IP: *.acn.pl 21.12.03, 12:45
dziewczyny jak jest z kolorami tego podkładu??Który jest najjaśniejszy,ale
nie różowawy tylko beż,żeby nie wyglądać jak świnia???Gdzie go można upolować
w Warszawie,bo za chwile zgłupieję!!
Obserwuj wątek
    • fafigirl Re: DERMACOL 21.12.03, 13:30
      Gość portalu: misstiQue napisał(a):

> dziewczyny jak jest z kolorami tego podkładu??Który jest najjaśniejszy,ale
      > nie różowawy tylko beż,żeby nie wyglądać jak świnia???Gdzie go można upolować
      > w Warszawie,bo za chwile zgłupieję!!
      właśnie podciągam wątek i co do miejsca zakupu i co do koloru,bo jak nie znajdę
      to zamówię na esentii i musze wiedzieć co z kolorówka.thnx
    • Gość: gwiazdka DERMACOL w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.03, 15:24
      gdzie go dostac w Częstochowie ???
      • Gość: isa Re: DERMACOL w Krakowie IP: *.b.jawnet.pl 21.12.03, 17:14
        ?
        • Gość: noname Re: DERMACOL w Krakowie IP: *.veranet.pl / 62.111.244.* 23.12.03, 11:57
          ja sie neizle nabiegalam w kraku aby go dostac. w koncu poszlam do najblizszego
          sklepu aby kupic krem nawilzajacy i przypadkowo tam go zauwazylam. kupilam w
          centum handlowym Wanda w nowej hucie.. takie male stoisko na parterze. lub obok
          Wandy jest sklep spozywczy i jak sie do nigo wchodzi jest rowniez male stoisko
          kosmetyczne - tam tez widzialam.

prawde mowiac - kupilam i nie za bardzo jestem zadowolona. wszystkie kolory sa
          zbyt ciemne i jakies rozowawe. o uzywaniu tego jako podklad nie ma mowy bo robi
          sie maska (chyba ze spiewasz w operetce). kryje dosc niezle ale uzywam go
          bardziej jako korektor - wydalam kase na niego wiec uzywam.. ale mialam lepsze
          korektory.

pozdrawiam
    • nemeni Re: DERMACOL 21.12.03, 15:55
      Kolor nr 212 jest bardzo jasny, mnie bardzo odpowiada, nie jest "różowawy",
      tylko właśnie jasny beż.
      • Gość: fafi Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 21.12.03, 15:59
        super ,Dziękuję
    • Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 12:52
      gdzie kupię w Warszawie(np.centrum) ten podkład??Własnie wychodze na zakupy i
      nie bardzo wiem,gdzie go szukać???????
      • Gość: plum1000 Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 12:53
        dziewczyny przeciez ten dermacol to wcale dobry nie jest..twarz po nim wyglada
        jakos tak nienaturalnie..nawet jak naloze malutenka ilosc.ale moze to tylko
        moja opinia...
        • Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 13:03
          jak sie nałoży malutko i dobrze rozprowadzi rozgrzanymi dłońmi to jest suuuuper
          i nie spływa z mojej hiper tłustej twarzy>Tylko to pytanie,gdzie go do cholery
          kupić w tej zasranej stolicy??please
          • Gość: plum1000 Re: DERMACOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 14:00
            dziwne bo ja w Zakopanem nie mialam z tym zadnych problemów;-)
            a u m nie po tym dermacolu to jest extra swiecenie..nawet jak naloze tego b.
            malutko.
            • Gość: giga Re: DERMACOL IP: *.acn.pl 22.12.03, 14:06
              a tu w tym burżujskim mieście to myślą,że wszyscy DIORA tylko używaja
              ja lubię dermacol ,jak mam w miarę ładną cerę to używam go punktowo jako
              powiedzmy "korektora".Wiesz,podkład to jednak każdy toleruje inaczej,dlatego
              wierze,że może Ci nie pasować.Wesolych
    • Gość: justa Re: DERMACOL IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.12.03, 14:38
      zadzwoń do dystrybutorów i zapytaj, gdzie można kupić, namiary tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=9231305&a=9339429
      nr 17 jest dosyć jasny, a nie różowy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka