Dodaj do ulubionych

Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :)

16.05.06, 21:22
Na skutek załamania nerwowego poprzeczytaniu o tym, ze Pudzian to prawdziwy
męzczyzna , wklejam swój wariant na temat prawdziwego :))) Nie, zeby to ideał
był, ale facet i wyglada , i odezwać sie umie, co w wywiadach słychać i
calkeim porządnie gra, chociaż strasznie go zaszufladkowali w jeden typ roli:)

Ufff, musialam, bo ten Pudzian mi niestrawność spowodował;/

www.stopklatka.pl/filmowcy/osoba.asp?oi=104
Obserwuj wątek
    • bleman [...] 16.05.06, 22:01
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • totalna_apokalipsa Musiałeś tu jakieś koszmarne świństwa napisać! 16.05.06, 22:06
        • evita_duarte a raczej zalinkowac nt 16.05.06, 22:38

• bleman Ej no Danniego Filtha nie lubicie ? 16.05.06, 23:01

• heretic_969 Przecież Dani jest słodziutki:) 16.05.06, 23:10
              A COF ma fajne teledyski:)
              • bleman A one wyciely Danniego :/ 16.05.06, 23:13
                A konkretnie fote danniego jak sobie "podrzyna" gardło ;-)))
                • heretic_969 Re: A one wyciely Danniego :/ 16.05.06, 23:14
                  Ciekawe co by zrobiła Evita z Maniac'em (eks-Mayhem) który ciął się naprawdę?
                  Albo Treyem Azagthothem z wiadomo czego:)
                  • bleman ;-))))) ale Trey tnie sie mało spektakularnie ;-)) 16.05.06, 23:16

• heretic_969 Zgadzam się n/t 16.05.06, 23:11

• bitch.with.a.brain Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:24
      Ty sie Pudziana nie czepiaj, jest słodki:)

A tu jakiegoś starca wrzucasz:P
      • bleman Starca wrzucaja a Dannyego wyrzucaja :/ 16.05.06, 23:24

• heretic_969 Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:30
        Pewnie byś chciała zobaczyć scenę gejowską między Pudzianem a Tysonem:)))))
        • bitch.with.a.brain Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:34
          nie,ale taki trójkacik z tymi panami byłby interesujący.Eh..spać nei bede mogła:)
          • heretic_969 Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:37
            Ja też nie będę mógł spać ale z obrzydzenia:)
            • bitch.with.a.brain Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:39
              no wiesz, taka okropna jest mysl o mnie z takimi facetami??:P
              • bleman Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:41
                > no wiesz, taka okropna jest mysl o mnie z takimi facetami??:P

NO ja nie rozumiem , ale co atrakcyjnego ejst w takich facetach ?
                Przeciez oni wygladaja nienaturalnie, sa przeroscnieci itd.
                • bitch.with.a.brain Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 16.05.06, 23:42
                  sa świetni,nie znasz sie.
                  Z Tysona już wyrosłam, ale Pudzian jest super:)
                  • bleman Ale co w nich jest swietnego ? 16.05.06, 23:42
                    i rzeczywiscie nie znam sie.
                    • bitch.with.a.brain Re: Ale co w nich jest swietnego ? 16.05.06, 23:44
                      po prostu masz inne upodobania:)
                      • bleman Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:44
                        dowiedziec jakiez to cechy swiadcza o "swietnosci" pudziana i tysona.

Bo ja potrafie opisac co mi sie w urodzie jakies kobiety podoba, i to dosyc
                        konkretnie.
                        • bitch.with.a.brain Re: Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:50
                          Pudzian ma świetne:
                          ramiona
                          brzuch
                          tyłek
                          klatę

wystarczy:)

z twarzy też mi sie podoba. Odpowiedni wzrost to kolejny atut
                          • bleman Re: Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:51
                            > ramiona
                            > brzuch
                            > tyłek
                            > klatę

Znaczy sie ze napompowane ?
                            • bitch.with.a.brain Re: Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:52
                              znaczy sie takie że jak na niego patrzę to mam ochotę na seks:)
                              • bleman Re: Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:54
                                > znaczy sie takie że jak na niego patrzę to mam ochotę na seks:)

Przepraszam czy ty lubisz takich ktorzy cie moga jedna reka unosic albo swoja
                                masa wgniesc w lozko ?

Chyba jestes ..... uległa :P
                                • bitch.with.a.brain Re: Zdecydowanie inne, ale nadal chce sie 16.05.06, 23:55
                                  uwielbiam takich, najlepszy nacisk to okolo 100 kg.
                                  Jestem uległa:) Przyznaje sie
                                  • bleman No i wsyzstko jasne ;-) 16.05.06, 23:57
                                    I pewnie jeszcze lubisz wysoko testosteronowych facetow.
                                    Pewnie w czasie owulacji nie mozesz wytrzymac ;-)))
                                    • bitch.with.a.brain Re: No i wsyzstko jasne ;-) 16.05.06, 23:58
                                      to prawda,trudno mi wytrzymac:) To czasem bywa okropnei uciazliwe.
                                      a testosteronu nikomu nie mierzylam
                                      • bleman Re: No i wsyzstko jasne ;-) 17.05.06, 00:00
                                        > to prawda,trudno mi wytrzymac:) To czasem bywa okropnei uciazliwe.

no to twoj facet ma pewnie wtedy pełne ręce roboty ;-)

Ok dosc swintuszenia ;-)) , dobranoc, ide spac , jutro mam dwa kolosy :P
            • bleman Eee tam, sa gorsze rzeczy na swiecie ;-) 16.05.06, 23:40

• bleman A nie lepszy tr. z A. Jolie i Catherina Bell ? :) 16.05.06, 23:39

• bitch.with.a.brain Re: A nie lepszy tr. z A. Jolie i Catherina Bell 16.05.06, 23:40
              A na hcolere mi jakas trzecia do Jolie?:)
              • bleman JAKAŚ ???????????????????????? 16.05.06, 23:41
                Jak tak mozesz o Catherinie Bell mowic!!!
                WSTYDZ SIE!!
      • totalna_apokalipsa Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 17.05.06, 08:08
        > A tu jakiegoś starca wrzucasz:P

Nie martw sie , Pudzian też bedzie stary, ty również. Chciałabym, zeby mój
        facet tak wyglądał majac 63 lata.
        • pavvka Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 17.05.06, 14:19
          totalna_apokalipsa napisała:

> Nie martw sie , Pudzian też bedzie stary

Nie sądzę. Po takiej dozie sterydów nie dożyje sześćdziesiątki.
      • wasza_bogini nie jest slodki nt. 03.06.06, 22:02

• totalna_apokalipsa Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 17.05.06, 08:05
      Super, moż erozmawialibyscie o tej kupie miesa w jakimś innym temacie , co? Na
      przykład swoim;/
      • bleman Masz cos do kup mięsa ? ;-) 17.05.06, 18:54
        Nie jestes lepsza :P
        Chciala bys pewnie zeby Harison Form zalozyl mundur SS i cie chłostał ;-)
        • totalna_apokalipsa Re: Masz cos do kup mięsa ? ;-) 17.05.06, 19:18
          Takie gadki mozesz zapodawać kolezance powyżej, ale nie mnie.
          • bleman Re: Masz cos do kup mięsa ? ;-) 17.05.06, 21:07
            > Takie gadki mozesz zapodawać kolezance powyżej, ale nie mnie.

Jesli cie to obrazilo to rpzepraszam....
        • heretic_969 Re: Masz cos do kup mięsa ? ;-) 17.05.06, 20:18
          To było głupie.
          • bleman Re: Masz cos do kup mięsa ? ;-) 17.05.06, 21:08
            > To było głupie.

Sama kiedys pisala ze lubi mundury ss ;-)
            I nie wiem co jest strasznego w nieszkodliwym tekscie.

