Dodaj do ulubionych

szukam zabawek z drewna

• lelefanty Re: szukam zabawek z drewna 13.10.11, 13:51
      Na ostatnich Targach Zabawek w Łodzi na tle zalewu plastiku ciekawym, pomysłowym a przy tym estetycznym wzornictwem wykazał się nasz rodzimy producent - firma Pilch - www.pilchr.pl
      także włoska firma Sevi (istniejąca od 1831) jest warta uwagi, choć trochę bardziej cukierkowa, w Polsce jej dystrybutorem jest BabyVip - www.babyvip.pl/pl/producer/SEVI-Wlochy/42/1/phot
      niesamowite rzeczy (choć dużo bardziej kosztowne) z drewną wytwarza też szwajcarska firma Naef - www.naefspiele.ch

pozdrawiam,
      Łukasz Krzywicki
      • witoldowski Re: szukam zabawek z drewna 14.10.11, 09:12
        Te zabaweczki są śliczne, bardzo ciekawe, edukacyjne itp, ale ich ceny ... są po prostu KOSMICZNE! To zabaweczki dla placówek lub VIP'ów
        • lelefanty Re: szukam zabawek z drewna 14.10.11, 12:14
          Oczywiście się zgadzam, ceny zabawek, zwłaszcza firmy Naef są bardzo wysokie, ale ich cena jest kształtowana przez jakość wykonania (ręcznie obrabiane i malowane drewno, drakońskie normy przycinania elementów, by nic się później nie dygotało czy hybotało), testy i wartość intelektualną poświęconą na ich opracowanie, a także na koszty produkcji (wytwarzane są w Europie a nie na rynku chińskim, który wciąż jest bezkonkurencyjny cenowo). Wydaje mi się, że dobre rzeczy muszą mieć swój koszt. Uprzemysłowienie i umasowienie przyzwyczaiło nas do niskich kosztów produktów o szybkim i lichym wykonaniui do wyrzucenia po paru miesiącach. Podałem je jako alternatywę, bo można mieć przykładowo jedną zabawkę firmy Naef, ale na lata, bo gdy pociecha dorośnie nie musimy jej wyrzucać, bo nie szpeci przestrzeni, a wręcz może ją wzbogacić. Trochę teoretyzuję, dlatego wybieram się w lutym na targi zabawek do Norymbergii by sprawdzić, czy Diamant firmy Naef (który kosztuje blisko tysiąc złotych) jest faktycznie tak rzetelnie wykonany jak szczyci się tym producent.
    • dodzia887 POLECAM ! 16.10.11, 16:58
      witam
      Ja z kolei odkryłam bardzo fajny sklep internetowy www.tomitoys.pl . Robiłam tam zakupy już trzykrotnie i za każdym razem jakość zabawek jak i obsługi była perfekcyjna. Maja tam duży wybór zabawek i klocków z drewna. Polecam te drewniane klocki: www.tomitoys.pl/klocki-brico-500-pojemnik-p-9.html naprawdę warte swojej ceny. Mały jest stale zajęty budowlami:)

Pozdrawiam
      Dorota
      • marta.789 Re: POLECAM ! 10.04.14, 10:47
        www.delfinki.pl
    • leonj12 Re: szukam zabawek z drewna 16.10.11, 23:46
      a ja polecam mamissima.pl
      www.mamissima.pl/zabawki_i_gry/drewniane_i_nie_tylko.html
    • zrenata Re: szukam zabawek z drewna 20.10.11, 15:46
      Tu jest sporo zabawek drewnianych kilku firmy, moje dziewczyny zachwycają się domkiem dla lalek Eichhorn
      www.agutek.pl/c/25/zabawki-drewniane.html
    • beata.83 Re: szukam zabawek z drewna 06.12.11, 18:46
      www.blo-toys.com/zabawki/
      allegro.pl/trzy-fury-samochody-drewniane-blo-toys-nowosc-i1964635275.html
    • jutyfa Re: szukam zabawek z drewna 13.12.11, 09:35
      Ja dla dziecka kupuję drewniane zabawki w [url=http://www.e-inspiracje.pl/]e-inspiracje.pl[/url].
      • jutyfa Re: szukam zabawek z drewna 13.12.11, 09:37
        Ja dla dziecka kupuję drewniane zabawki w www.e-inspiracje.pl
    • anna19788 Re: szukam zabawek z drewna 16.01.12, 15:07
      Polecam www.cretka.pl ekologiczne zabawki i książki dla dzieci.
      • ewa.gral Re: szukam zabawek z drewna 19.03.12, 13:27
        znalazłam fajną stronę z zabawkami. Można określić sobie budżet jaki chcemy przeznaczyć na zakupy oraz rodzaj zabawki. Stronka poświęcona tylko zabawkom dla dzieci, wg. mnie fajna
        zabawki.co-cena.pl
        • karla.78 Re: szukam zabawek z drewna 03.07.12, 00:01
          Najciekawsze marki drewnianych zabawek to Djeco, Janod i polska marka Gepetto.
          W FabryceWafelków mają ich sporo www.fabrykawafelkow.pl/dla-dzieci/69-drewniane-zabawki

Ja kupiła już nie jedną zabawkę tych marek i jestem zawsze strasznie zadowolona i są to ulubione zabawki mojego synka.
    • jagodziankam Re: szukam zabawek z drewna 12.07.12, 19:04
      Szukałam czegoś dla 2 letniego synka i znalazłam kostkę manipulacyjną. Tomeczek ją uwielbia :)
      kaizen.sklep.pl/dla-niemowlat/kostka-manipulacyjna-wielkie-centrum-motoryki-szczegoly
      • kristina_barcelona Re: szukam zabawek z drewna 30.07.12, 13:04
        dużo drewnianych zabawek, nawet takich nietypowych całych kolejek itp jest w Toys"R"Us. Obecnie mają trzy sklepy w Gdańsku, Rzeszowie i w Warszawie
    • pioneczek_pl Re: szukam zabawek z drewna 26.08.12, 14:57
      Witaj,
      całe mnóstwo drewnianych zabawek znajdziesz w sklepie www.pioneczek.pl :)
      zabawki firm takich jak plan toys, goki, bajo i wiele innych. ceny są konkurencyjne w porównaniu z innymi sklepami internetowymi.
      dodatkowo do każdego zamówienia dodawane są kolorowanki i mini-gierki dla dzieci :)
      • kristina_barcelona Re: szukam zabawek z drewna 27.08.12, 22:11
        Teraz tak naprawdę to prawie wszystkie sklepy mają zabawki drewniane, wraca moda na nie
    • kingazburgerkinga Re: szukam zabawek z drewna 14.09.12, 10:35
      Ja polecić mogę fantastyczną zabawkę z drewna dla dziewczynki, a mianowicie domek drewniany z lalkami.
      Moja córka bawiła się nim całymi godzinami.
      Kupiłam go tu www.zabawki-szkrabolandia.pl/ , ale nie jest to typowy sklep z zabawkami drewnianymi.
    • ajtam22 Re: szukam zabawek z drewna 29.09.12, 16:15
      W toysrus sa rozne drewniane, a teraz maja w promocji zdalnie sterowany pociąg drewniany sprawdz na www toysrus pl
    • rastman Re: szukam zabawek z drewna 03.10.12, 11:55
      tulandia.pl
    • alsema Re: szukam zabawek z drewna 03.10.12, 17:37
      Polecam sklep www.zabawkizdrewna.sklep.pl
    • ajtam22 Re: szukam zabawek z drewna 04.10.12, 16:16
      teraz jest promocja na universe of imagination drewniane zabawki - bebenki, liczydla, cymbalki, klocki i wszystko do 50zł (w toys r us)
    • professionalteaching Re: szukam zabawek z drewna 12.10.12, 20:01
      ja znam kilka sklepów na allegro i jeszcze edupomoce.pl , gdzie są takie zabawki jak nakładanki, puzzle z drewna, pacynki :)
    • naska77 zabawki z drewna 24.06.13, 09:08
      Zapraszam do mnie - na pewno znajdziecie coś dla Waszych smyków :) www.mamaodrana.pl
      • anibe Re: zabawki z drewna 30.06.13, 16:37
        polecam drewniane zabawki cioci zoi - są neituzinkowe, sklep bubamia.pl i bumzabawki.pl
    • szamponetka22 Re: szukam zabawek z drewna 23.07.13, 20:19
      polecam dadum.pl :-)
    • bawigo Re: szukam zabawek z drewna 29.09.13, 20:45
      Zabawki drewniane
    • bawigo Re: szukam zabawek z drewna 29.09.13, 20:58
      Cudowne zabawki drewniane :))
    • dawidzior89 Re: szukam zabawek z drewna 01.10.13, 13:25
      Sklep z zabawkami SUPRO – wspaniałe zabawki i prezenty dla dzieci

ZAMOWISZ NA www.supro.home.pl
      lub
      pzrez tel Kraków
      SPRAWDZ

ZABAWKI KLOCKI LEGO TANIO CENY HURTOWE

od 33,90 kupisz lego wypzredaz
      wietzrenie magazynów klocków lego

w razie pytan dzwonic !!
    • pappi Re: szukam zabawek z drewna 11.12.13, 01:07
      Ja moge polecic zabawki djeco cos zupelnie innego albo moulin roty mozna je kupic m.ni. W www.kropka-zabawki.pl albo dadum.pl w wielu innych tez w google latwo znalezc
    • chichotkowo Re: szukam zabawek z drewna 16.12.13, 15:10
      Najlepsze zabawki drewniane solidnych producentów można kupić w sklepie Internetowym www.chichotkowo.pl - naprawdę super jakość, oraz wybór zabawek z firm które na rynku zabawkarskim są ponad pół wieku.
    • monika8601 Re: szukam zabawek z drewna 18.06.14, 15:45
      tu jest duży wybór zabawek drewnianych:

www.jakzesnu.pl/zabawki-drewniane-cat-27.html
    • rafiki88 Re: szukam zabawek z drewna 27.10.15, 10:37
      Jak interesują Cię zabawki związane z koleją to polecam www.minikolejki.pl.
    • ozabawki Re: szukam zabawek z drewna 22.04.16, 11:31
      Prosze zapoznac sie z ofertą na stronie : www.ozabawki.pl/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=klocki+drewniane&submit_search=
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka