Gość: asia.30 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:03 kto leci do tego hotelu 15.06.??? z katowic???moze jakies opinie o tym hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zocha Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 22:20 Ja jade :) 15.06 z Katowic :) Może się jakoś spotkamy :) Podaj nr gg albo maila to się dogadamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.lodz.dialog.net.pl 14.06.06, 22:25 ja jade 22 czerwca z katowic tez jestem ciekawa co to za hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 21:48 WITAM JA LECE TEŻ 22 06 06 ALE Z WARSZAWKI Odpowiedz Link Zgłoś
onyx13 Re: Sol el Mouradi Skanes 05.06.06, 23:48 witam,my też lecimy do tego hotelu 15.06 z Katowic. w 2 rodzinki z 3 letnimi dziewczynkami. przeraża nas jedynie godzina odlotu,ale jakoś to będzie.mój gg3314412.pozdrawiam ola ps.skąd jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.06, 21:10 juz jutro, ale to szybko minelo, ale sie ciesze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 12:16 Juz po powrocie:) Hotel świetny, jedzonko, animacje( szczególnie siatkóweczka plazowa, duuuuże buziaki dla animation team- Walida Amara i Ikbela :)) fajne baseny, dobre połączenie z Sousse i Monastirem :) No i przystojni kelnerzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Sol el Mouradi Skanes IP: 10.201.57.* 03.07.06, 12:48 A powiedz gocha z jakim biurem byłaś, czy to ma jakieś znaczenie - zakwaterowanie itd, ja jadę z sun &fun. i jeszcze czy są normalne gniazdka i czy jest suszarka w pokoju?? pozdrawiam jadę 13.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia*** 30 Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.06, 20:58 super hotelik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Sol el Mouradi Skanes IP: 10.201.57.* 04.07.06, 09:44 Czyli rozumiem, że wszystko było Ok? napisz cos jeszcze bo mnie ciekawośc zje. poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:55 Ja byłam z Oasisem. Biuro nie ma wiekszego znaczenia ale w krajach arabskich często dyskryminowani są Polacy. W Tunezji byłam juz czwarty raz w egipcie byłam 3 razy wiec wiem cos o tym . Jestem 17letnią dziewczyną więc szczerze mówiąc wystarczylo usmiechnąc sie do recepcjonisty, zamrugac oczami i słodkim głosem poprosic o "ładny pokój" . Upokarzające ale przydatne. Podobnie jest na posiłkach. Polacy sadzani są w najgorszych miejscach, na końcu stołówki. Ja pierwszego dnia pokłóciłam sie z szefem restauracji ( poznasz go- wysoki, siwy i chudy) i od tego czasu miałam najlepsze miejsce, a sam szef skakał koło mojej rodziny jak koło jajka. Przydatna jest więc znajomość kilku języków bo Arabowie nie zawsze rozumieją wszystko co do nich mowisz. Ja mówie płynnie po angielsku, niemiecku ale porozumiewam sie tez po arabsku co spotkało sie zmiły zdziwieniem ze strony tubylców. Ogólnie rzecz biorąc hotel jest naprawde w porządku a największą jego zaletą jest to że jak na kraje muzlumanskie jest naprawde CZYSTY. Jesli masz jeszcze jakies pytania dotyczące wyjazdów, podaj maila lub gg, chętnie się skontaktuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Sol el Mouradi Skanes IP: 10.201.57.* 05.07.06, 11:43 Chetnie pogadam na gg, 6780664, ale ze dotychczasowe informacje bardzo dziękuję, słyszałam, że pokoje w nowej części są ladniejsze ale nie mają widoku na morze, czy to prawda - ja jadę z mężem i 2 dzieci - może wiesz jak to jest w przypadku takiej DUŻEJ rodziny - czy jakieś większe pokoje itd? rozumiem, że suszerki nie muszę brać. a co z telewizorem - tv sat itd? jest szansa, że dzieci obejrzą dobranockę na tv polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 17:58 zapomniałam dodac- gniazdka ok i suszarka tez ( o takiej mocy ze ledwo na nogach stałam :):):) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Susa Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.dint.wroc.pl 21.09.06, 13:01 czesc, widze ze wrocilas ze Skanesm, ja tez tam bylam jakis czas temu. Wspominasz animation team, Walida i Amara i Ikbela, ja tez sie z nimi zaprzyjaznilam. Szczegolnie interesuje mnie Walid, z korym sie kumpluje. Zdradz mi co sie dzialo podczas twojego pobytu, pewnie mial tysiace kobiet, jak oni wszyusyc:) starsznie z nich sie smialam a propps tego, hihihi zloscilis ei an mnie za to:) daj mi prosze znac, xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suse Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.dint.wroc.pl 25.09.06, 16:43 Zocha, jestes tam? Masz jakiej info o Walidzie ze Skanes? Piszesz ze go poznalas, daj znac co u niego slychac :) xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:36 Właśnie wróciłam z Mouradi Skanes Beach było wspaniale!!! To wspaniłay wyjaz, świetny hotel, pyszne jedzenie i animatorzy przesympatyczni - Walid i Amar. Amar tańczy jak zawodowy tancerz, świetny z niego facet! Polecam ten hotel wszystkim! Pozdrawiam.AAA poszukuję muzyki z Tunezji, szczególnie zaama zaama. Może Ktoś mi prześle; aniulka22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe Re: Sol el Mouradi Skanes IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 09:17 Czy ktoś ma informacje a propos Walida ze Skanes Beach? dajcie znać dziewczynki, jestesm strasznie ciekawa, :) Odpowiedz Link Zgłoś