Ale ok EOT.
    • dokowski Przecież to idiom o ustalonym znaczeniu 17.05.06, 14:15
      Pudzian to doskonały okaz prawdziwego meżczyzny, wręcz klasyczny przypadek
      kliniczny. Jest agresywny, niebezpieczny i nieobliczalny, gdy mu się
      sprzeciwić, jak sam twierdzi. I jak prawdziwy meżczyzna Pudzian chętnie o tym
      mówi, bo zależy mu na tym, żeby się go bano. Szczególnie symptomatyczna jest ta
      sztuczka: "jak wyjdę z siebie to nie panuję nad sobą" - każdy prawdziwy
      mężczyzna przynajmniej raz na kilka lat udaje, że potrafi wpaść w taką
      wściekłość, że w tym stanie jest zdolny do wszystkiego
      • sokka Re: Przecież to idiom o ustalonym znaczeniu 23.05.06, 23:09
        dokowski, chciałam nawiązać do Twojej sygnaturki: moim zdaniem stanowi ona jeden
        z bardziej klarownych przykładów demagogii. mianowicie jak sobie wyobrażasz
        wychowanie dziecka bez wyznaczania mu granic, jak sobie wyobrażasz egzekwowanie
        nieprzekraczania wyznaczonych granic bez stosowania środków przymusu. żeby było
        jasne, nie jestem fanką kar cielesnych, ale mogę mnożyć przykłady zachowań,
        które dla osoby dorosłej byłyby obraźliwe i naruszały jej godność, zaś w
        procesie wychowania dziecka są po prostu niezbędne:
        1) wycieranie tyłka po kupie,
        2) stosowanie przymusu - trzymanie dziecka za rękę przy przechodzeniu przez
        ulicę, czy sobie tego życzy, czy nie,
        3) stosowanie przymusu - uniemożliwianie (fizycznie) dziecku robienia rzeczy, na
        które akurat ma ochotę, a które nie jesteśmy w stanie zaakceptować z różnych
        względów itd
        proszę o ustosunkowanie się.
    • gotlama Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 00:08
      Pudzian to poczciwe chłopisko... Ma tam jakieś klapki na mózgu, niczym konisko
      na ślepkach, ale to nie powód by odsądzać go od męskości ;)
      Gdybym nie była mężatką, może bym podjęła się jego reedkacji odnośnie roli
      kobiety ;)
      Gościu jest tradycjonalistą - ale w tym dobrym znaczeniu. On widzi swoja panią w
      domu - ale równocześnie ma poczucie obowiązku zarobienia na ten dom.
      No i z tego co wynika z jego wypowiedzi - to choć lubi kobiety "udomowione" - to
      traktuje je z szacunkiem.
      Ja tam pudzianopodobnych lubię, choć niekoniecznie jako kandydatów na męża ;)
      Ale jako kolegów - owszem.
    • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 10:33
      Ten ideał porzucił żonę dla Calisty anorektyczki. Dla mnie odpada. Zresztą
      myślę, że taki męski to on jest tylko w filmach.
    • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 11:05
      Dla mnie też Pudzian ma w sobie zero seksu. Aż podejrzewam, że ze strony BWAB
      to jest prowokacja mająca być odpowiedzią na posty Johnnnego. Jego pociąg do
      skórzanych minióweczek jest dla mnie tak samo niezrozumiały jak pociąg BWAB do
      Pudziana. ;)
      • kocia_noga Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 12:05
        bri napisała:

> Dla mnie też Pudzian ma w sobie zero seksu. Aż podejrzewam, że ze strony BWAB
        > to jest prowokacja mająca być odpowiedzią na posty Johnnnego. Jego pociąg do
        > skórzanych minióweczek jest dla mnie tak samo niezrozumiały jak pociąg BWAB
        do
        > Pudziana. ;)

Dla mnie niestety zrozumiały.Znałam wielu i wiele pozerek, ludzi udających
        kogoś innego niż są, nieakceptujących siebie.I o ile poza BWAB jest IMHO
        świadoma i posiada pewien cel, o tyle pozostałe są współczucia godne.
        • pavvka Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 13:01
          Ale muszą istnieć ludzie, którym mięśniacy się podobają, inaczej pakowanie na
          siłowni nie byłoby tak popularne. Dlaczego BWAB nie może być jedną z nich?
          Prędzej uwierzę, że to w przypadku Johnny'ego mamy do czynienia z prowokacją,
          bo nie wierzę, żeby mógł wracać do tego tematu aż tak obsesyjnie z potrzeby
          serca.
          • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 13:20
            No mi też się podobają zgrabni i umięśnieni mężczyźni (btw - gdzie obiecane
            zdjęcie ;). Pudziana może i dałoby się pokochać za jakieś cechy osobowości ale
            moim zdaniem na zdrowego chłopa to on nie wygląda. Moim zdaniem ktoś kto nie
            może kucnąć doprowadził swoje ciało do stanu patologicznego.
            • pavvka Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 13:29
              bri napisała:

> No mi też się podobają zgrabni i umięśnieni mężczyźni (btw - gdzie obiecane
              > zdjęcie ;)

Nic nie obiecywałem, poza tym aktualnie z moją muskulaturą nie jest najlepiej -
              jak się trochę wysportuję, to prześlę... albo i nie.
              • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 14:19
                Just kidding
          • bitch.with.a.brain Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 14:27
            tak,z jednej strony jest to prowokacja i odpowiedź na seksistowskie teksty facetów.
            A z drugiej mnie sie naprawde podobają tacy faceci.Nic na to nie poradzę:)
            To chyba jakaś odmiana uwielbienia dla monstrualnych silikonowych piersi.
            Mnie Pudzian kręci i już, nie ma tu nic do rozumienia
            • johnny-kalesony Historia pewnego zakładu: 24.05.06, 15:34
              - dodam - zakładu pomiędzy rock'n'rollowcami.
              Zwróćmy uwagę na uroczą koleżankę ...

www.youtube.com/watch?v=vXKqlfvfFJA

POzdrawiam
              Keep Rockin'
          • johnny-kalesony Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 15:50
            pavvka napisał:

> Prędzej uwierzę, że to w przypadku Johnny'ego mamy do czynienia z prowokacją,
            > bo nie wierzę, żeby mógł wracać do tego tematu aż tak obsesyjnie z potrzeby
            > serca.

Powiem więcej - powodowany jestem nawet potrzebą duszy. Rzec więc można -
            pobudkami wyższeo rzędu.

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
      • johnny-kalesony Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 15:46
        Cóż, moja droga - elitarność nigdy nie jest powszechna ...

POzdrawiam
        Keep Rockin'
        • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 15:55
          Dzięki Bogu, fetyszyzm też nie ;) W Twoim wypadku przypuszczam, że kobieta jest
          tylko niewiele znaczącym dodatkiem do skórzanej minióweczki.
          • johnny-kalesony Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 16:00
            W śmiałości swojej pozwalam sobie stwierdzić - jednak mylisz się.

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
            • bri Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 16:01
              Nie mów? Czyli kobiety w stroju innym niż skórzana minióweczka też Cie
              podniecają?
              • johnny-kalesony Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 16:02
                Ależ oczywiście ...

POzdrawiam
                Keep Rockin'
                • pavvka Re: Prawdziwy męzczyzna - odsłona druga :) 24.05.06, 16:13
                  Nigdy o tym nie wspominałeś.
    • totalna_apokalipsa Coś bym wam pokazała, ale sie wstydzę:))))) 03.06.06, 21:48
      No, ale jak mnie ładnie poprosicie, to może pokazę :)
      • bleman poka poka! 03.06.06, 21:58

• totalna_apokalipsa Niestety, sam bleman to za mało aplauzu! Proszę o 03.06.06, 22:02
          więcej aplauzu, to może pokazę mego idola !
          • bleman eee , jak nie to nie, laski mi nie robisz ;-) 03.06.06, 22:02

• totalna_apokalipsa :P I wzajemnie , sama se pooglądam przed snem:P 03.06.06, 22:03
              • wasza_bogini jak idola, to pokaz 03.06.06, 22:04

• totalna_apokalipsa Re: jak idola, to pokaz 03.06.06, 22:07
                  No dobra, ale jak ktoś to wykorzysta przeciwko mnie, to ma normalnie
                  przechlapane! Zeby nie było tak łatwo to należy wejść tu i zobaczyć drugie
                  zdjecie od góry :

ten z lewej, nie ten z prawej, choć tego zprawej tez lubię :D

www.pos.lodz.pl/wydarzenia.html
                  • wasza_bogini Re: jak idola, to pokaz 03.06.06, 22:10
                    a kto to jest?
                    • totalna_apokalipsa Re: jak idola, to pokaz 03.06.06, 22:12
                      Heh, idol :D Własnie to jest w tym najlepsze, ze ma człowiek idola, którego
                      nie zna cała Polska jak Pudziana:D
                      • wasza_bogini Re: jak idola, to pokaz 03.06.06, 22:16
                        ja nie znam pudziana, nigdy o nim nie slyszalam przed artykulem w wo.

a tomasz bochenski jest z warszawy?
                      • bleman Krajewski ? 03.06.06, 22:20

