Re: depilacja bikini IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.12.03, 22:52
      Jak kiedyś goliłam to był koszmar (skóra czerwona, podrażniona, krostki ropne),
      a jak włoski zaczeły odrastać to już dopiero był koszmar. Od jakiegoś czasu
      używam kremu Veet (różowy), nie mam żadnych krostek, jak odrastają to w ogóle
      mnie nie swędzi!! Rewelecja! Tylko sprawdż najpierw czy nie masz na ten krem
      uczulenia. Pozdrawiam!
      • Gość: anka Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:02
        ja uzywam wosku i choc przyznaje ze jak wloski zaczynaja odrastac to jest
        masakra i wlasciwie trzeba troche poczekac az ''odrosna'' zeby moc znowu
        woskowac..jednak po kremie z tego co wiem wloski odrastaja dosyc szybko i nie
        wyobrazam sobie takiej depilacji np na wakacjach bo jest troche
        czasochlonna..jak sobie radzicie? pozdrawiam anka
        • Gość: AGA Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 14:18
          Ja również używam kremu i do tej pory nie odkryłam nic lepszego- jest
          delikatnie i dosyć szybko- napewno nie dłużej niż woskiem. A wogóle jak znosisz
          depilację woskiem tak delikatnych miejsc- ja sobie tego nie wyobrażam?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka