16.02.05, 20:01
forum.fronda.pl/forum.php?akcja=pokaz&id=114011
Nie wiem jak was, ale mnie to rozbawiło :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hektar Re: ;) MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:30
      Przestanie byc zabawnie jak zapukaja do twoich drzwi
      • nietakasama Re: ;) MW 16.02.05, 20:38
        Oby nigdy nie zapukali.
        Chyba że w celach pokojowych, na herbatkę i cisatko, djamy na to ;)
        • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:35
          heh... to co napisze nie ma zadnego zwiazku z tematem, ale jest moim
          skojarzeniem. to jeszcze z czasow kiedy kawalerem bylem (hmmm... to jeszcze nie
          tak dawno temu bylo... 5 lat), kiedy rozmawialismy z kolegami o panienkach
          okreslenie, ze do tej mozna wybrac sie na: kawe(herbate) z ciateczkiem'
          oznaczalo ze czesto taka wizyta konczyla sie w lozku... :)))
          troche sie usmialem, bo wydaje mi sie, ze gdybys i ty znala to powiedzenie
          pewnie nie chcialabys ich jednak zapraszac na 'herbate z ciasteczkiem' :)))
          tylko nie bierz tego jakos osobiscie. nie ma w tym co napisalem zednych aluzji
          ani podtekstow.

pozdr.
          • nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 15:39
            Dobra, to powiedzmy że zaprosiłabym ich na grilla ;)
            • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:40
              eshhh :))) chyba nie chcesz mnie naciagac na dalsze skojarzenia?? :> ;)

pozdr.
              • nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 15:45
                No dawaj :)
                • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 15:54
                  no dobrze :) slowo 'grill' bylo prawie rownoznaczne ze slowem 'piekarnik'. zas
                  okreslenie 'w piekarnik' oznaczlo seks analny. grill tym roznil sie od zwyklego
                  piekarnika, ze odbywal sie w plenerze... :))
                  eshhhh.... to chyba nie to forum :)))

pozdr.
                  • nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 15:57
                    Kurcze, to ty z ciekawymi ludźmi się zadawałeś ;)
                    To na co ja moge zaprosić wszechpolaków, zeby to ne wywoływało skojarzeń?
                    • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 16:00
                      hmmm... ciekawi jak ciekawi. chyba calkiem normalni. to tylko kwestia dlugiej
                      znajomosci i zblizonego poczucia humoru :)
                      natomiast wszechpolakow mozesz zaprosic na sama kawe albo na wodke... ale czy
                      koniecznie musisz ich zapraszac?? :)

aha... jakby to spotkanie z nimi mialo byc jednak przy wodce... to moge
                      zagladnac? tylko nie kaz mi najpierw zapisac sie do mw :))

pozdr.
                      • nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 17:03
                        No to ja ich na kawę ;)
                        Chcę ich zarosić cobyśmy sobie pogadali trochę, wiesz, o życiu ;)
                        Przy wejsciu będą tylko museli wyjąć wszelkie kamienie z kieszeni ;) To ma być
                        spotkane pokojowe.

Vódki nie gwarantuję, ale jak chcesz, to wpadaj: (adres do wiadomości
                        redakcji);P
                        • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 17:14
                          nietakasama napisała:

> No to ja ich na kawę ;)
                          > Chcę ich zarosić cobyśmy sobie pogadali trochę, wiesz, o życiu ;)
                          > Przy wejsciu będą tylko museli wyjąć wszelkie kamienie z kieszeni ;) To ma
                          > być spotkane pokojowe.

:) tak oprocz kamieni niech odloza rowniez wszystkie ciezkie przedmioty... i
                          tlukace sie np. jajka ;)

> Vódki nie gwarantuję, ale jak chcesz, to wpadaj: (adres do wiadomości
                          > redakcji);P

oczywiscie. mysle, ze przy obecnej technice moglbym wysledzic na podstawie
                          ruchu w sieci twoj adres (wiem, wiem... to nielegalne - ale mozliwe) nie
                          pytajac redakcji :)
                          wpadne oczywiscie z zona... i wcale nie dlatego, ze w przeciwnym wypadku
                          moglbym zostac posadzony o dyskryminacje :)
                          aha... znajomych tez zabrac?? ;)

pozdr.
                          • nietakasama Re: ;) MW 18.02.05, 17:45
                            Nie wyśledzisz mnie :)
                            A powód jest prosty bardzo: jestem osobą mobilną, toteż korzystam z komputera
                            mobilnego, czesto używając sieci w całej Polsce- tam gdzie akurat jestem. Choć,
                            rzecz jasna najczęsciej korzystam z netu w swoim mieście ;)- w 85 procentach
                            przypadków.
                            Klops ;)

Wpada z żoną i przyjaciółmi, byleby nie byli to sataniści, SLdowc,
                            homoseksualiści i femnistki ;) bo będzie zadyma :D
                            • dziejas Re: ;) MW 18.02.05, 18:07
                              nietakasama napisała:

> Nie wyśledzisz mnie :)
                              > A powód jest prosty bardzo: jestem osobą mobilną, toteż korzystam z komputera
                              > mobilnego, czesto używając sieci w całej Polsce- tam gdzie akurat jestem.
                              > Choć, rzecz jasna najczęsciej korzystam z netu w swoim mieście ;)- w 85
                              > procentach przypadków.
                              > Klops ;)

eee tam :) mysle ze i to daloby sie zaltwic.... :)

> Wpada z żoną i przyjaciółmi, byleby nie byli to sataniści, SLdowc,
                              > homoseksualiści i femnistki ;) bo będzie zadyma :D

hmmm... niech pomysle... nie wiem jak bedzie z feministkami (wiesz, cale to
                              gadanie pozniej o dyskryminacji mogloby mnie wykonczyc) ale reszty nie wezme.
                              nie ma ich w gronie moich przyjaciol... no chyba, ze nie wiem wszystkiego :)

pozdr.
    • Gość: Mari Re: ;) MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:35
      A juz sie zastanawialam, dlaczego na kazdej demonstracji MW tyle skinheadow, a
      tu prosze, to ci nawroceni...

M.
      **
      • Gość: Marti (of course) Re: ;) MW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 20:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka