Gość: Madge IP: *.irc.d / 157.158.191.* 30.11.03, 16:29 co robić? Po każdej depilacji bikini i na udach mam straszne pryszcze. Może znacie jakiś sposób żeby ich nie było? najgorzej jest jak odrastają włoski. POMOCY!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: depilacja bikini IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 15:28 maść Sudokrem, krem Kalo, Xerial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:32 SUDOCREM mowisz????? wlasnie od paru dni systematycznie smaruje sie w miejscach podraznionych depilacja, moze i pomaga ale nie tak jakbym chciala :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: depilacja bikini IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 01.12.03, 15:33 Hejcia! Pytanie do justy: czy xerial rzeczywiscie jest skuteczny na wrastanie włosków, czytałam troszkę o nim ale chciałabym o wypowiedz kogos kto go stosował... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:41 wlasnie czytam o tym Xerial'u sa rozne typy ale 2 sa na przypadlosc wrastania wlosow po depilacji, tez jestem ciekawa efektow , czy to sie kupuje w aptekach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweet pie Re: depilacja bikini IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:57 na pewno takie cos nie jest tanie no wlasnie ile to kosztuje??????? tutaj jest link do poczytania www.svr.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gusia Re: depilacja bikini IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 01.12.03, 16:01 Tanie to nie jest...około 40 zł ( ja to widziałąm w aptece) Odpowiedz Link Zgłoś
saphira Re: depilacja bikini 01.12.03, 19:40 Najlepszy efekt na podrażnienia po depilacji w moim przypadku daje Panthenol. A przy okazji powiedzcie,jaki jest najdelikatniejszy sposób depilacji bikini? Kremy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilly Re: depilacja bikini IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.12.03, 22:52 Jak kiedyś goliłam to był koszmar (skóra czerwona, podrażniona, krostki ropne), a jak włoski zaczeły odrastać to już dopiero był koszmar. Od jakiegoś czasu używam kremu Veet (różowy), nie mam żadnych krostek, jak odrastają to w ogóle mnie nie swędzi!! Rewelecja! Tylko sprawdż najpierw czy nie masz na ten krem uczulenia. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 18:02 ja uzywam wosku i choc przyznaje ze jak wloski zaczynaja odrastac to jest masakra i wlasciwie trzeba troche poczekac az ''odrosna'' zeby moc znowu woskowac..jednak po kremie z tego co wiem wloski odrastaja dosyc szybko i nie wyobrazam sobie takiej depilacji np na wakacjach bo jest troche czasochlonna..jak sobie radzicie? pozdrawiam anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: depilacja bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 14:18 Ja również używam kremu i do tej pory nie odkryłam nic lepszego- jest delikatnie i dosyć szybko- napewno nie dłużej niż woskiem. A wogóle jak znosisz depilację woskiem tak delikatnych miejsc- ja sobie tego nie wyobrażam?! Odpowiedz Link Zgłoś