conti 04.02.02, 08:24 Idę na zabieg TCA. Czy któraś z Was ma już to doświadczenie za sobą? Może jakieś rady? pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 00:26 Czesc. Czy jestes juz po tym zabiegu??Jesli tak to gdzie go robilas i jakie wrazenia??Ja osobiscie nie polecam, chociaz pewnie juz za pozno (niestety dopiero dzisiaj tu zajrzalam). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: TCA 08.05.02, 07:56 Dokładnie, jest juz za późno. Byłam na zabiegu i ja jestem zadowolona. pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 14:52 Tak myslalam, ze juz za pozno, ale skoro jestes zadowolona, to cale szczescie. Mam pytanko, na co robilas ten zabieg, co chcialas zlikwidowac, co poprawic?? I jesli mozesz mi zdradzic, gdzie robilas i ile zaplacilas??Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelek1 Re: TCA IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 08.05.02, 14:54 dziewczyny,rozszyfrujcie ten skrot,bo nie wiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 15:17 :)Lelku TCA to kwas trojchlorooctowy, wykorzystywany miedzy innymi do zabiegow, ktorymi sa peelingi. Odpowiedz Link Zgłoś
conti Re: TCA 09.05.02, 08:13 Gość portalu: nula napisał(a): > Tak myslalam, ze juz za pozno, ale skoro jestes zadowolona, to cale szczescie. > Mam pytanko, na co robilas ten zabieg, co chcialas zlikwidowac, co poprawic?? > I jesli mozesz mi zdradzic, gdzie robilas i ile zaplacilas??Pozdrowionka Zabieg robiłam po to by zlikwidować- zmiejszyć blizny potrądzikowe i ogólnie "odświeżyć" cerę. I jestem zadowolona z efektu zabiegu. Jestem pod stała opieką dermatologa i zabieg wykonała własnie Ona, dobierając odpowiednie stężenie preparatu. Cena nie była mała: 400 zł. Acha, jestem z Wrocławia. pozdrawiam, Conti Odpowiedz Link Zgłoś