nippy7 05.07.08, 22:03 Proszę o pomoc - gdzie w naszym mieście zna kupić kosmetyki firmy Art Deco,Janssen albo dermacol?Dajcie znac, z gróry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ex-samantha Re: makijaż - kamuflaż 06.07.08, 07:50 art deco napewno zakupisz w drogerii w pasażu. co do reszty nie wiem ale być może też je tam znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moni Re: makijaż - kamuflaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 20:12 art deco na pewno na pasażu albo w drogerii w m1 (millor bodajże),dermacol (podkład, nnych kosmetyków z tej firmy raczej się nie dostanie) widziałam na jednym ze stoisk kosmetycznych na czerwonym,pierwsza alejka w lewo, zaraz za wejściem, w małych niesieciowych drogeryjkach też można go znależć jak się pochodzi i poszuka. Jeśli chodzi o tę trzecią firmę to nie wiem, nic mi to nie mówi. Na Wieluńskm Rynku podobno otwarli niedawno sklep dla wizażystów, tam może też coś znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippy7 Re: makijaż - kamuflaż IP: 85.202.145.* 07.07.08, 07:19 dzieki wielkie, bez was bezładnie chodziłabym po miescie, thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippy7 Re: makijaż - kamuflaż IP: 85.202.145.* 07.07.08, 12:19 byłąm tam dzis, rzeczywiscie sklep dla profesjonalistów, odsługa super, dostałam pakiet ulotek dotyczacych intersującego mnie tamatu, bardzo miła atmosfera, jasno i rzeczowo objasniony temamt-jak dla mnie dla laika. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek D Re: makijaż - kamuflaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:19 Ale w którym to sklepie jest ta fachowa obsługa ? PS. Pytasz się o kamuflaż - jako fotograf ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippy7 Re: makijaż - kamuflaż IP: 85.202.145.* 08.07.08, 06:14 kamuflaż - makijaż - jak w temacie, na rynku wieluńskim - Hollywood Make - up. czytanie ze zrozumieniem leży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek D Re: makijaż - kamuflaż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 13:13 Dzięki za info. Co do czytania ze zrozumieniem - nijaka "moni" pisała o 3 sklepach Ty natomiast opisałeś wizytę w jednym z nich nie podając w którym ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nippy7 Re: makijaż - kamuflaż IP: 85.202.145.* 11.07.08, 07:57 na Ryku Wieluńskim-dla usprawiedliwienia powiem, ze po prostu byłam pod wielim wrazeniem...:) Odpowiedz Link Zgłoś