primavera12 20.05.09, 11:52 Znacie ten podkład, używałyście go? Przymierzam się do zakupu ale wolałabym najpierw poznać opinie na jego temat. I jak z kolorami, rzeczywiście ładnie dopasowują się do koloru cery? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primavera12 Re: Podkład Revlon Beyond. 22.05.09, 12:38 Naprawdę żadna z Was nie używała tego podkładu? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Podkład Revlon Beyond. 22.05.09, 18:52 Zaciekawił mnie, więc spróbowałam, na szczęście tylko na ręku.Odcień medium jest bardzo ciemny.Niestety nie dopasował się tak do koloru skóry jak się spodziewałam.Przed kupnem radzę wypróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola.pl Re: Podkład Revlon Beyond. 23.05.09, 11:02 witam zużyłam cały słoiczek tego podkładu i odradzam,naczytałam się samych pozytywnych opini i kupiłam go.Bardzo wysusza skórę, powstają skórki dookoła nierówności i bardzo brzydko to wygląda,wnika w zmarszczki mimiczne i wygląda paskudnie postarza bardzooooo wygląd skóry,i jest bardzo wodnisty, szybko wysycha na twarzy i możesz zapomnieć o ewentualnych poprawkach, w sytuacji gdy źle go nałożysz,musisz go zmyć i wtedy nałożyć ponownie bo w przeciwnym razie powstają ciemne plamy,źle rozsmarowanwe, wygląda to jak byś miała na twarzy zamsz-paskuda bleeee Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki Re: Podkład Revlon Beyond. 26.05.09, 21:55 to i ja sie wypowiem. mam odcien 220-light medium. po wyprobowaniu na rece wydal mi sie za ciemny, ale potem ladnie sie dopasowal, wiec kupilam. lekko kryje, wyglada naturalnie. niestety nie matuje a dla mnie to duzy minus, bo potrzebuje podkladu matujacego. Odpowiedz Link Zgłoś