Gość: Jarek K IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.04.04, 00:29 Engel wróć do POLONII. Kibicuję Czarnym Koszulom i bardzo bym się cieszył gdyby taka osoba była w naszym klubie. Będziemy Ci wdzięczni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bruno Engel w Polonii! IP: *.ci.uw.edu.pl 02.04.04, 02:29 Miejsce fachowca na Konwiktorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Engel w Polonii! IP: *.han.telia.se / *.han.telia.se 02.04.04, 14:50 Engel OK Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Poprawiloby mi to humor 02.04.04, 10:55 zważony z lekka po ostatniej czystce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bender Re: Poprawiloby mi to humor IP: *.chem.uw.edu.pl 02.04.04, 10:57 Odpady z Legii do Polonii Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Poprawiloby mi to humor 02.04.04, 11:12 Ale ty zostań na Łazienkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wandale02 Re: Engel w Polonii? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.04, 13:14 I bardzo fajnie Jurek wraca od wiesniakow z łazienkowskiej i nas wspomoze jest poprostu Z.A.J.E.B.I.Ś.C.I.E.!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat To świetna wiadomość IP: *.acn.pl 02.04.04, 17:35 To jeden z najwybitniejszych polskich trenerów i managerów piłkarskich jeżeli nie najlepszy. Zaczyna świecić słońce dla Polonii. Kiedy myślę o takich gwiazdach jak panowie Popielarz i Szczęsny to chce mi się śmiać. Nie mają żadnej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: To świetna wiadomość 02.04.04, 19:40 Gość portalu: tomcat napisał(a): > To jeden z najwybitniejszych polskich trenerów i managerów piłkarskich jeżeli > nie najlepszy. Zaczyna świecić słońce dla Polonii. > Kiedy myślę o takich gwiazdach jak panowie Popielarz i Szczęsny to chce mi się > śmiać. Nie mają żadnej klasy. IPN depcze Pekinowi po piętach. Jureczek P. wcale nie był taki cacy ? Odpowiedz Link Zgłoś