Gość: Aga Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.111.201.* 06.01.04, 21:36 wyciągam n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freshia little black dress IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 21:47 gdyby ktoś pałał chęcią posiadania zestawu "little black dress" avonu (krem do ciała 75ml + woda toaletowa 50ml), to bardzo proszę o odzew (freshia@op.pl) karolina Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 hugo boss/essey miyake 06.01.04, 22:55 a ja mam niecałe 75ml hugoo boss woman i niecale 100ml issey miyake (z tej i z tamtej zużyte może z 5ml), bardzo chętnie w miare tanio odsprzedam lub zamienię :) prosze o kontakt na klaudia01@gazeta.pl :))) Super wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: hugo boss/essey miyake 10.01.04, 17:21 klaudia01 napisała: niecale 100ml issey miyake W tej sprawie masz mail na privie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: hugo boss/essey miyake IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 11.01.04, 20:57 wyciągam..n/t Odpowiedz Link Zgłoś
foremka_26 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 07.01.04, 14:46 Hej! Chętnie odsprzedam lub wymienię się na inne zapachy, coś z kolorówki lub pielęgnacji: 1. 50 ml wody perfumowanej "Intition Estee Lauder (w sklepie ok. 230 zł)- nieużywana 2. 30 ml woda perfumowana "Miracle" Lancome (w zestwie z naszyjnikiem - wersja świąteczna,limitowana)- w sklepie około 180 zł. - nieużywana i jeszcze zafoliowana. 3. 30 ml wody toaletowej "Ralph" Ralpha Laurena - "psiknięta" może 2-3 razy dla sprawdzenia zapachu, więc ubytek niewidoczny. Wszystie te wody są nietrafionymi prezentami-to nie moje zapachy :( Czekam na propozycje :) W przypadku odsprzedaży - ceny do negocjacji. inter_m@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 09.01.04, 18:03 Jaka cena Intuition i Miracle? Ja mam Poeme Lancome i Amargie de Givenchy Aga Odpowiedz Link Zgłoś
foremka_26 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 09.01.04, 20:09 Miracle już jest zarezerwowane, natomiast Intuition jest jeszcze "wolny" ;) Jak pisałam wcześniej, woda jest zupełnie nieużywana, jej cena sklepowa to ok. 230 zł. Ja oczywiście sprzedałabym ją taniej, a jeszcze chętniej wymieniłabym na inny kosmetyk czy kosmetyki :) Niestety wymienione przez Ciebie Poeme Lancome i Amargie de Givenchy nie są moimi ulubionymi zapachami :( Ale może masz coś interesującego z kosmetyków pielęgnacyjnych lub kolorówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia sprzedam dune dezodorant perfumowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.04, 17:14 ja też się dopisuję, dune- onde de frecheur( dezodorant perfumowany), bardzo trwały, kupiony w pedecie w grudniu. zużyte około 20 ml ze 100 ml, cena w sklepie 129 zł, sprzedam za 65 zł, basiaplewik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzu Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.osowo.pl 17.01.04, 23:32 ktora chce jeszcze sprzedac baby doll YSL?? Odpowiedz Link Zgłoś
padee Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 18.01.04, 12:09 Czy ktoś ma do sprzedania Poeme Lancome'a? Byłabym zainteresowana. Kontakt na e- mail. padee@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allys Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.04, 20:32 A szaleję za Happy Heart Cliniq, wiec jeśli ktoś ma, a nie szaleje (o zgrozo) niech da znać...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allys Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.04, 20:34 A ja szaleję za Happy Heart Cliniq, więc jeśli ktoś ma i nie podziela szaleństwa (o zgrozo) niech da znać... Odpowiedz Link Zgłoś
malech Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić?Jovan 18.01.04, 21:54 Może znajdzie sie wśród Was amatorka zapachu Jovan musk oil?Dostałam w prezencie zestaw skladający sie z dezodorantu o poj.100ml i Eau de Parfum Spray o poj.25 ml.Zestaw jest nowy,nierozpakowany ,świetnie nadaje sie na kolejny prezent.Chetnie sie go pozbedne poprzez sprzedaz albo wymianę.Pozdrawiam Gonia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek.007 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 19.01.04, 00:54 ja mam naomagic 15 ml, psikniete raz lub dwa i przywiezine jako prezent z francji tendre histoire via paris - ciekawy zapach, ale niestety nie w moim guscie. jakby ktos byl zainteresowany prosze o kontakt: tygrysek.007@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek.007 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 19.01.04, 00:55 aha, tendre histoire ma 100 ml Odpowiedz Link Zgłoś
elephunk szukam JIL - Jil Sander 19.01.04, 01:53 szukam JIL - Jil Sander. Uwielbiam ten zapach! Moze ktos chce sie pozbyc?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaprys Escada IP: *.sejm.gov.pl / *.sejm.gov.pl 19.01.04, 09:49 Chetnie zaopiekuje sie Escada - Sexy Graffiti,Ibiza Hippie. Lubie rowniez Cacharel - Lou Lou Blue, Noa, Gloria. Jesli macie takie nietrafione flakoniki czekam na oferty :-) kgn@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: 62.29.253.* 19.01.04, 12:56 chętnie się pozbedę dwóch zapachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: moze ktos reflektuje na kenzo jungle slonik IP: *.chello.pl 19.01.04, 20:56 dostalam na gwiazdke niestety mimo uprzedniego przetestowania w paerfumerii stwierdzam ze nie jest to moj zpach, perfumy sa w pudełeczku, uzyte 3-4 razy ubytek niewidoczny POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 19.01.04, 21:37 jakich ??? -------- > chętnie się pozbedę dwóch zapachów Odpowiedz Link Zgłoś
nanah Pret a Porter 19.01.04, 21:24 Pret a Porter, 100 ml EDT, zafoliowane pudełko - możliwa sprzedaż lub wymiana (także na dużo mniejszą pojemność). Jeśli któs reflektuje, dajcie znać:) pozdrawiam nanah Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia01 pilnie poszukiwany !!! 19.01.04, 21:54 Witam ! Jeżeli ktoś ma którąś z tych perfum to bardzo prosze o kontakt :) Damskie : -escada Jardin De Soleil -escada Que Viva -escada magnetism -bruno banani time to play -boss intense Męskie : -emporio armani -adidas 3 ( i rożne adidasy) -Gucci pour Homme -hugo boss szary Wymieniłam pare perfum, aby łatwiej była znależć mi osobę chętną na wymianę. Ja mam do zaoferowania issey miyake (ze 100ml pozostało 95ml) , escada margaretha ley (nowa 50ml), naomi campbell (z 50ml zostało 35-40ml). Zainteresowanych prosze o kontakt na maila klaudia01@gazeta.pl Jeżeli nie masz żadncyh z w/w perfum to i tak możesz napisać :) może po prostu zapomniałam coś dodać a Ty to masz ?! np. bruno banani time to play, hugo boss deep red, hugo woman, boss woman i jeszcze wiele innych męskich zapachów. Mam jeszcze pare kosmetyków które chetnie wymieniłabym na inne. :) pozdrawiam serdecznie Klaudia Nie wierzcie zegarom - czas wymyślił je dla zabawy :) -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.proxy.aol.com 20.01.04, 11:04 Ja nie trafione zapachy uzywam np. do odkurzacza pare kropli na filter i mam piekny zapach przy odkuzaniu,lub na suszone kwiaty ktore pozniej wieszam do szafy-ubrania pieknie pachna lub tez do kominkow na male swieczki,wlewam wody i kilka kropli perfum,ale to robie z perfumami ktore kupilam i mi sie znudzily,a z tymi naprawde nie trafionymi poprostu odstepuje mamie lub znajomej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:06 Jest to oryginalny, meski Cool Water,woda toaletowa, 40 ml, wersja limitowana zapakowana w puszce, kupilam facetowi na gwiazdke i rozstalismy sie pare dni przed nia.. Czekam na fajne propozycje zamiany, chetnie na inny zapach, choc niekoniecznie, rownie mile widziane kosmetyki innego rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
kaja-75 Re: moje typy 29.01.04, 17:24 A więc mam na wymianę: Hirs Hermesa ze 100ml zostałook.65ml (bez pudełka,odziedziczone po starszej siostrze. Zupełnie nie moje), Miracle Lancome zostało 0k. 20-25 ml z 50ml wody perfumowanej(wpudełku). Najchętniej przygarnęłabym Eternity lub Noe perfumowaną. Odpowiedz Link Zgłoś
edak Re: moje typy 04.03.04, 14:06 A może chciałabyś sprzedać Miracle? Jeśli tak, to w jakiej cenie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: nie trafione zapachy i co z nimi robić? 04.03.04, 11:25 to ja jeszcze raz zgłaszam do zamiany lub odsprzedania Dune Sun Diora pół z 100 ml Cerruti Image prawie cała 50 ml Dolce Vita, 3/4 z 50 ml Very Valentino 1/3 z 50 ml wymiana na Sensi lub Noa Odpowiedz Link Zgłoś