natca4 07.11.15, 10:54 Witam. Co sądzicie o misiach i otulaczach firmy Whisbear? Czy warto je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: marka Whisbear 07.11.15, 15:27 Jeśli chodzi o otulacze to powiem tak: nie masz w domu kocyka do owinięcia dziecka? Misie drogie więc reasumując szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
natca4 Re: marka Whisbear 07.11.15, 16:07 Szczerze mówiąc zawinąć dziecko w kocyk tak jak otulacz wcale nie jest tak prosto, przynajmniej dla mnie. Druga sprawa że to ma być na prezent, pieniędzy mi nie szkoda, tylko zastanawiam się nad tym jakiej marki otulacz sprawdzi się najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: marka Whisbear 09.11.15, 06:36 Owijanie dziecka w kocyk to żadna filozofia, ale jeśli to ma być prezent ot co innego. Dla mnie co prawda taki otulacz jest o tyle bez sensu, że dziecku może się nie spodobać, ale pewnie można wykorzystać go jako kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
justaaaaa Re: marka Whisbear 09.11.15, 13:48 Miałam takiego misia Prawie w ogóle nieużywany (nie widziałam w nim super mocy) a szybko przetarł się materiał przy magnesach na łapkach. Trzeba jednak przyznać, że firma z poważnym podejściem do klienta bo wymieniła na nowy. Tak szybko jak otrzymałam nowy tak szybko sprzedałam na aukcji internetowej Otulacz miałam innej firmy i sprawdził się idealnie Odpowiedz Link Zgłoś
natca4 Re: marka Whisbear 09.11.15, 19:17 justaaaaa z jakiej firmy był ten otulacz? Odpowiedz Link Zgłoś
stonkamarnotrawna Re: marka Whisbear 10.11.15, 08:31 Witaj, mam misia tej właśnie firmy. Bardzo sobie chwałę. Przydaje się bardzo. Zwłaszcza w 'gosciach' żeby spokojnie uśpić mała na drzemkę. Przydaje się też w nocy kiedy się rozbudza. Miś jest z nami już kilka miesięcy. Nic się nie przetarlo ani nie popsuło. Córka bardzo go lubi Zakupiłam właśnie takiego misia dla znajomej Jeśli chodzi o otulacze to nie było ich w ofercie kiedy kupowałam misia. Osobiście, polecam misia Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
agata_dra_88 Re: marka Whisbear 12.11.15, 15:19 Mis ratuje nam zycie, gdy corka nie chce spac - polecam! Otulacze kupilam firmy Pink No More - bambus lepiej oddycha i sa wykonane z bardzo ladnych materiałów Odpowiedz Link Zgłoś
puellae_2007 Re: marka Whisbear 20.11.15, 20:41 Nam przy kolkach uratował życie bo tylko suszarka działała, a teraz jest ulubionym misiem małej zasypia z nim itp ja polecam gorąco otulacz miałam i tez sprawdził się super szczególnie w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
agata9191 Re: marka Whisbear 01.03.16, 21:39 Córeczce zakupiłam otulacz Whisbear i jest super! Teraz zastanawiam się nad kupnem szumiącego misia, takiego jak ten: www.mamaandco.pl/whisbear-szumiacy-mis-czerwien-id-545 W tym sklepie internetowym są również Szumisie www.mamaandco.pl/szumisiowa-glowka-dziewczynka-id-589 Którego polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkadergacz Re: marka Whisbear 04.03.16, 12:09 Hej, szumisia warto. Mój maluch zasypia przy misiu Whisbear momentalnie i nie ma problemu. Zobacz mysweetlove.pl/whisbear-szumis-opinie-szumiacy-mis/ opinie niezłe, na forum wszędzie polecają jednak. Więc warto kupić szumiącego misia moim zdaniem. Nawet bym powiedziała, że bez Whisbeara nie wiem jak bym usypiała dziecko. Generalnie takie szumy i inne dźwięki jak z suszarki, czy nawet w telefonie można znaleźć takie aplikacja, działają na dziecko świetnie i usypiają momentalnie. Szumiś jednak jest jeszcze maskotką więc dziecko może się z nim związać i traktować jako whisbeara przytualnkę, który tam sobie dodatkowo szumi i działa na nie kojąco. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agata9191 Re: marka Whisbear 04.03.16, 23:11 Szumiś i Whisbear to nie to samo Dlatego pytałam, który z tych dwóch, czy Szumiś czy Whisbear Odpowiedz Link Zgłoś
koniczy-nka Re: marka Whisbear 08.03.16, 21:39 Tańszy od Whisbear'a jest- miś z funkcją usypiania : www.bibabu.pl/prince-lionheart-mis-z-funkcja-usypiania-cream.html.. Ma podobne funkcje, ale kosztuje ok. 50 zł mniej... Wydaje się też być fajny Odpowiedz Link Zgłoś