lilithlilith 06.06.09, 20:21 Poszukuję utwardzacza do paznokci, który skutecznie przedłużyłby trwałość kolorowego lakieru. Niestety na Wizażu nic szczególnego nie znalazłam. Czy możecie polecić coś na prawdę skutecznego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkursowe2 Re: Top Coat 06.06.09, 21:01 ja bardzo lubie produkty Sally Hansen a z ich utwardzaczem nawet chodze na manicure:) jego nazwa i fotka jest na moim blogu Odpowiedz Link Zgłoś
lilithlilith Re: Top Coat 07.06.09, 15:01 Kupiłam Mega Shine Sally Hansen, ale zupełnie się nie sprawdził :( Może to też kwestia jakości lakieru jaki jest pod spodem. Odpowiedz Link Zgłoś
konkursowe2 Re: Top Coat 07.06.09, 23:14 to dziwne, to moj faworyt, ale lakier lepiej trzyma sie na bazie, i musi ladnie wyschnac z drugiej strony mam kolezanke u ktorej nic sie nie trzyma wiec to moze byc tez kwestia samych paznokci a probowalas Opi? Odpowiedz Link Zgłoś
lilithlilith Re: Top Coat 08.06.09, 20:12 Nie miałam jeszcze tych lakierów. Ale spróbuję, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś