Gość: ZDRADA IP: *.laczpol.net.pl 11.06.05, 16:38 co uwazacie zdrada ?? czy pocalunek?? czy tez dopiero seks z inna osoba?? i czy powiedziec np. o poaclunku drugiej osobie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forum101 Re: zdrada 11.06.05, 16:43 WG mnie zdrada to sex! Wg Kosciola juz samo pomyslenie o drugiej osobie jak o partnerze jest zdrada. a pocalunek to tez niby sex... Jednak ja uwazam zazdrade stosunek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDRADA Re: zdrada IP: *.laczpol.net.pl 11.06.05, 16:56 hmm.... a przyznac sie do stosunku?? a do pocalunku z kims innym sie przyznac?? jestem ciekawy waszego zdania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDRADA Re: zdrada IP: *.laczpol.net.pl 11.06.05, 16:58 warto np.opowiedziec drugiej osobie o pocalunku z kims innym po pijaku????czy lepiej nie niszczyc zwaiazku????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZDRADA Re: zdrada IP: *.laczpol.net.pl 11.06.05, 19:28 czemu tylko jedna osoba mi odpisala??????? Odpowiedz Link Zgłoś
maya2006 Re: zdrada 11.06.05, 19:30 bez normalnego nicka i za duzo wykrzyknikow, a moze nie maja ludzie czasu bo zdradzaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: zdrada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:06 Dla jednych sama myśl o innym partnerze to zdrada, dla innych stosunek to czynnośc fizjologicza i jako taka nie jest zdradą. Wszystko zależy od Ciebie i Twojej partnerki, od waszysch poglądów, norm jakie uznajecie za obowiązujące w Waszym związku. Odpowiedz Link Zgłoś