kinga.em 30.07.09, 10:30 Planuje w ramach kilku dni urlopu wybrać się do spa ;) czy możecie mi coś polecić? lepiej jechać gdzieś dalej czy wybrać tu coś w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
friday133 Re: gdzie do spa? 30.07.09, 22:48 A czego oczekujesz? Ja byłam w Ustroniu w Bielendzie i w Manor House - zupełnie inne klimaty. Ale i ceny inne. Za to przelicznik cena/jakość zdecydowanie lepszy w Bielendzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anga111 Re: gdzie do spa? 06.08.09, 12:40 Ja jeżdżę do SPA w Ciechocinku. Mają tam profesjonalną kadrę i nowoczesny sprzęt, no i baseny solankowe. Zawsze jak tam jestem korzystam z masażu w solance ciechocińskiej. Z chęcią doradzę z jakich zabiegów warto, a z jakich nie warto korzystać w salonach SPA, tylko napisz mi mniej więcej co Cię interesuje i w jakim celu chcesz się wybrać do takiego ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: gdzie do spa? 08.08.09, 13:55 Ja jeżdżę do Nałęczowa i jestem bardzo zadowolona. Właśnie już niedługo wyskoczę na tydzień,mieszkam w Warszawie więc mam blisko i okolica też zachęca. Odpowiedz Link Zgłoś
elawaw Re: gdzie do spa? 13.05.13, 23:23 Ja często korzystam z portalu www.spahotele.pl lub www.hotels-spa.pl . Na tych portalach znajdziecie ciekawe oferty, mają rabaty nawet do 50%, a to nie żaden beznadziejny groupon. Porównywałam oferty w hotelach i na innych portalach, ale tam często wychodzi najlepiej. Ostatnio byłam w Malinowym Dworze - po prostu super. Oferta All Inclusive jest the best. W ramach noclegu wliczone są naprawdę ekskluzywne zabiegi oraz dania z karty (nie żaden bufet). Ogólnie kalkulowało się znakomicie. Odpowiedz Link Zgłoś
evikon Re: gdzie do spa? 09.08.09, 16:26 Dwa razy byłam w Geovicie (w górach i nad morzem). Jestem zadowolona, zwłaszcza z pobytu nad morzem. Odpowiedz Link Zgłoś
sabina_zielonka Re: gdzie do spa? 11.08.09, 15:27 jak wypoczynek to tylko w Villa Parku! Odprężenie, relaks i odnowa biologiczna podczas pobytu w tym spa murowana. Można się poddać całej serii kuracji leczniczych, skorzystać z bogatych pakietów zabiegowych, zaserwować sobie zabiegi pielęgnacyjne nie tylko twarzy, ale i całego ciała kończąc na dłoniach i stopach. Żadne domowe spa nie zdziała tyle co chociażby weekendowy pobyt pod okiem fachowców Odpowiedz Link Zgłoś
anga111 Re: gdzie do spa? 12.08.09, 14:54 sabina_zielonka napisała: > jak wypoczynek to tylko w Villa Parku! > Odprężenie, relaks i odnowa biologiczna podczas pobytu w tym spa murowana. Możn > a się poddać całej serii kuracji leczniczych, skorzystać z bogatych pakietów za > biegowych, zaserwować sobie zabiegi pielęgnacyjne nie tylko twarzy, ale i całeg > o ciała kończąc na dłoniach i stopach. Żadne domowe spa nie zdziała tyle co cho > ciażby weekendowy pobyt pod okiem fachowców Widzę, że nie ja jedna wybieram Ciechocinek. sabina_zielonka jak często jeździsz do Villa Parku? Z jakich zabiegów korzystałaś i co możesz mi polecić? Mają może jakieś nowości? Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: gdzie do spa? 12.08.09, 00:12 Ja ostatnio zawodowo miałam przyjemność być przez dwa dni w hotelu Wierchomla Ski & Spa. Generalnie kurort na odludziu nieco, ale piękne otoczenie (zwłaszcza przy takiej pogodzie jak teraz w sierpniu), sam hotel naprawdę fajny i szeroką ofertę widziałam, że mają. Mnie niestety nie było dane korzystać z tego typu udogodnień (jak mówię - byłam w służbowej podróży), ale gadałam trochę z innymi gośćmi i zachwalali, że super. Jest strona internetowa, to można popatrzeć, co tam mają dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiaa.m Re: gdzie do spa? 14.08.09, 11:48 a tak blisko mam do ciechocinka! na zbędny tłuszczyk też mogą coś poradzić? bo przyznaje, że jakaś kuracja by się przydała bo tak w domu to chyba brak mi i silnej woli i zdecydowania. A na moje problemy skórne też się coś znajdzie? bo nie radze sobie z tłustą cerą Odpowiedz Link Zgłoś
anga111 Re: gdzie do spa? 17.09.09, 09:39 Polecam w takim razie pakiety odchudzające i zabiegi antycelulitowe. Odpowiedz Link Zgłoś
anga111 Re: gdzie do spa? 17.09.09, 09:41 Na problemy skórne polecam zabieg PURACTIVE dla skóry problematycznej. Natomiast z zabiegów antycellulitowych polecam endermologie. Odpowiedz Link Zgłoś
nochenegra Re: gdzie do spa? 16.11.09, 00:51 Ja właśnie wróciłam ze spa w Jastrzębiej Górze. Wybrałam się do Primavera Spa po sezonie, bo o tej porze roku jest trochę mniej wczasowiczów niż wciągu lata. Wróciłam do domu wypoczęta, zrelaksowana i odmłodzona, a to znaczy, że urlop się udał w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko3 Re: gdzie do spa? 19.07.13, 14:32 oferty weekendowe albo np wtorkowe :) też fajna opcja :)) ale to w Aroma Stone pod wrocławiem :) fajnie, byłam nie raz, a co tydzień na saunę :) fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: gdzie do spa? 04.10.13, 21:35 polecam Medical&Spa w Długopolu w Kotlinie Kłodzkiej, kameralnie i elegancko. Odpowiedz Link Zgłoś