ula_s 08.12.03, 14:20 Tak jak w tytule. Moze macie jakies pomysly.... Ja myslalam o Happy Clinique ale mam watpliwosci bo to raczej letni zapach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: altrntiva Re: jakie perfumy dla 18-tki ? IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 08.12.03, 15:41 a moze noa? ja mam 18 lat i mysle ze to sa dobre perfumy na ten wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: jakie perfumy dla 18-tki ? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.12.03, 17:48 może l'eau par Kenzo? albo escape Kleina? teraz tak myślę, chociaż ja w Twoim wieku pachniałam "wręcz przeciwnie": Obsession Kleina :) - może takiego mocnego uderzenia Ci trzeba? Ciężko powiedzić nic o Tobie nie wiedząc :) Odpowiedz Link Zgłoś
s_anna Re: jakie perfumy dla 18-tki ? 08.12.03, 18:17 w jakiej cenie jest l'eau par Kenzo czy noa? perfumy/wody toaletowe tak do 40-50 zl-jakie polecacie/nie slodkie,ciezkie Odpowiedz Link Zgłoś
s.w.a.t Re: jakie perfumy dla 18-tki ? 08.12.03, 18:25 mysle ze takie same jak dla 20-stki. a tak powaznie to istnieja jakies granice wiekowe?bo troche dziwnie brzmi to pytanie.generalnie myslalam ze dzieli sie zapachy na lekkie,ciezkie,kwiatowe,orientalne,wieczorowe ect a reszta jest kwestia gustu i wlasnego stylu i klasy-umiejetnosc dopasowywania zapachow i wybrania swojego trzeba w sobie wyrobic,znalezc a nie sugerowac sie i to jeszcze przez net. czy gdyby ktos ci teraz powiedzial ze 18 czy 20 latce nie wypada pachniec...[tu wpisz ulubiony zapach]to bys go wyrzucila czy jak? sorry ale ja mam 20 lat[to tak a'propos]i sama dobrze wiem co jest dla mnie dobre a co nie . nie odbieraj tego jako atak-nie mam takich intencji-troche to tylko dla mnie dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: jakie perfumy dla 18-tki ? 08.12.03, 18:32 Może baby doll? Jezeli chcesz ładne i tanie perfumki, to może idz na stoisko "Nicole" w dowolnym hipermarkecie i wąchaj, wąchaj... Dla młodej dziewczyny moim zdaniem świetnie pasuje "miracle" lancome. Odpowiedz Link Zgłoś
kimmay givenchy 08.12.03, 21:57 boski jest very irresistable givenchy :) tylko troche problem... bo jak na mnie to troszke za duzo kosztuja :( Odpowiedz Link Zgłoś
charade do Uli 09.12.03, 09:50 Kup sobie nowego Hugo Bossa Intense. Ładny i bezpieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: jakie perfumy dla 18-tki ? 09.12.03, 10:42 Wielkie dzieki za propozycje. Te prefumy to nie dla mnie. Odpowiadajac w kwestii wiek a perfumy. Generalnie nie sadze zeby powinny istniec jakies ograniczenia. Niestety dziewczyna, ktorej planuje kupic prezent chodzi do szkoly z konserwatywnymi nauczycielkami. Wszystko co odbiega od schematu "grzecznej dziewczynki" jest tepione. Nie chcialabym, zeby przez prezent ode mnie ktorejs podpadla i pozniej miala problemy na maturze. pozdrawiam i jeszcze raz dzieki za odzew ul. Odpowiedz Link Zgłoś