monikakaw1 07.09.06, 12:59 w dalszym ciągu szukamy dobrego rozwiązania na urlop z naszym malnstwem . możę Tunezja i hotel cornische.Słyszał ktoś o nim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meksy Re: tunezja hotel Cornische IP: *.telsat.wroc.pl 07.09.06, 16:20 jeżeli w Bizercie to byłem tam z 7 lat temu. plaża ładna, basen i ogród również ale jest kilka minusów: mało turystyczna miejscowość, w dodatku hotel oddalony znacznie od centrum, jest po prostu na odludziu, poza hotelem nie ma za bardzo co robić... a w hotelu również niewiele... do tego słabe jedzenie (7 lat temu) dlatego też ten hotel jest dosyć tani Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: tunezja hotel Cornische 07.09.06, 23:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38559009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata22 Re: tunezja hotel Cornische IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 09:56 polecam moją relację z pobytu na forum tunezja.pl. Tam znajdziesz bardzo obszerny tekst na ten temat z pobytu 22.08-05.09. Ja jechalam bardzo przerażona po naczytaniu sie wszelakiego sortu relacji. Pojechalam, sprawdzilam, opisalam, wrocilam bardzo zadowolona. Przeczytaj, może pomoże ci to podjąć właściwą decyzje Odpowiedz Link Zgłoś