duch_zenona 13.08.06, 01:06 Wiem, że jestem postacią kontrowersyjną na FB, tak więc grzecznie pytam gospodarza....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotwicz69 Re: puk, puk 13.08.06, 02:03 kto tam.....? harcerze.... ja nie wierze... otwieraj chamie....ZOMO nie klamie....:) to tak apropo tematu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: puk, puk 13.08.06, 12:44 a na czym polega twoja kontrowersyjnosc....? pytam , bo nie zauwazylem...;) narcyzm jest uleczalny...;) duch_zenona napisał: > Wiem, że jestem postacią kontrowersyjną na FB, tak więc grzecznie pytam > gospodarza....... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: puk, puk 13.08.06, 19:28 Właśnie zmieniłem zdanie - po ostatnich występach bogo na FB nie chcę tu pisać. Na FB przynajmniej każdy wie o co chodzi. Tu zaś tacy jak bogo przebierają się w "cywilizowane" szaty. Nie odpisujcie, bo chciałbym już stąd odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: puk, puk 13.08.06, 23:47 duch_zenona napisał: > > Nie odpisujcie, bo chciałbym już stąd odejść. a rób co chcesz, wolny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: puk, puk 16.08.06, 18:11 I jak to duch. Pojawił się znikąd i nie wiadomo gdzie znikł... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: puk, puk 17.08.06, 22:04 Kto wie. Z duchami nigdy nic nie wiadomo. Może lepiej nie wywoływać? Odpowiedz Link Zgłoś