Dodaj do ulubionych

nadchodzi nowa era??????

16.12.03, 15:52
Dziewczyny, przeczytajcie to! Ja czuję się trochę lepiej i uśmiecham się do
Was i do siebie :D
gala.onet.pl/0,1143836,1,tematy.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Madge Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 12:28
      do tej nowej ery to chyba jeszcze daleko. Wiesz jak to jest - gwiazdy mogą
      sobie pozwalać na tycie i nic nikomu do tego, a takie myszki-szaraczki jak my
      są pod presją otoczenia blizszeego i dalszego i muszą jakos wyglądać. Taka np
      Liv Tyler jest tak śliczna, że jej nawet utycie czy jakiekolwiek "zaniedbanie"
      nie zaszkodzi, a niewiele z nas może się z nią urodą równać, nieprawdaz?
      NAtomiast artykuł ten może być pocieszaczem, ale jednak należy nie dać się
      zwariować w żadną stronę - ani zbyt tyć, ani odchudzać się za wszelka cenę.
      Uwazam, że należy przede wszystkim starać się pozostać sobą i jeżeli ktoś się
      odchudza na siłe to OK, tak samo jak chce koniecznie przytyć, to tez jest OK.
      Ważne, aby zawsze być sobą i czuć się dobrze w swojej skórze, czego Wam,
      Dziewczynki, i sobie, życzę na ten nowy rok :)))
      • setorika Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 12:41
        wiem, wiem Madziu, masz rację, ale byłoby fajnie, gdyby przestały nas straszyć
        anorektyczki typu Foremniak czy Kukulska. Obie Panie znacznie straciły, były
        szczupłe ale kobiece, a teraz wyglądają jak narkomanki po detoksie.
        • Gość: Madge Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 12:54
          widać, ze muszę się "zdekonspirowac" ;). Madge (fonetycznie "medż")to po
          angielsku Małgosia, nie Madzia. Tak mnie nazywali w Londynie, bo Małgorzata
          zaden szanujący się Anglik nie wymówi:). A wracając do tematu to zgadzam sie z
          tobą w całej rozciągłosci. Kukulska po zmianie wizerunku (a i głosu) pzrestała
          mi sie podobać kompletnie. Foremniak nigdy nie lubiłam i dlatego nie oglądam
          kultowego Na dobre i na złe. Widziałam może ze 2 odcinki, ale ona jest tak mdła
          że patrzec na nia nie mogę.Pozdrawiam:)
          • ne.la Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 13:04
            No, no, bez inwektyw w kierunku chudych :)))))

Nie każda chuda jest anorektyczką odchudzającą się, by osiągnąć wymiary
            modelki!!! ja noszę od zawsze rozmiar 34, ważę poniżej 50 kg, jem nałogowo
            słodycze i makarony i marzę o tym, żeby przytyć!!! w sklepach nic na mnie nie
            pasuje. Ideałem właściwie nie jest chudzielec, tylko chudzielec z biustem, pupą
            i biodrami: zauważam to boleśnie gdy wszystkie spódnice w niby rozmiarze 34
            muszę zwężać w biodrach...
            • Gość: Mango Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 13:23
              Ale Ci zazdroszczę!Ja chyba nie osiągnę tego rozmiaru nigdy, bo mam za słabą silną wolę. 36 i koniec!A chuda wcale nie jestem przy moim miniaturkowym wzoście -158. Nie narzekaj, z ciuchami nie jest tak tragicznie. Kupuj rozmiar 32.Pozdrawiam!:(
          • setorika Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 13:39
            Do Medż: sorry za pomyłkę, tak jakoś mi się napisało. Do ne.li: zazdroszczę Ci,
            a na myśli miałam tylko niechęć do kreowania wizerunku anorektyczki, czyli z
            kości na ości. Osobiście podobaja mi się babki typu JLo a ideał sexappilu dla
            mnie to MM i ... Kate Winslet. Obie bardzo zmysłowe. Ja t marrzę aby bez
            ściskania i opinani wleźć kiedyś znów w 38 przy 170 wzrostu. Narazie balansuje
            pomiędzy 40/42 i jako hedonistka (uwielbiam smaki i zapachy świąt,
            rewstauracje, pichcenie dla facecika) nie wytrzymuje na dłuższą metę żadnej
            diety. :((((. Ale tak sobie myślę, że przynajmniej w porze zimowej zacznę
            bardziej eksponowac dekolty i nogi, i przestanę zamartwiać się hmmmmmmmmmhmmm
            wałeczkami na brzuchu ;)
            Aby do wiosny!
            Pozdrawiam chudzielców z natury i pulchniutkie babeczki :D
            • maga19 Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 14:02
              Wydaje mi się, że bardzo daleko do tej ery... Czasami mam okazję oglądać FTV,
              co roku wydaje mi się, że modelki na pokazach są tak chude, że już bardziej
              nie można schudnąć, a jednak w tym roku oglądjąc kolekcje na wiosnę i lato
              2004 kolejny raz przeżyłam szok-te dziewczyny są jeszcze chudsze niż rok temu!
              A tyle się mówiło o wprowadzeniu kobiecych kształtów na wybiegi.. Na
              pocieszenie, dla nas kobiet-prawdziwy mężczyzna też ma być chudy, bez żadnej
              fałdki na brzuchu. Czyli znowu w wiosenno-letnich magazynach kobiecych czekają
              na nas zdjęcia szczuplusieńkich modelek ubranych w mikroskopijne bikini i
              artykuły pt "Jak do urlopu schudnąć x (według uznania) kilogramów"
              pozdrawiam serdecznie podjadając mleczną czekoladę
              • setorika Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 14:06
                Smacznego! Bojkotować Fashion TV! ;)
                • Gość: Madge Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:10
                  ale te ciuszki...Nor,alnych krawców, oczywiście, a nie jakieś Haute Couture -
                  nie wiadomo co to jest i kto ma to nosić, chyba że jako nocna mara o północy po
                  cmentarzu. Te chude modelki nawet do tego pasuja, nie pójde wiecej wieczorem na
                  cmentarz, bo jeszcze zejdę na serce z tego świata, jak niechcący zobaczę Kate
                  MOss w najnowszej Haute Couture. Brrr...
                  • maga19 Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 14:45
                    A co sie dzieje z Kukulska? Ostatni raz widzialam ja na okladce TS-czy wyglada
                    jeszcze gorzej? pozdr.
                    • Gość: Madge Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 14:53
                      chuda jak nieszczęście i chyba jeszcze bardziej wyskubana. Za takie włosy,
                      jakie miała wcześniej, niejedna dałaby się posiekac, a ona wzieła i chlasneła,
                      w dodatku w teledysku. Big Brother w nowym wydaniu czy co?
                      • kaja-75 Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 14:58
                        A co powiecie o Kayah?Też sporo schudła swego czasu, wygląda ok. ale czy nie
                        lepiej prezentowała się w nieco szerszym wydaniu(mam ciągle w głowie jej
                        koncert w Opolu, kiedy to wystąpiła w bieli z gładko uczesanymi włosami
                        ozdobionymi pieknym kwieciem, SUPER!)?
                        kaja
                      • setorika Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 14:59
                        Włosy to jeszcze pół biedy, mi sie bardziej podoba niż te wiecznie długie włosy
                        jak madonna. Ale odchudziła się niemiłosiernie, z ramion sterczą jej kości,
                        twarz z 7 lat starsza, uwydatniły się bruzdy, tyłeczka już nie ma a na okłdce
                        TS to poprostu dobre zdjęcie + makijaż. Ogólnie nowy image dla mnie OK, ale za
                        chuda.
                      • maga19 Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 15:01
                        Chec zwrocenia na siebie uwagi raczej. Pewnie w Stanach ucza tego. Teledysku
                        osobiscie nie widzialam, tylko efekt finalny. Nie podoba mi sie, ale moze
                        jestem zawistna;)
                      • Gość: Lenka Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.chello.pl 17.12.03, 15:04
                        One(gwiazdki showbiznesu)tyją, a ja robię wszystko by schudnąć(teraz świeta to
                        bedzie ciężko). Przykro mi, ale figury J.Lo i Beyonce nie podobają mi się(są
                        nieproporcjonalne).I choć jestem od nich dużo szczuplejsza i troche wyższa
                        (Uff), to i tak chce się troche odchudzić.
                        Podobają mi się bardzo szczupłe figury(nie chude,anorektyczne)-wąska
                        talia,wąskie biodra i niezbyt duży biust.
                        pozdrawiam
                        • setorika Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 15:10
                          więc wnioskuję, że wyglądasz super. Ale nie rozumiem, po co chcesz sie
                          odchudzić. Tego właśnie nie rozumiem u takich osób. A co na to Twój Facet?
                          Nie miałam na myśli dosłownie Jlo tylko to, że ma biust, pupcię i wyglada jak
                          kobieta.
                          • Gość: Lenka Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.chello.pl 17.12.03, 16:38
                            Chcę się odchudzić by czuć się i wyglądać lepiej:)
                            Robie to wyłącznie dla siebie.Poprostu jak mam te kilka kilogramów więcej nie
                            czuję zbyt dobrze.Czuję sie wtedy gruba.
                            Oczywiście pisząc, że chce schudnąc nie miałam na myśli stosowania jakis cud
                            diet czy głodzenia się.Ograniczę jedynie słodycze,skończe z jedzeniem między
                            posiłkami i zacznę codziennie ćwiczyć w domu :)
    • Gość: kohol Re: nadchodzi nowa era?????? IP: *.crowley.pl 17.12.03, 15:45
      Ja też sie usmiechnęłam :)
      Wprawdzie teraz katuję się trochę dietą, ale nie sądzę, bym kiedykolwiek była
      osobą zaliczana do szczupłych.
      A szczupłość modelek nigdy nie była czymś miłym dla mojego oka.
      • charade Re: nadchodzi nowa era?????? 17.12.03, 15:53
        Nata Kukulska wygląda strasznie, jak trzy ćwierci do śmierci - zapadnięte
        poliki, wysunięta broda, owal twarzy a la półksiężyc, poszarzała cera, zero
        biustu. Nie przeszkadza jej to jednak czuć się w siódmym niebie. Widziałam ją
        już po przeobrażeniu w jakimś programie, wyglądała na zachwyconą własnym
        wyglądem. Ja tego nie rozumiem i jestem ciekawa co na to jej mąż. Jakbym była
        na jego miejscu, to nie pozwoliłabym się głodzić swojej kobiecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka