Gość: misstiQue IP: *.acn.pl 21.12.03, 12:45 dziewczyny jak jest z kolorami tego podkładu??Który jest najjaśniejszy,ale nie różowawy tylko beż,żeby nie wyglądać jak świnia???Gdzie go można upolować w Warszawie,bo za chwile zgłupieję!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fafigirl Re: DERMACOL 21.12.03, 13:30 Gość portalu: misstiQue napisał(a): > dziewczyny jak jest z kolorami tego podkładu??Który jest najjaśniejszy,ale > nie różowawy tylko beż,żeby nie wyglądać jak świnia???Gdzie go można upolować > w Warszawie,bo za chwile zgłupieję!! właśnie podciągam wątek i co do miejsca zakupu i co do koloru,bo jak nie znajdę to zamówię na esentii i musze wiedzieć co z kolorówka.thnx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka DERMACOL w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 15:24 gdzie go dostac w Częstochowie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: DERMACOL w Krakowie IP: *.veranet.pl / 62.111.244.* 23.12.03, 11:57 ja sie neizle nabiegalam w kraku aby go dostac. w koncu poszlam do najblizszego sklepu aby kupic krem nawilzajacy i przypadkowo tam go zauwazylam. kupilam w centum handlowym Wanda w nowej hucie.. takie male stoisko na parterze. lub obok Wandy jest sklep spozywczy i jak sie do nigo wchodzi jest rowniez male stoisko kosmetyczne - tam tez widzialam. prawde mowiac - kupilam i nie za bardzo jestem zadowolona. wszystkie kolory sa zbyt ciemne i jakies rozowawe. o uzywaniu tego jako podklad nie ma mowy bo robi sie maska (chyba ze spiewasz w operetce). kryje dosc niezle ale uzywam go bardziej jako korektor - wydalam kase na niego wiec uzywam.. ale mialam lepsze korektory. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nemeni Re: DERMACOL 21.12.03, 15:55 Kolor nr 212 jest bardzo jasny, mnie bardzo odpowiada, nie jest "różowawy", tylko właśnie jasny beż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 12:52 gdzie kupię w Warszawie(np.centrum) ten podkład??Własnie wychodze na zakupy i nie bardzo wiem,gdzie go szukać??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 12:53 dziewczyny przeciez ten dermacol to wcale dobry nie jest..twarz po nim wyglada jakos tak nienaturalnie..nawet jak naloze malutenka ilosc.ale moze to tylko moja opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 13:03 jak sie nałoży malutko i dobrze rozprowadzi rozgrzanymi dłońmi to jest suuuuper i nie spływa z mojej hiper tłustej twarzy>Tylko to pytanie,gdzie go do cholery kupić w tej zasranej stolicy??please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:00 dziwne bo ja w Zakopanem nie mialam z tym zadnych problemów;-) a u m nie po tym dermacolu to jest extra swiecenie..nawet jak naloze tego b. malutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 14:06 a tu w tym burżujskim mieście to myślą,że wszyscy DIORA tylko używaja ja lubię dermacol ,jak mam w miarę ładną cerę to używam go punktowo jako powiedzmy "korektora".Wiesz,podkład to jednak każdy toleruje inaczej,dlatego wierze,że może Ci nie pasować.Wesolych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: DERMACOL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:38 zadzwoń do dystrybutorów i zapytaj, gdzie można kupić, namiary tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9231305&a=9339429 nr 17 jest dosyć jasny, a nie różowy. Odpowiedz Link Zgłoś