kochanica-francuza 26.05.06, 00:20 tinyurl.com/rdm5j śliczne koleżanki w mini kieckach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: no tak... ;-)) 26.05.06, 00:50 Kazia: www.krzys22.po.opole.pl/images/stories/03032006/no7dq.jpg Zbigniew Cybulski: encyklopedia.interia.pl/haslo?hid=131944 Nie mówcie, że nie dostrzegacie podobieństwa. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Okulary i krótkie włosy? 26.05.06, 00:52 To jest to "podobieństwo"? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Okulary i krótkie włosy? 26.05.06, 01:11 Tak, podobieństwo istnieje, ponieważ Kazia jak każda szanująca się feministka robi wszystko, żeby przypominać mężczyznę. I to nie tylko w dziedzinie manier, czego dowiodła, usiłując pocałować w rękę prezesa TV. Czekam teraz na feministkę - sobowtórkę czołgowego Gustlika. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Okulary i krótkie włosy? 26.05.06, 16:31 johnny-kalesony napisał: > Tak, podobieństwo istnieje, ponieważ Kazia jak każda szanująca się feministka > robi wszystko, żeby przypominać mężczyznę. Np. co? Widziałam ją nieraz w realu i jest atrakcyjną, młodą, świetnie ubraną kobietą... a ty kaleson masz gust chłopa w kaloszach z Pipidówki Małej Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Tu jest super pani! 26.05.06, 00:30 Kaleson się pewnie przekręci, ale uważam, że kobieta wygląda cudnie: us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/littletouchofelegance_1898_1432018 Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tu jest super pani! 26.05.06, 08:22 Ta torebka, którą trzyma w ręce, jest trochę niedopasowana do stroju ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Tu jest super pani! 26.05.06, 08:38 Oj, szczegół :) Reszta image'u jest super... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Tu jest super pani! 26.05.06, 10:59 stephen_s napisał: > Oj, szczegół :) Nie szczegół - odpowiednia dobrana torebka to podstawa. Zapytaj na forum "Moda" jeśli mi nie wierzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Tu jest super pani! 26.05.06, 16:32 stephen_s napisał: > Kaleson się pewnie przekręci Niestety, przeżył, i dalej pier... jak chora krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Coś dla kalesona 26.05.06, 00:33 Clou uwagi przykuwa czterostrunowe banjo, strojone jak altówka. Piekielnie niewdzięczny instrument ... mam na myśli banjo oczywiście. Natomiast same koleżanki - cóż: tytuł "Tarcza cię obroni" wyjaśnia wszystko. Mógłby się stać mottem dla brzydoty feminizmu. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Coś dla kalesona 26.05.06, 00:37 Toż to kwakierki, nie feministki :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Coś dla kalesona 26.05.06, 00:45 Wizualnie - dalibóg prawie żadnej różnicy ... POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Kaleson, a widziałeś kiedyś 26.05.06, 00:53 johnny-kalesony napisał: > Wizualnie - dalibóg prawie żadnej różnicy ... > > POzdrawiam > Keep Rockin' feministkę? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kaleson, a widziałeś kiedyś 26.05.06, 01:07 Oczywiście, że widziałem. Niestety - jest ich coraz więcej. Terroryzują swoją obłędną ideologią atrakcyjne, rock'n'rollowe koleżanki narzucając im swoją brzydotę jako stan obowiązującej normy. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s A precz z tymi rock'n'rollowymi koleżankami :) 26.05.06, 08:31 Eleganckie maxi do kostek ma być, nie jakieś tam skórzane minióweczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Kaleson, ja wiem, że masz dziwne poglądy... 26.05.06, 08:30 ... ale jeśli nie widzisz diametralnej róznicy między strojem kwakierki, a strojem (stereotypowej) feministki, to ja już nie wiem, co Ci powiedzieć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza On widzi, tylko udaje 26.05.06, 16:30 stephen_s napisał: > ... ale jeśli nie widzisz diametralnej róznicy między strojem kwakierki, a > strojem (stereotypowej) feministki, to ja już nie wiem, co Ci powiedzieć :))))) > Jak 100% antyfeministów na tym forum. Łatwiej się bowiem dyskutuje z przeciwnikiem wyimaginowanym , niż prawdziwym. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Coś dla kalesona 26.05.06, 00:57 Kaleson, co ma tarcza do brzydoty? Nie pij tyle, upierz kalesony i nie frustruj się tak! MOże cię jakaś zezowata pięćdziesiątka zechce, a wtedy nie będzie ci już tak smutno i źle i nie będziesz musiał pisać takich głupot! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A - gdyby kaleson zadawał głupie pytania 26.05.06, 00:51 czy to ja jestem - nie, ja jestem innego wyznania. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: A - gdyby kaleson zadawał głupie pytania 26.05.06, 01:22 To już wiemy ... Ciekawi mnie - nie jestem niestety biegły w teologii feministycznego kościoła - czy Angela Dworkin już została świętą? Bo co do cudów, które wyprawiała, wątpliwości mieć nie można. No może nie cudów, ale na pewno cudowania. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
tomekpk Re: Coś dla kalesona 27.05.06, 19:36 ale ty dopieszczasz tego Kalesona. A mnie to tylko raz XIX wiecznymi:( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Coś dla kalesona 27.05.06, 19:55 tomekpk napisał: > ale ty dopieszczasz tego Kalesona. A mnie to tylko raz XIX wiecznymi:( Ja cię czymś dopieściłam? Odpowiedz Link Zgłoś