Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 35-latki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 16:56
noszę soczewki kontaktowe i mam pierwsze "kurze łapki". Proszę poradźcie mi
coś - może być z górnej półki. Wszystkie dotychczasowe próby były takie
sobie...
Obserwuj wątek
    • Gość: monias1 Re: krem pod oczy dla 35-latki IP: 217.97.133.* 09.12.03, 09:34
      ja jestem jeszcze przed trzydziestka, ale mam hopla na punkcie pielegnacji
      skory pod oczami. Tez nosze soczewki kontaktowe z wyprobowanych polecam -
      Antigravity Clinique lub bardzo zachwalany Collagenist lub Power A Heleny
      Rubinstein. Oba b. dobrze nawilzaja i splycaja kurze lapki.
      Wejdz na strone www.wizaz.pl w kosmetyk wszechczasow i tam przeczytaj opinie.
      • Gość: ania Re: krem pod oczy dla 35-latki IP: 212.244.242.* 09.12.03, 12:38
        ZGADZAM SIĘ ABSOLUTNIE Z MONIAS!!!!!!!!!!!!....PRZED IMPREZĄ LUB WLK WYJŚCIEM
        POLECAM PŁATKI THALGO!!!!
        • Gość: dixi Re: krem pod oczy dla 35-latki IP: *.net / *.myszkow.info 12.12.03, 18:01
          podciągam wątek - mikolaj prosil o sugestie co chcę pod choinkę :)
          mam ochotę na kremik pod oczy właśnie, ale kompletnie nie wiem jaki - oczy
          wrazliwe ze skłonnościami do podrażnien, skora tez, do tego piekielnie sucha,
          lat 36 wiec drobne kreseczki (i jedną grubszą:) da sie zauważyć niestety;
          aktualnie pod oczy używam Re- lipid Daxa, wróciłam do niego po chwilowym
          zauroczeniu kremem z serii Model Bioenergia bo zauważyłam że wysuszyl mi
          skórę; ale przydałoby się coś co poradzi sobie z efektami "skóry dojrzałej" :)
          • Gość: Mango Re: krem pod oczy dla 35-latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 15:37
            A ja kupiłam dziś Jabu`she. Zobaczymy6, co będzie za 4 tygodnie...:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka