kochanica.francuza 27.07.04, 16:26 w wątku "La ministra" Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggigus piekny wynik twórczej burzy mózgów IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 20:33 ministrzyni kojarzy mi sie z mistrzynia, a to mile slowo! brawo kochanico!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza to spinelli wymyślił/a , nie ja 27.07.04, 21:13 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=14419335&a=14463955 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggigus errata: Brawa dla spinelli! IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 21:15 na ministrzynie ja! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Brawa dla spinelli! 27.07.04, 21:19 Gość portalu: ggigus napisał(a): > na ministrzynie ja! najpierw trzeba rozreklamować słowo - między innymi w gazetach,które co jakiś czas ogłaszają zmierzch feminizmu lub roztaczają upiorne wizje samodzielnej finansowo kobiety po trzech zawałach i z wrzodami... System przyprawia wysoko postawionych pracowników płci obojga o zawały i wrzody? To trzeba zmienić cały system. Pozdrawiam Brawa dla spinelli,raz jeszcze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spinelli Re: Brawa dla spinelli! 28.07.04, 05:04 Rzadko tu bywam ale brawa oczywiscie z przyjemnoscia przyjmuje:))) Pozdrawiam, Spinelli Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Brawa dla spinelli! 28.07.04, 15:04 spinelli napisała: > Rzadko tu bywam ale brawa oczywiscie z przyjemnoscia przyjmuje:))) > Pozdrawiam, > Spinelli > a ty jesteś on czy ona? gdyby słowo się przyjęło,to czeka Cię sława:-) Odpowiedz Link Zgłoś
spinelli Re: Brawa dla spinelli! 28.07.04, 17:45 >>a ty jestes´ on czy ona?<< z pewnoscia wielu bywalcow tego forum zakwestinowaloby moja plec - bo jak sklasyfikowac feministycznego babochlopa? Ona, jak najbardziej ona:) pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś