nietakasama 16.02.05, 20:01 forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=114011 Nie wiem jak was, ale mnie to rozbawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hektar Re: ;) MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:30 Przestanie byc zabawnie jak zapukaja do twoich drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: ;) MW 16.02.05, 20:38 Oby nigdy nie zapukali. Chyba że w celach pokojowych, na herbatkę i cisatko, djamy na to ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:35 heh... to co napisze nie ma zadnego zwiazku z tematem, ale jest moim skojarzeniem. to jeszcze z czasow kiedy kawalerem bylem (hmmm... to jeszcze nie tak dawno temu bylo... 5 lat), kiedy rozmawialismy z kolegami o panienkach okreslenie, ze do tej mozna wybrac sie na: kawe(herbate) z ciateczkiem' oznaczalo ze czesto taka wizyta konczyla sie w lozku... :))) troche sie usmialem, bo wydaje mi sie, ze gdybys i ty znala to powiedzenie pewnie nie chcialabys ich jednak zapraszac na 'herbate z ciasteczkiem' :))) tylko nie bierz tego jakos osobiscie. nie ma w tym co napisalem zednych aluzji ani podtekstow. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 15:39 Dobra, to powiedzmy że zaprosiłabym ich na grilla ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:40 eshhh :))) chyba nie chcesz mnie naciagac na dalsze skojarzenia?? :> ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:54 no dobrze :) slowo 'grill' bylo prawie rownoznaczne ze slowem 'piekarnik'. zas okreslenie 'w piekarnik' oznaczlo seks analny. grill tym roznil sie od zwyklego piekarnika, ze odbywal sie w plenerze... :)) eshhhh.... to chyba nie to forum :))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 15:57 Kurcze, to ty z ciekawymi ludźmi się zadawałeś ;) To na co ja moge zaprosić wszechpolaków, zeby to ne wywoływało skojarzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 16:00 hmmm... ciekawi jak ciekawi. chyba calkiem normalni. to tylko kwestia dlugiej znajomosci i zblizonego poczucia humoru :) natomiast wszechpolakow mozesz zaprosic na sama kawe albo na wodke... ale czy koniecznie musisz ich zapraszac?? :) aha... jakby to spotkanie z nimi mialo byc jednak przy wodce... to moge zagladnac? tylko nie kaz mi najpierw zapisac sie do mw :)) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 17:03 No to ja ich na kawę ;) Chcę ich zarosić cobyśmy sobie pogadali trochę, wiesz, o życiu ;) Przy wejsciu będą tylko museli wyjąć wszelkie kamienie z kieszeni ;) To ma być spotkane pokojowe. Vódki nie gwarantuję, ale jak chcesz, to wpadaj: (adres do wiadomości redakcji);P Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 17:14 nietakasama napisała: > No to ja ich na kawę ;) > Chcę ich zarosić cobyśmy sobie pogadali trochę, wiesz, o życiu ;) > Przy wejsciu będą tylko museli wyjąć wszelkie kamienie z kieszeni ;) To ma > być spotkane pokojowe. :) tak oprocz kamieni niech odloza rowniez wszystkie ciezkie przedmioty... i tlukace sie np. jajka ;) > Vódki nie gwarantuję, ale jak chcesz, to wpadaj: (adres do wiadomości > redakcji);P oczywiscie. mysle, ze przy obecnej technice moglbym wysledzic na podstawie ruchu w sieci twoj adres (wiem, wiem... to nielegalne - ale mozliwe) nie pytajac redakcji :) wpadne oczywiscie z zona... i wcale nie dlatego, ze w przeciwnym wypadku moglbym zostac posadzony o dyskryminacje :) aha... znajomych tez zabrac?? ;) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 17:45 Nie wyśledzisz mnie :) A powód jest prosty bardzo: jestem osobą mobilną, toteż korzystam z komputera mobilnego, czesto używając sieci w całej Polsce- tam gdzie akurat jestem. Choć, rzecz jasna najczęsciej korzystam z netu w swoim mieście ;)- w 85 procentach przypadków. Klops ;) Wpada z żoną i przyjaciółmi, byleby nie byli to sataniści, SLdowc, homoseksualiści i femnistki ;) bo będzie zadyma :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 18:07 nietakasama napisała: > Nie wyśledzisz mnie :) > A powód jest prosty bardzo: jestem osobą mobilną, toteż korzystam z komputera > mobilnego, czesto używając sieci w całej Polsce- tam gdzie akurat jestem. > Choć, rzecz jasna najczęsciej korzystam z netu w swoim mieście ;)- w 85 > procentach przypadków. > Klops ;) eee tam :) mysle ze i to daloby sie zaltwic.... :) > Wpada z żoną i przyjaciółmi, byleby nie byli to sataniści, SLdowc, > homoseksualiści i femnistki ;) bo będzie zadyma :D hmmm... niech pomysle... nie wiem jak bedzie z feministkami (wiesz, cale to gadanie pozniej o dyskryminacji mogloby mnie wykonczyc) ale reszty nie wezme. nie ma ich w gronie moich przyjaciol... no chyba, ze nie wiem wszystkiego :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: ;) MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:35 A juz sie zastanawialam, dlaczego na kazdej demonstracji MW tyle skinheadow, a tu prosze, to ci nawroceni... M. ** Odpowiedz Link Zgłoś