Gość: magda IP: *.icpnet.pl 18.06.10, 19:44 Czy ktoś był w tym hotelu? A może ma ktoś jakieś zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sindbad Center 18.08 IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.10, 12:50 W tym hotelu byli nasi znajomi,my w tym samym czasie byliśmy w Golf Residence i jeśli jeszcze masz wybór to wybierz Golf:) Sindbad jest przy głównej ruchliwej drodze. www.easygo.pl/opinie/tunezja/sindbad-center-sb.html Odpowiedz Link Zgłoś
ilka1 Re: Sindbad Center 18.08 09.07.10, 22:05 Byłam w tym Hotelu. Jest to bardzo skromny hotelik. Dobry jak chce się zwiedzać, a nie siedzieć w nim Byłam już w wielu hotelach, ale ten był najskromniejszy. Byłam w kwietniu, więc nie było upałów, ale na sierpień to nie jest dobry pomysł - za gorąco. Chyba, że pójdziecie nad morze. Ale do morza jest kawałek, bo to nie jest hotel z własną plażą. Plusem jest lodówka i kuchenka elektryczna, zestaw talerzy i kubków, ale weźcie sobie zmywaki i jakieś proszki i płyny do zmywania. Łazienkę też lepiej sobie sprzątnąć bo nasza sprzątaczka myła tylko podłogę mimo napiwków (codziennych). Obok hotelu jest supermarket. Ceny są tam najniższe z jakimi się spotkałam. Jeśli jeszcze masz jakieś pytania pisz na maila. ilkap1@hotmail.com Miłych wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
kocila Re: Sindbad Center 18.08 10.07.10, 11:02 Hej Magda :) też jedziemy 18.08 , z poznania. A ty skąd? Odpowiedz Link Zgłoś