Dodaj do ulubionych

Dobry hotel z Triada ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 18:34
Wybieram sie na 7+7 z Triada - Tunezja Libia . Jednak moim najwiekszym
zmartwieniem jest , ze czterogwiazdkowe hotele z oferty Triady sa bezlitosnie
na forum krytykowane. Czy Abou Nawas Nejma, Excel, El Olf Palmas i Chams El
Hana naprawde sa takie zle ? Dodam ze opinie na forum niemieckim sa rownie
negatywne . Blagam, niech mi ktos poleci ktorys z tych hoteli .... :)
Obserwuj wątek
    • edyta981 Re: Dobry hotel z Triada ? 30.03.07, 06:56
      Wiesz sama jade z Triada do Turcji i tez miałam dylemat jaki hotel wybrać !!
      ale juz wybrałam i zobaczymy czy trafiłam, w Tunezji byłam w ubiegłe wakacje
      hotelu Mechmoum to sasiad Hotelu El Olf Las Palmas wiec tam też bywałam np na
      animacjach, hotel jest bardzo przyjemny mi sie podobał nie wiem co do
      kwesti jedzenia ale tam wszedzie jest prawie tako same do plaży blisko, plaza
      czysta szeroka okolica Hamammet Yasmin jest super jak na Majorce , jeszcze
      myslala bym nad Chams El Hana tylko ten to juz bardziej taki moloch duży a
      wiesz czym mniej pokoji tym przyjemniej i przytulniej w hotelu nie ma
      kolejek na jadalni, i to tyle ja bym wybrała EL OLF LAS PALMAS
      • Gość: Tony Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:58
        Chams el Hana bez dyskusji:) Byłem i sprawdziłem. Dobrze położony, właściwie
        doskonale, ładny ogrod, pokoje mogą być. Nie jest nowy ale nie narzekałem.
        • Gość: zanunia Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.teleaudio.pl 30.03.07, 09:38
          Ja zarezerwowalam Abu Naws nejma natomiast chyba zmienie na El Hana Beach o nim
          jest najwięcej pozytywnych opini- o Excelu czytalam najwięcej negatywnych więc
          ten chyba radziła bym odpuścic
          • Gość: nita Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 09:51
            Tylko ze na temat El Olf Las Palmas jest tyle negatywnych komentarzy :( Jesli
            chodzi o El Hana Beach to tez nie wyglada zachecajaco, jak znajde watek to
            wkleje linka ...
            • Gość: Tony Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:00
              Chems el Hana to nie El Hana beach jak zresztą sama nazwa wskazuje! Chems ma
              4gwiazdki a ten drugi 3 i jest molochem i wszystko jasne.Są obok siebie ale
              jedyną rzaczą jaką moge polecić w el hana beach to animacje.Natomiast Chams
              jest bardziej kameralny ma ładniejszy basen itd
    • Gość: neleh Re: Dobry hotel z Triada ? IP: 80.54.68.* 31.03.07, 14:35
      ja polecam el hana residence-sprawdzony.4*,nie ma tlumow na
      posilkach,kompleksowo polaczony z chams el hana i el hana beach,mozna korzystac
      ze wszystkich basenow i atrakcji wszystkich hoteli:))))
    • Gość: olivka Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 23:44
      Chems el Hana
      www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1288
      lub Tour Khalef
      www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1319
    • Gość: anna Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:24
      Jadę pod koniec kwietnia do Abu Nawas Nejma. Mam nadzieję że będzie OK.A w
      ogóle na temat kazdego hotelu tyle opinii ile ludzi.Trzeba samemu zobaczyć ba
      kazdy zwraca uwagę na co innego.
      • Gość: aga Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 11:12
        Ludzie wy rozumu nie macie, tyle sie wam trąbi o TRIADZIE, fora, internet,
        telewizja, radio , gazety a wy dalej sie łaszczycie na o 200zł tańsze wakacje. Z
        waszych hoteli 4 gwiazdkowych dostaniecie pokoje więzienne w jakiś budynkach
        leżacych jedynie na terenie hoteli. Co dla biura jest wystarczającym
        uzasadnieniem policzenia pełnej stawki jak za hotel. Polecam ! Leććie i bawcie
        sie dobrze!
        • Gość: rubin Re: Dobry hotel z Triada ? IP: 83.16.192.* 22.05.07, 12:28
          Co ty za głupoty gadasz....A byłaś chociaż z tą Triadą? Wiadomo, ze jeśli
          największy przewoźnik, to i reklamacji ma relatywnie najwięcej i
          niezadowolonych klientów. Byłam z nimi dwa razy - na objeździe Europy dawno
          temu i rok temu na 7+7 w Turcji, hoteli zmieniłam w tym czasie naprawdę sporo i
          w żadnym nie było takich cudów, o jakich piszesz. Teraz jadę równiez na 7+7
          Tunezja/Libia - gdybym nie była zadowolona, to pewnie bym się na to nie
          zdecydowała, nieprawdaż? A jesli nie będę, zawsze pozostają reklamacje- no
          chyba, że ktos ich nie potrafi uzasadnić, bo go korona na głowie cisnęła.
          • Gość: anna Re: Dobry hotel z Triada ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:00
            Byłam w Abu Nawas Nejma z Triadą i nie narzekam.Pokoje przyzwoite, tylko zależy
            z jakim widokiem, basen duży, jedzenie niestety dosyć monotonne.
            • Gość: rubin Re: Dobry hotel z Triada ? IP: 83.16.192.* 24.05.07, 16:26
              A mogłabyś napisać coś więcej o tym hotelu i warunkach? Będę tam w sierpniu
              przez tydzień.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka