Gość: Ewik IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 21:36 Dziewczęta czy któraś z was to używała,są trzy rodzje a nie bardzo wiem jak się to je.Prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bisou Re: puder w kulkach Palomy 01.02.02, 22:40 tego sie nie je :) Na pędzel (taki jak do pudru sypkiego) nabieramy trochę tego, co się z tych kuleczek osypuje, muskając, a potem nakładamy na twarz. Paloma to jednak nie jest zbyt dobra firma- poleciłabym bardziej odpowiednik z AVONU, nie wspominając o meteorytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: puder w kulkach Palomy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 23:41 Używam (i jeszcze kilka osób) pudru w kulkach Palomy i jestem bardzo zadowolona. Osobiście używam pudru rozświetlaącego (ma brązowe,kremowe i różowe kuleczki i daje ładny kolor cery). Jest jeszcze korygujący (ma m.in. zielone kuleczki do maskowania np. naczynek) oraz brązujący. Myślę, że jak na kosmetyk tani, ma dobrą jakość. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: puder w kulkach Palomy 02.02.02, 00:07 ja tez jestem zadowolona!!! relacja jakosci do ceny jest super!! ja mam te rozswietlajace! meteory sa oczywiscie lepsze ale jaka cena... nie polecam natomiast kulek brazujacych Oriflame- jak dla mnie poracha! Odpowiedz Link Zgłoś