Dodaj do ulubionych

skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Please

IP: *.acn.pl 20.12.03, 14:31
Pomóżcie
Obserwuj wątek
    • Gość: plum1000 Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 15:20
      za skuteczne uwazasz takie, które zlikwiduja Ci calkowicie cellulit? Jesli tak
      to takiego kremu nie ma.
      dobre wg mnie sa kremy Norel.
    • s_anna Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea 20.12.03, 16:00
      Gość portalu: davina napisał(a):

> Pomóżcie

proponuje wiecej ruchu a nie bazowanie tylko na produkatch chemicznych
    • moboj Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea 20.12.03, 16:59
      sport, sport, sport:)
    • dafni Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea 20.12.03, 16:59
      Tylko ćwiczenia, szkoda wydawać pieniądze na kremy.
    • Gość: margo Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.03, 18:18
      Dieta, duzo wody (2 litry dziennie), zero papierosow, kawy najlepiej wcale albo
      malo. Radza sport, pewnie wiedza co mowia, ale wazny jest po prostu ruch, ja
      czasu na silownie nie mam, ale od pol roku co najmniej pol godziny dobrego
      marszu, przystanki 1 do 3 pieszo, schody zamiast windy.
      A z kremow:
      - top cenowy Clarins Lift Minceur (bardzo dobry)
      - ceny dla ludzi: Formona Nivelazione, krem aktywnie wyszczuplajacy
      - serum Lirene (nowa linia Ireny Eris), bardzo fajny ma tez peeling pod
      prysznic antycell
      - wiele osob poleca Ziaje, ale mnie nie pasuje intensywny zapach
      - swietne sa tez ampulki Elancyl, ale troche tez kosztuja
      • Gość: aneta Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 14:04
        Rewelacyjny jest Clarins Lift Minceur - wyjątkowo skuteczny, ale b. drogi.
        Ja nie mam takich problemów, ale u znajomej efekty były widoczne gołym okiem.
        Z ciekawosci dopytałam sie o jego cenę (tak na wszelki wypadek na przyszłość:) -
        najtaniej oczywiscie w strefie bezcłowej (w promocji udało jej sie kupić
        kiedyś 2 opakowania za 165 PLN), najdrozej w polskich perfumeriach - potrafi
        kosztować nawet 180 PLN/sztuka.

Aneta
        • ainer1 Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea 21.12.03, 14:14
          za jaka gramature Clarinsa?
          • Gość: margo Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 19:09
            Chyba 200? Nie pamietam, bo uzywalam ostatni raz latem. Jest rzeczywiscie
            swietny, ja dodatkowo owijalam sie folia i kladlam pod kocyk, po miesiacu
            uzywania efekty byly hoho, ale razem z dieta ;) Teraz nie uzywam a to z tej
            przyczyny, ze on BARDZO chlodzi, i jest wrecz zimno po uzyciu. Pozostale
            prteparaty sa termalnie neutralne, a wiec zima lepsiejsze moim zdaniem. Clarins
            choc drogi wart jest swojej ceny, potwierdzam
            • Gość: aneta Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.03, 19:30
              Jeżeli chodzi o cenę to nie interesowałam się tym aż tak bardzo.
              Ale jak wiedzialam niedawno ten specyfik w perfumerii to kosztował właśnie 180
              PLN. Pomyślałam, ze to pewnie ta górna granica, ale skoro normalnie kosztuje
              200 PLN, to moze była jakaś promocja - szczerze mówiąc nie intesowałam się
              zbytnio...

Aneta
              • Gość: margo Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.03, 20:58
                200 ml, pisalam o pojemnosci. Rzeczywiscie, najbardziej oplaca sie w strefie
                wolnoclowej
    • Gość: justa Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:48
      Lipocell Blocker Ziaji - efekty zauważalne po 1,5 miesiąca.
    • Gość: Kawa Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.demo.pl 22.12.03, 15:19
      Dużo pływania, dieta ale nie drakońska, masaże wodne pod duzym cisnieniem są
      rewelacyjne. Z kremów niezłe sa firmy Norel, dla mnie skuteczny z L'oreala choc
      wiem ze kilka moich znajomych było rozczarowanych. Bardzo dobre ampułki
      Elancyl'a czasami mozna trafic na promocje w aptece.

Pozdrawiam i pamietaj w walce z cellulitem najwazniejsza jest systematycznośc.
    • Gość: justy Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.03, 16:29
      tak naprawdę, to nie ma preparatu usuwającego celulit.
      działa masaż, dieta, sport
      • Gość: karla Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.chello.pl 28.12.03, 13:55
        A co sądzicie o Shiseido Body Creator? Warto?
        • Gość: Sandra Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.12.03, 14:12
          Body Creator jest super, w przyplywie gotowki kupilam sobie 2 opak, bylo to w
          listopadzie. Jest niesamowity, wroce do niego latem, bo jak na zime za zimno
          mi po jego uzyciu(chlodzi na maxa :)
    • Gość: jola Re: skuteczne preparaty ANTYCELLULITE!!!!!!!!Plea IP: 213.25.149.* 05.01.04, 11:32
      gdzie w Krakowie Nivelacione ?
      Pomocy dzięki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka