dombp 10.07.09, 21:14 Czy macie jakieś zdanie na temat pudru brązującego Sun Glow od Sisley? flashfashion.pl/dodatki/musnij_sie_slonecznym_pudrem Myślałam o zakupie, ale ponieważ nie jest tani, nie chciałaby ryzykować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sankanda Re: Puder Sisley 11.07.09, 18:21 mam ten puder (phyto-touches sie nazywa) w wydaniu brzoskwinowym. od razu ci mowie, ze na spektakularny efekt glow specjalnie nie licz, bo jest to produkt gwarantujacy bardzo naturalny makijaz. nie wysusza skory, zawiera nawilzajace wyciagi z roslin. jest super, ale nie naklaniam cie do zakupu, bo rzeczywiscie nie dosc, ze jest drogi (to jest najdrozszy puder po clé de peau), to niekoniecznie musi przypasc do gustu kazdej kobiecie. ja uwielbiam kosmetyki sisley'a, ale nie ruinuje sie na nie.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vikky Re: Puder Sisley 19.07.09, 19:55 ja tez mam ten puder, ten jasniejszy zestaw. Jestem bardzo zadowolona, przede wszystkim z koloru, bo bylo mi bardzo trudno trafic na wlasciwy innych firm (z reguly za pomaranczowe). Kolor jest bardzo naturalny i taki rzeczywiscie "sloneczny" ale to oczywiscie zalezy tez od koloru skory. Puder ma fajna konsystencje, jest bardzo gladki. Jak na puder trzyma sie dobrze i nie ciemnieje. Do pudru dostalam bardzo fajny pedzel Sisley ale innymi pedzlami naklada sie tez bardzo latwo. Odpowiedz Link Zgłoś