justynnka 09.12.03, 10:01 jak w tytule. czy do czarnej sukienki koszulki tuż za kolano należy założyć czarne (najlepiej ze szwem) czy cieliste pończochy? szpilki czarne. dyskutowałam z mamą i każda z nas ma odmienne zdanie:))) Poradźcie,plizz J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ainer1 Re: dylemat w kwestii pończoch 09.12.03, 10:06 ja zalozylabym czarne - rozumiem, ze to elegancka okazja? jesli wieczorna - to czarne na 100%, a jesli nie wieczorna - to zaleznie od reszty dodatkow - np co na sukienke, gdzie sie wybierasz itp Renia Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dylemat w kwestii pończoch 09.12.03, 10:06 wg mnie jeśli mają być ze szwe, to koniecznie czarne; jeśli ma być bardziej naturalnie, to gładkie cieliste też będą dobre. przymierz oba warianty i zobacz jak lepiej się czujesz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: dylemat w kwestii pończoch 09.12.03, 11:02 okazja jest wieczorowo- galowa. mierzyłam obie wersje i lepiej w czarnych. szczególnie te ze szwem wygładają fajnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: dylemat w kwestii pończoch 09.12.03, 11:04 justynnka napisała: > okazja jest wieczorowo- galowa. mierzyłam obie wersje i lepiej w czarnych. > szczególnie te ze szwem wygładają fajnie:))) to w takim razie czarte bez dwóch zdań :))) przyjemnego wieczoru :))) Odpowiedz Link Zgłoś