• wasza_bogini tak, rylski ;) 03.06.06, 22:22

• totalna_apokalipsa Re: tak, rylski ;) 03.06.06, 22:25
                            :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ujmujące:))))))))))))
                            • bleman Apokalip[sa o ktorego ci chodzi 03.06.06, 22:26
                              bo tam ejst kilku facetow, na roznych zdjeciach.
                              • wasza_bogini mam moc apokalipsy i Ci powiem o ktorego ;) 03.06.06, 22:28
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=41929213&a=42994947
                                • wasza_bogini a tak w ogole chodzi o wszystkich 03.06.06, 22:30
                                  pisarze sa nr.2 sexi po lekarzach ::))
                                • bleman Re: mam moc apokalipsy i Ci powiem o ktorego ;) 03.06.06, 22:30
                                  www.pos.lodz.pl/wydarzenia.html
                                  Ale tam jest ze 4 facetow.
                                • totalna_apokalipsa Re: mam moc apokalipsy i Ci powiem o ktorego ;) 03.06.06, 22:30
                                  Bleman to jest zawodnik:) Wydawalo mi sie, ze jak napiszę drugie zdjecie to
                                  wszystko jasne,a tu sie okazuje,ze nie, bo wg niego w rankingu uwzględniało sie
                                  też zdjęcie kosza wikliny u góry:))))))))))))))))))
                                  • wasza_bogini Re: mam moc apokalipsy i Ci powiem o ktorego ;) 03.06.06, 22:32
                                    jesli tak by bylo to by wypadlo na tuli ;)
                                  • bleman Niechcialo mi sie czytac tego co napisalas 03.06.06, 22:35
                                    Zreszta zdziwilem sie ze podobaja ci sie jakies dziadki ;-)
                                    • totalna_apokalipsa Re: Niechcialo mi sie czytac tego co napisalas 03.06.06, 22:39
                                      A kto tam kurna jest dziadkiem? Przecie pisze, ze ten z lewej, nei ten z
                                      prawej! A jak tamtego nazywasz dziadkiem, no to lepiej zastanów sie jeszcze
                                      raz, czy na pewno chciałeś to tutaj napisać:)
                                      • bleman No ten facet z lewej wyglada spokojnie na 40 03.06.06, 22:43
                                        czyli juz raczej stary chlop.
                                        • wasza_bogini Re: No ten facet z lewej wyglada spokojnie na 40 03.06.06, 22:46
                                          to nasz target :::))))
                                          • bleman Lubicie facetow w wieku rpzed emerytalnym ? 03.06.06, 22:47

• totalna_apokalipsa Re: No ten facet z lewej wyglada spokojnie na 40 03.06.06, 22:52
                                          Powiem ci w tajemnicy, ze bliżej mu do 50-tki niż do 40-stki:)

Tak lubicie facetów w wieku przedemerytalnym - w końcu emeryt to dzisiaj w
                                          Polsce bardzo poszukiwany zawód:P. A tak swoja drogą to Pudzian też wygląda
                                          jakby miał 40 lat:)))))))))))))
                                          • bleman Ale pudzian przynajmniej jest slawny 03.06.06, 22:53
                                            i po angielsku mowi ;-)
                                            forum.athletes.com/fitshow/week28/week28lg.htm
                                            • totalna_apokalipsa Re: Ale pudzian przynajmniej jest slawny 03.06.06, 22:59
                                              Hmm...te takie lalki na baterie też potrafia mówić po
                                              angielsku "mama", "tata" , jeść , spać:))))

Zresztą w ogóle to nie wiadomo czy Pudzian dociagnie do emerytury , bo moze się
                                              przedzwigać, także lepiej od razu brać sie za gościa przedemerytalnego - nie
                                              zdązy sie przedzwigac.
                                    • wasza_bogini Re: Niechcialo mi sie czytac tego co napisalas 03.06.06, 22:41
                                      jak bedziesz dziadkiem, to nie bedziesz chcial tak sie dziwic ;)
                                      • totalna_apokalipsa Re: Niechcialo mi sie czytac tego co napisalas 03.06.06, 22:43
                                        E, w pewnym wieku dziadek uwaza sie za wiecznie młodego - rzuca sie kopać
                                        ogródek jakby miał 20 lat, więc może i Bleman tak bedzie miał.
                                        • bleman eee, pewnie nigdy nie bede dzidakiem ;-) 03.06.06, 22:44

• bleman Dziadkiem* 03.06.06, 22:44

• wasza_bogini nie przejmuj sie, wazne, ze masz dzide ;) 03.06.06, 22:46

• bleman Napisal bym tutaj pewien fajny tekst ale sie 03.06.06, 22:48
                                              powstrzymam ;-)
                                              • totalna_apokalipsa Re: Napisal bym tutaj pewien fajny tekst ale sie 03.06.06, 22:53
                                                No napisz, nie kokietuj!
                                                • bleman NIe napisze ;-P 03.06.06, 22:57

• wasza_bogini Re: Niechcialo mi sie czytac tego co napisalas 03.06.06, 22:45
                                          no wlasnie o to chodzi.
                                          teraz bleman sie dziwi, ze Tobie sie podobaja dziadki ale jak bedzie dziadkiem,
                                          to w ogole nie pomysli, ze moga Ci sie dziadki nie podobac ;)
                                          • bleman hohoho 03.06.06, 22:50

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka