sorbet 05.01.04, 10:40 Ja Comme des Garcons 3. Swiezo-ziolowo, mandarynkowo i na koncu slodko-drzewnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S. Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.widzew.net / *.widzew.net 05.01.04, 10:55 Narazie moje ulubione Kenzo Jungle mają przerwę :) i wróciłam do Dolce Vita,która stała sobie na półeczce bardzo długo i teraz mam zamiar dokończyc flakonik.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 11:43 Ja dzisiaj prześlicznie bo Jaipur Saphir Boucherona:) DZIEWCZYNY, POGODY DUCHA W NOWYM ROKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 12:03 Chanelem... Diorem.... snobizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 01:35 a lubisz gowno??? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 12:32 Sprawiłam sobie gwiazdkowy prezent w postaci Eclat d'Arpege, lanvina i właśnie tak dziś pachnę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylinka Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 13:02 Cudowny Angel Innocent... Od kiedy je dostałam wciąż marzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 13:05 Burberry of London - słodko, delikatnie i elegancko. Dostałam pod choinkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 13:21 Winter Delice Guerlain. na mnie pachnie ostro, kadzidlanie, prawie po mesku. Uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 05.01.04, 13:44 "Mimosa pour Toi", Artisan Parfumeur. To jest taki piekny, delikatny, autentyczny zimowy zapach, rzadko spotykany wsrod perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 13:54 A ja tylko Pink Suede z Avonu i czuję się tak trochę biednie bo wy same markowe zapach, ale ładnie pachnę.... forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15674 forum Ożywiamy miłość na 365 sposobów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylinka Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 14:13 Też na Pink Suede:)) Bardzo ładnie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 14:37 Dziewczyny, jak pachnie ten Pink Suede z Avonu??Mam własnie katalog, i zastanawiam się nas kupnem tego zapach , nawet z ciekawości..Zastanawiam się też nad tym Love Blush Powiedzcie cos o tych perfumach.... A ja pachne dziś Naomi C..dostałam na gwiazdke . Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 14:53 Pink Suede są bardzo ładne ale krótko trzymają. Mają słodki zapach, jak rumianek troszkę, jak miód, jak słodkie kwiaty. Powiem ci , że lepiej opłaca sie kupić te z The healing Garden woda toaletowa o zapachu rumianku. Zapach prawie identyczny a są o wiele mocniejsze i trwalsze.( zobacz np. w Rossmanie) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15674 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:23 Dzięki..a znasz może te drugi perfumy Love Blush??Wydaje mi się , że skusze sie i wypróbuje Pink....tak z ciekawości..Nie miałam nigdy zadnych perfum z Avonu;- ))Zreszta ..znajomej konsultantce powiedzialam juz że złoże u niej zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 15:23 Dzięki..a znasz może te drugie perfumy Love Blush??Wydaje mi się , że skusze sie i wypróbuje Pink....tak z ciekawości..Nie miałam nigdy zadnych perfum z Avonu;-))Zreszta ..znajomej konsultantce powiedzialam juz że złoże u niej zamówienie... Odpowiedz Link Zgłoś
dorota20w Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 16:20 tych drugich nie znam, chyba są jakies nowe? Próbowałam jeszcze Pur Blanca. Ten sam przypadek- bardzo ładny zapach, ale strasznie nietrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.ists.pl / 193.25.0.* 05.01.04, 16:47 Hej! O rany ja tez Pink Suede>Podobaja mi sie, sa lekko slodkawe ale takie tez zmyslowe.Ale na jakies drogie mnie nie stac>A jezeli chodzi o ten zapach "walentynkowy" to wachalam z katalogu, ale mi sie mniej podobal, jest jakis ciezszy.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.04, 07:58 Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, zamówiłam oba zapachy;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeytea Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 17:17 a ja 'ode au reve' z yves rocher... pisza o nim lesno-pizmowy :) cos w stylu kenzo jungle elephant tylko taki bardziej miekki i lagodny [to takie moje subiektywne wrazenie] mialam miniaturke zelu do kapieli i zakochalam sie w tym zapachu, dzis kupilam sobie perfumy [szkoda tylko ze w wersji edt tylko, malo trwale] i wlasnie ten zel. Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 18:25 YSL Nu EDT :) Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 20:29 Dzisiaj pachnę letnio, wakacyjnie Ibizą Hippie Escady. Co do Pink Suede - jest to jedyny zapach Avonu, który mi się podobał i jestem bardzo zadowolona z jego zakupu (dzielę pokój w pracy z przedstawicielką Avonu, więc mam okazję zapoznać się z ich kolejnymi zapachami). Słodki, jakby sliwkowy, owocowy, czaem wyczuwam nutkę cynamonu - jednym słowem bardzo kobiecy, ciepły ale ma w głebi jakąś goryczkę (tak jak moje ukochane Hot Couture) - polecam :O)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.ols.vectranet.pl 05.01.04, 20:30 Flower by Kenzo Odpowiedz Link Zgłoś
brzoskwinka22 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 20:35 a ja pachnę perfumkami CINDY CRAWFORD-mnie się bardzo podobają.:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sorbeta Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 05.01.04, 20:42 Sorbet, ile razy jeszcze bedziesz sie przechwalal, ze pachniesz wciaz tym samym Comme des garçons ? ;) co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: th5 do sorbeta IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 05.01.04, 20:45 problem techniczny tekst jak wyzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola Re: do sorbeta IP: *.icpnet.pl 05.01.04, 20:59 a ja pachne sobie Individual Blue z Avonu fajny zapach, ale malo trwaly jak wszystkie wody avonu...niestety ale za te pieniadze to trudno wiecej wymagac... ciesze sie ze weszlam na ten post, bo myslalam ze tylko mnie nie stac na te diory i kenza itd.. mi sie marzy Eau par kenzo, ale ostatnio mialam kase i znowu wybralam co innego- i znowu slownik:-) akurat mam slabosc do ksiazek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia25 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 21:04 MNie też nie stać na drogie perfum. Dziś pachnę ICY BURST Adidas Odpowiedz Link Zgłoś
garbatowska Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 05.01.04, 21:19 SENSI G.Armani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ev Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 22:39 pierwszy raz od jakiegos czasu nie l'eau d'issey issey miyake ale prezentem od ukochanego - pure life mexxa - swiezutkie i baaardzo przyjemne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wylinka do ev IP: *.icpnet.pl 06.01.04, 10:41 Opowiedz mi o tych l'eau d'issey issey miyake. Jak pachną? Jestem ciekawa bo gdzieś czytałam o nich coś wielce intrygującego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Re: do ev IP: *.widzew.net / *.widzew.net 06.01.04, 11:26 Nie jestem ev ale pozwolisz że podam Ci link opisem tych perfum :)Pozdrawiam www.pedet.pl/x_C_I__P_7011445-7010001.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halina Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.streamcn.pl / 212.244.190.* 06.01.04, 10:13 Kenzo Jungle Le Tigre. CZy ktos może wie, gdzie je jeszcze można kupić w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebioda Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: 212.51.203.* 06.01.04, 13:02 Moves Adidasa dla kobiet bardzo świeżo Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 06.01.04, 13:23 Black Cashmere. Mam nadzieje ze perfumy nie zaczna mnie mdlic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 13:30 montblanc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.01.04, 15:45 Ja Truth Calvina Cleina , sliczny zapach . Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 06.01.04, 15:55 Angel Thierry Muglera - próbka. Dla recenzji na Wizażu. Pachnie rozkosznie i słodko (chociaż niektórym obecnym tutaj może się zrobić słabo na sam dźwięk słowa "angel" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.chello.pl 06.01.04, 18:23 d&g czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 07.01.04, 15:21 tymi samymi :-) "3" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.chello.pl 06.01.04, 19:54 She Armani Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 07.01.04, 13:30 męczę coco mdlle. coraz bardziej mi się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 14:58 dolce&gabbana czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 07.01.04, 15:09 Alchimie Rochas - również próbka, również dla recenzji na wizaz.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 15:15 Od kilkunastu dni attratcion lancome, cudo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camille Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.SNVACAID.dynamic.covad.net 08.01.04, 00:10 Wlasciwie nie powtarzam perfum-kupuje inna za kazdym razem. Obecnie jestem na "koncowce" J'adore Diora, ale juz niecierpliwie czekam by zaczac Dior Addict ktory dostalam pod choinke. Odpowiedz Link Zgłoś
renia30 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 08.01.04, 10:21 Victoria Secret, Dream Angels "Hevenly". Zakupiłam zestawik miniaturek VS i teraz codziennie będę sobie testować inny :o)) (w sumie 8 szt) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 08.01.04, 10:27 "Premiere Jour" nina Ricci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszel Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? IP: *.quintiles.com 08.01.04, 10:31 Very Irresistable Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 08.01.04, 12:18 Duende Jesusa del Pozo Odpowiedz Link Zgłoś
madllen Re: Perfumami w Nowym Rok - czym dzis pachniecie? 09.01.04, 11:34 Spokojnie, bezpiecznie i jak u mamy(babci?) za piecem- Vocalise Shiseido:) Odpowiedz Link Zgłoś