tad9 01.09.05, 22:13 Czy ktokolwiek zna kogokolwiek, kto pija tzw. "kobiece piwa"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tad9 Re: pytanie istotne 01.09.05, 22:28 ipekakuana napisała: > Że co? Co, że co? Odpowiedz Link Zgłoś
tad9 Re: pytanie istotne 01.09.05, 23:28 ipekakuana napisała: > To, że jakie to? "Kobiece piwo"? "Karmi" np. Odpowiedz Link Zgłoś
ipekakuana Re: pytanie istotne 02.09.05, 21:16 Aha, to ja nie znam takich dziewcząt, co by "kobiece piwa" piły.. Ja z takich kobiecych odruchów przy piwie mam tylko taki, że lubię od czasu do czasu z sokiem malinowym i przez słomkę .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gotlama Re: pytanie istotne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:38 Co to "są" kobiece piwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleman Re: pytanie istotne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.05, 00:21 Pewnie chodzi o jakies karmi czy inne "aromatyzowane" piwa. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: pytanie istotne 02.09.05, 00:08 Niektóre kobiety na wspomaganie laktacji - info z forum. Osobiście nie znam nikogo kto by pił "Karmi"czy inne takie. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: pytanie istotne 02.09.05, 00:30 Tego typu napitki są z regóły wykorzystywane przez ludzi, którzy w chwili wielkoduszności zgodzili się odwozić samochodem przyjaciół po imprezie.. na której oczywiście wszyscy "bawiący się lepiej" nabijali się z tego naiwniaka, że pije takie coś.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: pytanie istotne 02.09.05, 08:41 A g.. prawda. Znam dwóch facetów którym to smakuje.Ja wole klasyczne psiwska . Kiedyś uczestniczyłam w degustacji kilkunastu gatunków piwsk przywiezionych ze Słowacji.Były tam rozmaite smaki , z karmelem, bez, zdaje się że z cynamonem i wogóle mimre z mamrami .Ponieważ na etykietce nie napisano , że to piwa dla kobiet towarzystwo napawało się nimi i wypowiadało opinie wedle smakowego gustu .W Polsce to sprawa ideologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: pytanie istotne 03.09.05, 03:01 Jak g..no, to g..no. Ja znam 40-stu facetów, którym to nie smakuje.. Zdaje się, że przytaczanie argumentów na podstawie własnych doświadczeń, nie jest na tym forum akceptowalne.. Wiadomo, że w polsce nawet prokreacja, to sprawa wyłącznie ideologiczna.. P.S. A jak będzie trzeba, to i reprezentatywnych stu mogę przedstawic.. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: pytanie istotne 03.09.05, 08:44 john_malkovitch napisał: > Jak g..no, to g..no. > Ja znam 40-stu facetów, którym to nie smakuje.. > Zdaje się, że przytaczanie argumentów na podstawie własnych doświadczeń, nie je > st na tym forum akceptowalne.. > > Wiadomo, że w polsce nawet prokreacja, to sprawa wyłącznie ideologiczna.. > > P.S. A jak będzie trzeba, to i reprezentatywnych stu mogę przedstawic.. > No jasne , ale tada nosi ostatnio i ma pilną potrzebę dowartosciowania się .Wymieniając znanych mi 2 gostków lubiących karmelowe czy imbirowe piwo nie twierdziłam niczego o statystyce, a jedynie o wyłączności na pewien gust piwny. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: pytanie istotne 02.09.05, 10:06 Osobiscie preferuje tradycyjne piwo, z jednym wyjatkiem - bardzo dobre jest Karmi z kawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: pytanie istotne 02.09.05, 10:59 Karmi było u mnie w domu pijane jako "piwo dla nieletnich" jeszcze jak nie było "kobiecym piwem". Moja koleżanka pija Karmi - ale nie czyste, miesza je z piwem typu porter, więc nie wiem, czy się liczy. To się pija raczej w ramach eksperymentu - raz kupisz i... wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia GINGERS jest sikacz - to chyba pod kobiece 02.09.05, 11:08 podchodzi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_makbet44 Re: GINGERS jest sikacz - to chyba pod kobiece 04.09.05, 12:15 Jesli kobiece piwa to wszystkie sikacze to numerem jeden jest piwo Mocny Bohun:) Powaga,piłam takie kiedyś:) ale jak mam wybór to tylko Warka strong, bo ja jestem strong woman:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Re: GINGERS jest sikacz - to chyba pod kobiece 05.09.05, 10:37 Mocny Bohun - super nazwa :DDDDD... Nom warka OK jest tez lubie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 co w tym pytaniu jest istotnego? 03.09.05, 20:52 to nie wiem .Moja żona piła kami po porodzie,faktycznie bardzo pomaga na laktację.Ale smaczne to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_leona Re: pytanie istotne 03.09.05, 21:33 tad9 napisał: > Czy ktokolwiek zna kogokolwiek, kto pija tzw. "kobiece piwa"? Mąż mojej koleżanki, zawodowy wojskowy, z upodobaniem pijał karmi. Nie wiem czy nadal pija, straciłam z nią kontakt,. Możliwe że jak się dowiedział że to kobiece piwo, to ze wstydem przestał albo pija po kryjomu. Odpowiedz Link Zgłoś
micra ja piję 03.09.05, 21:43 Witam, jestem facetem i pijam Karmi, ale w wersji standardowej, nie lubię tego o smaku kawy. Znam innego faceta, który też to lubi. Dla wyjaśnienia, obaj mamy rodziny, dzieci i jesteśmy normalni ;) Nie lubię natomiast pozostałych "kobiecych", czyli "imbirowych", "malinowych" oraz innych "...owych". Kiedyś było bardzo dobre piwo karmelowe z Lublina, ale już nie ma, więc pozostaje tylko Karmi (z łatwiej dostępnych). Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: pytanie istotne 05.09.05, 11:17 siebie znam - pije karmi bo lubię (a nie dla tego, że prowadzę) - a karmi kawowe uwielbiam - np. zamiast coli Odpowiedz Link Zgłoś