04.02.02, 08:24
Idę na zabieg TCA. Czy któraś z Was ma już to doświadczenie za sobą? Może
jakieś rady?
pozdrawiam, Conti
Obserwuj wątek
    • Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 00:26
      Czesc. Czy jestes juz po tym zabiegu??Jesli tak to gdzie go robilas i jakie
      wrazenia??Ja osobiscie nie polecam, chociaz pewnie juz za pozno (niestety
      dopiero dzisiaj tu zajrzalam). Pozdrowienia
      • conti Re: TCA 08.05.02, 07:56
        Dokładnie, jest juz za późno. Byłam na zabiegu i ja jestem zadowolona.
        pozdrawiam, Conti
        • Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 14:52
          Tak myslalam, ze juz za pozno, ale skoro jestes zadowolona, to cale szczescie.
          Mam pytanko, na co robilas ten zabieg, co chcialas zlikwidowac, co poprawic??
          I jesli mozesz mi zdradzic, gdzie robilas i ile zaplacilas??Pozdrowionka
          • Gość: lelek1 Re: TCA IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 08.05.02, 14:54
            dziewczyny,rozszyfrujcie ten skrot,bo nie wiem o co chodzi
            • Gość: nula Re: TCA IP: *.atr.bydgoszcz.pl / *.iweb.pl 08.05.02, 15:17
              :)Lelku TCA to kwas trojchlorooctowy, wykorzystywany miedzy innymi do zabiegow,
              ktorymi sa peelingi.
          • conti Re: TCA 09.05.02, 08:13
            Gość portalu: nula napisał(a):

> Tak myslalam, ze juz za pozno, ale skoro jestes zadowolona, to cale szczescie.
            > Mam pytanko, na co robilas ten zabieg, co chcialas zlikwidowac, co poprawic??
            > I jesli mozesz mi zdradzic, gdzie robilas i ile zaplacilas??Pozdrowionka

Zabieg robiłam po to by zlikwidować- zmiejszyć blizny potrądzikowe i
            ogólnie "odświeżyć" cerę. I jestem zadowolona z efektu zabiegu. Jestem pod stała
            opieką dermatologa i zabieg wykonała własnie Ona, dobierając odpowiednie stężenie
            preparatu. Cena nie była mała: 400 zł. Acha, jestem z Wrocławia.
            pozdrawiam, Conti
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka