Dodaj do ulubionych

Strona o zabawkach

• eksperymentuj Re: Strona o zabawkach 22.02.12, 20:24
      polecam www.eksperymentuj.pl - zabawki małego i dużego odkrywcy :)
      • agnieszka114 Re: Strona o zabawkach 23.02.12, 10:53

Opisy zabawek edukacyjnych można znaleźć tu [url=http://bystrzaki.pl]www.bystrzaki.pl[/url]
        • agnieszka114 Re: Strona o zabawkach 23.02.12, 10:58
          Ciekawe opisy zabawek można znaleźć tu <a href="htp://bystrzaki.pl">www.bystrzaki.pl</a>
      • jatato Re: Strona o zabawkach 24.02.12, 15:43
        a ja polecam www.portaldzieciecy.com.pl :)
      • lasota7878 Re: Strona o zabawkach 01.06.16, 09:07
        Z własnego doświadczenia mogę polecić tekturowe zabawki TEKTOY - tektoy.pl/. Myślałam, że domek wykonany z kartonu nie wytrzyma długo. Jednak bardzo się myliłam. Wychodzi na to, że 5 warstw tektury jednak robi swoje!:)
        Oprócz domków w ofercie są jeszcze samoloty, ciuchcie, baszty, igloo, zamki królewskie i rycerskie. Jest w czym wybierać! :) Jest bardzo EKO i bardzo kreatywnie :)
        pozdrawiam
    • emaj.pl Re: Strona o zabawkach 27.03.12, 11:41
      EMAJ.PL bezpośredni importer zabawek super ceny i jakość
    • sufmiarka Re: Strona o zabawkach 11.04.12, 22:42
      Możesz spróbować tutaj blog.milutek.pl/ co jakiś czas opisują nowe zabawki.. subskrybuje ich kanał. Możesz też poszukać w google wpisuja zabawki + opinie albo zabawki + recenzje. Tam z pewnoscia cos znajdziesz.
    • kasiach123 Re: Strona o zabawkach 18.04.12, 12:30
      trzymisiepl.blogspot.com/
    • kierka12 Re: Strona o zabawkach 19.04.12, 21:23
      Ja lubię robić zakupy w sklepie www.zabawki-sklep.com , Tuptuś oferuje tanie zabawki w różnych grupach wiekowych.
    • babybloom.pl Re: Strona o zabawkach 09.05.12, 12:19
      witam,

Znalazłam sklep z fajnymi ekologicznymi zabawkami www.babaybloom.pl
      domek dla lalek zakupiłam i córeczka jest prze-szczęśliwa. Tą stronę mogę polecić...
    • dorkre1 Re: Strona o zabawkach 11.05.12, 21:46
      polecam SwiatDinozaurow.pl

• smyk-s2 Re: Strona o zabawkach 18.05.12, 12:11
      www.smyk-s2.pl - sklep internetowy z zabawkami
    • lobirabu Re: Strona o zabawkach 20.10.12, 23:14
      zapraszam: moja żona jako matka i pasjonatka gadżetów dla dzieci otwiera właśnie swój sklep z wysokiej jakości zabawkami edukacyjnymi oraz artykułami dla dzieci
      może ktoś chce skorzystać, warto zerknąć www.ByShop.pl
      rabat na pierwszy zakup :)
      kod: start
    • jok.ama Re: Strona o zabawkach 29.11.12, 23:40
      www.zabawkowicz.pl
    • bawigo Re: Strona o zabawkach 02.01.13, 23:00
      Zapraszam do sklepu z zabawkami - Bawigo.pl
      sklep z zabawkami
    • bawigo Re: Strona o zabawkach 17.02.13, 10:34
      genno napisała:

> Zna ktoś jakieś ciekawe strony opisujące rózne zabawki? Chodzi o recenzje
      > zabawek itp

TU jest kilka informacji dotyczących bezpieczeństwa zabawek, zapraszam do dyskusji.
    • bawigo Re: Strona o zabawkach 17.02.13, 10:37
      Sklep z zabawkami - konkurencyjne ceny!
    • qwertyada Re: Strona o zabawkach 04.04.13, 13:26
      www.male-marzenia.pl
      Spełniamy małe i te duże marzenia ;)
      • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 04.04.13, 20:42
        Ja potrzebuję konkretów i to sprawdzonych:-) Liczę, że odezwą się i napiszą mamy, które mają jakoś fajną zabawkę w domu. Właśnie może ktoś słyszał o futrzaku o imieniu Furby?
        • mgielka98 Re: Strona o zabawkach 10.04.13, 21:44
          Jeśli chcesz zabawkę, która nie znudzi się dziecku i będzie nią zachwycone, a co za tym idzie Ty będziesz mieć więcej czasu dla siebie to możesz spokojnie kupić Furby. Po prostu trzeba ją mieć, żeby to sobie uświadomić.
          • bawigo Re: Strona o zabawkach 11.04.13, 22:00
            Polecam sklep z zabawkami
            www.bawigo.pl
            • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 19.04.13, 22:21
              Zakupiłam tego futrzaka. Powiem szczerze, że jestem zadowolona, a mój synuś nie rozstaje się ze swoim przyjacielem. Furby tańczy, śpiewa, można z nim rozmawiać i podobno ma wiele ukrytych talentów, które podczas zabawy odkrywamy sami.
              • mgielka98 Re: Strona o zabawkach 23.04.13, 20:41
                Moje dzieciaki też mają Furby'ego i traktują go jak jeszcze jednego członka rodziny. Kiedy zaczynają się nim bawić śmieją się do łez, muszę przyznać, że ta zabawka też mnie rozśmiesza.
                • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 24.04.13, 21:22
                  A już rozgryzłaś wszystkie jego możliwości? Ja jeszcze nie, ale powiem szczerze, że codziennie mnie czymś nowymzaskakuje.
    • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 25.04.13, 21:36
      Śmieszny zwierzak, ale daje mnóstwo radości dzieciom i nawet rodzicom, prawda?
    • mgielka98 Re: Strona o zabawkach 26.04.13, 22:07
      U mnie Furby zastępuje dzieciom zwierzaka gdyż córka jest uczulona na sierść. Zabawka bardzo dobrze spełnia swoją rolę, uczy dzieci odpowiedzialności i rozwija ich wyobraźnię.
      • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 27.04.13, 20:52
        Może zastąpić zwierzaka naszym dzieciom. Można ja przytulać i głaskać do woli:-) Trzeba zajmować się ciągle bo jeśli o niej zapomnimy to Furby staje się smutny, apatyczny i wiele rzeczy z tego co się nauczył zapomina.
    • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 26.04.13, 22:09
      wszyscy chcą się nim bawić. Jest słodki i czasem wydaje mi się jakby wszystko rozumiał:-)) Mądra zabawka. Wreszcie ktoś się pokusił i wymyślil zabawkę, którą można bawić się bez końca i jeszcze przy tym się uczyć i rozwijać.
      • betka178 Re: Strona o zabawkach 07.05.13, 07:45
        ale i tak najlepszą frajdę dla moich chłopaków to modele sterowane :)
        dla tych mniejszych i tych większych oczywiście :)
        prezenty-zakupy.pl/c/320/modele-rc-zabawki-prezent-dla-dziecka.html
        • 8vivi Re: Strona o zabawkach 12.05.13, 20:45
          Dla chłopaków z pewnością modele są świetnym prezentem. Mój syn najbardziej lubi dostawać gry planszowe lub komputerowe ale ostatnio jak córka dostała Furbiego to tez się nim bawił a właściwie droczył się z nim zmieniając mu osobowość na diabełka co bardzo irytowało jego siostrę:)
          • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 14.05.13, 21:30
            Bo Furby ma dużo wspólnego z techniką komputerową. Mój syn też mimo, że najwięcej spędzał czasu przed komputerem i zawsze były przez to kłótnie, bardzo polubił Furbiego i jak na razie nie rozstaje się z nim na krok, a ja jestem zadowolona, że udało mi się go odpędzić od komputera!
        • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 14.05.13, 21:09
          Każde dziecko jest inne. Najważniejsze w zabawce jest to, że oprócz tego że cieszy to ma rozwijać i uczyć, np odpowiedzialności.
          • 8vivi Re: Strona o zabawkach 16.05.13, 14:15
            To akurat super strona furbiego ze kazdy chce sie nia opiekowac.
            • 7zatroskana Re: Strona o zabawkach 16.05.13, 22:17
              Dosłownie każdy w domu. Nawet my dorośli mamy ochotę. Ja pod pretekstem zabawy z najmłodszym synkiem próbowałam zmienić Furbiego w rozrabiakę, ale na razie mi się nie udało bo moje starsze dziecko ciągle go przytula, głaszcze, a Furby jest wniebowzięty.
              • anul.a11 Re: Strona o zabawkach 22.05.13, 17:30
                Witam wszystkich. Od niedawna mój mąż prowadzi internetowy sklep z zabawkami RAGA zabawki z drewna. Wszystkie spełniają najbardziej surowe wymogi, jeżeli chodzi o bezpieczeństwo naszych pociech. Będą świetnym pomysłem na niecodzienny prezent. Sami jesteśmy rodzicami dwulatka i zawsze szukaliśmy wyjątkowych zabawek, a zabawki drewniane są wspaniałymi kompanami w zabawie. Zapraszam do obejrzenia oferty na www.raga.net.pl
    • jok.ama Re: Strona o zabawkach 14.05.13, 21:28
      www.zabawkowicz.pl
    • szamponetka22 Re: Strona o zabawkach 23.07.13, 20:18
      genno napisała:

> Zna ktoś jakieś ciekawe strony opisujące rózne zabawki? Chodzi o recenzje
      > zabawek itp
      >
      > ------
      > Zabawki
      poszukaj na youtubie kanałów, na których są oceniane zabawki, na pewno coś znajdziesz :-)
    • qioskcafe Re: Strona o zabawkach 08.08.13, 19:32
      Strony opisujące zabawki a zarazem sklep internetowy
      www.qioskcafe.pl/pl/c/Zabawki/2
    • dawidzior89 Re: Strona o zabawkach 19.09.13, 14:28
      Naszą domeną jest branża zabawkarska, w swojej ofercie mamy przeszło 3000 wzorów zabawek
      renomowanych firm na rynku polskim.
      Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci

ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl
      lub
      Allegro link : allegro.pl/Shop.php/Show?id=1721020
      SPRAWDZ

ZABAWKI KLOCKI LEGO TANIO CENY HURTOWE
    • dawidzior89 Re: Strona o zabawkach 01.10.13, 13:26
      Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci

ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl
      lub
      pzrez tel Kraków
      SPRAWDZ

ZABAWKI KLOCKI LEGO TANIO CENY HURTOWE

w razie pytan dzwonic !!
    • rafal-757575 Re: Strona o zabawkach 14.10.13, 10:24
      dla przykładu tutaj można kupić kostki rubika oraz inne układanki logiczne

www.zabawkideluxe.pl/24_rubik
    • mamamaya Re: Strona o zabawkach 10.12.13, 07:42
      A co sądzicie o tej zabawce? Myślicie że spodobałaby się dzieciom?

allegro.pl/show_item.php?item=3785939807
      Jakie są wasze opinie na ten temat?
    • mamamaya Re: Strona o zabawkach 03.01.14, 00:51
      Polecam swietne zabawki dla dzieci

allegro.pl/zestaw-do-robienia-gumowych-bransoletek-na-reke-i3841971275.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka