Gość: KR$ Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 21.07.03, 15:54 Ja mam taka opinie, ze to fajne jest i przynosi duzo przyjemnosci obydwu stronom ale to sie robi tylko z jakims 'szmatex'em czyli nie ze swoja ukochana kobieta, bo to takie prymitywnie przyjemne jest dla faceta - wiesz cos jakby - zlapalismy z kumplem na polowaniu jakas samice i we dwoch sie w nia spuscilismy. No kupa zabawy byla, hehehe. Mowie ci. :-). Natomiast dla kobiet jest to przyjemne w inny sposob - troche tak jakby przezyc 'bezpieczny' gwalt - bo to w sumie wbrew naturze jest zeby dwa osobniki jednej plci spolkowaly z jednym drugiej i zazwyczaj zdarza sie podczas gwaltu. Mojej dziewczynie zdarzylo sie skladac takie propozycje (czy to 2M +1K czy 2K + 1M) ale powiedzialem jej ze do niczego dobrego nas to nie doprowadzi i wytlumaczylem dlaczego - mysle ze zrozumiala i jestem przekonany ze nie sprobowala na boku (znajac wasza - kobiet kurewska nature niczego nie mozna byc pewnym ;-) ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik27 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 195.116.192.* 16.08.03, 14:06 Tez sie w to bawilam ale potem czulam sie dziwnie-Do dzis jeden z moich amantow mnie omija a drugiego tez nie chce znac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.icpnet.pl 16.08.03, 14:33 Moralum est pucybutum mechanicum vaginalis erectum in plemnicum bastante grande fiesta. Que hace ella? Och my god... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigrid Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.suwalki.sdi.tpnet.pl 16.08.03, 18:18 to kolejny wątek potwierdzający, że faceci to brudne zakłamane wieprze, niewarte szacunku, odechciało mi się seksu i wszelkich kontaktów z tym ścierwem, zresztą nie od dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbrykany30latek Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.BMJ.net.pl 17.08.03, 10:43 Gość portalu: sigrid napisał(a): > to kolejny wątek potwierdzający, że faceci to brudne zakłamane wieprze, > niewarte szacunku, odechciało mi się seksu i wszelkich kontaktów z tym > ścierwem, zresztą nie od dziś To nie potwierdzenia ze "faceci to brudne zakłamane wieprze.... itd" ale potwierdzenia ze nalezy uwaznie dobierac partnerów do takich przyjemnosci. Szkoda mi Ciebie Singrid bo nie wiesz (a moze wiesz) co tracisz i przez to jestes taka zgoszkniała. Mimo wszysko pozdrawiam brykająco Odpowiedz Link Zgłoś
allthejazz Re: sex w trójkącie: 2M+1K 31.08.03, 21:50 Gość portalu: sigrid napisał(a): > to kolejny wątek potwierdzający, że faceci to brudne zakłamane wieprze, > niewarte szacunku, odechciało mi się seksu i wszelkich kontaktów z tym > ścierwem, zresztą nie od dziś W Suwałkach zimy ciężkie... Kupujesz olejak? Odpowiedz Link Zgłoś
malenka7 Re: sex w trójkącie: 2M+1K 17.08.03, 20:49 Gość portalu: Marika 29 napisał(a): > Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra > jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemko Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 195.116.192.* 18.08.03, 18:41 Moze to ciekawe ale nie z wlasna zona...po co ryzykowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia27 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.lodz.mm.pl 17.10.03, 15:45 To jest super...ja zainicjowałam, był mój facet i jeszcze kolega mój z internetu...supersprawa.Zdarzyło sę raz. Trwało dwie godziny (stosunek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek27 Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.lodz.mm.pl 21.10.03, 16:32 Wiecie co? Jak czytam te wypowiedzi facetów, to widze, że z punktu widzenia moralności oceniąją surowo w niewybrednych słowach. facet, który ma ochotę na układzik, chce się zabawić. Kobieta to wywłoka, która się nie szanuje. A do was się ta miarka w waszej skali nie stosuje, tak? A niby z czego wynika ten odmienny sposób ocen dla kobiet i mężczyzn? Bardzo bym chciała, żebyście się kiedyś zdziwili i usłyszeli od żony, że ma jakąś potrzebę, którą wy przypisujecie wywłokom. I wtedy musielibyście albo zrewidowac swoje poglądy, albo stwierdzić, żę "szanujące się" zonki są wywłokami. Zapewniam was, że potrzeby takie drzemią w większości osób i są zupełnie naturalne. nawet by mi na myśl nie przyszło nazwać tych osób wywłokami.... Zaakceptujcie seksualność kobiet, bo sobie w tym świecie po prostu nie poradzicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dari Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 195.116.192.* 19.08.03, 15:32 Taaak Przemko-nie sadzisz chyba ,by Twoja Zona zabawiala sie w ten sposob z Toba...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.icpnet.pl 19.08.03, 16:29 Trójkąt to przeżytek. Ja spotykam się w klubie osiedlowym z lokatorami i lecimy na całego wszyscy na wszystkich, czasem jest nas ze 30 osób. Leje się piwo, żremy kurczaki, taplamy się w błocie i rozkoszy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojej Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 16:39 ale fajny post..duzo sie mozna dowiedziec... myslalam o tym duzo, bo jestem bi. Bardziej hetero, ale jednak dobrze miec bliska przyjaciolke...lol. No i w moim pojeciu staly zwiazek plus przyjaciolka odpada, niezaleznie od tego, czy moj, czy jej. natomiast, kochanek ktorejs z nas i my dwie- czemu nie? nie znam jednak facetow, ktorzy lubiliby to robic z kobieta i mezczyzna jednoczesnie. moj facet tez jest bi. ale odkad jestesmy razem, nie ma mowy o jakichs dokladkach. choc zarty na ten temat, owszem. podsumowujac: jesli w gre wchodzi staly zwiazek- nie wyobrazam sobie, bo zawsze sie nakomplikuje. zawsze czyjes uczcucia zostana zranione,zaufanie nadszarpniete. Jesli kogos kochamy, lub po prostu traktujemy bardzo powaznie, to to nie jest dobry pomysl. Ale jesli sie przyjaznimy z kims, na luzie, i nie ma mowy o stalym zwiazku, natomiast jest bliskosc i szacunek i radosc ze wspolnego przebywania razem, to nie widze przeszkod. Oczywiscie, musza to byc osoby, ktore znamy, lubimy i ktorych szacunku jestesmy pewni. Poniewaz moze sie okazac, ze ktos po porstu uzyl naszej pochwy i traktuje nas jak szmate... A w sexie chodzi o wymiane dobrej energii, o czulosc i bliskosc z drugim czlowiekiem. Jesli sie go szanuje, zachwyca pieknem jego ciala, to dlaczego to mialby byc brudne, brzydkie i degenerujace? oczywiscie wiem, ze wielu ludzi tak mysli. nie wiem tylko, dlaczego. Jesli szanujemy siebie i innych, to gdzie tu problem? Jedyny, jaki widze, to gdy nie jest sie wobec kogos uczciwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.enetwork.pl 20.09.03, 13:46 Moze i dobra energia ale czy to przypadkiem nie krzywdzi uczestnikow? Odpowiedz Link Zgłoś
allthejazz Re: sex w trójkącie: 2M+1K 31.08.03, 21:47 Dzieliłem dziewczynę z innym kolegą. Nie było to dla niego łatwe, a i mnie doskwierała złożoność naszego związku. Zapytałem kiedyś: - Niunia, może zdecydujesz się w końcu na któregoś z nas? Nie mogę - odpowiedziała - Janusz mógłby sobie coś zrobić. Wiesz on jest taki delikatny i wrażliwy. Ja na to - Słuchaj, a może ja sobie coś zrobię? Ty byś sobie zrobił... - podsumowała. Kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
ravravrav Re: sex w trójkącie: 2M+1K 04.09.03, 18:20 Gość portalu: Marika 29 napisał(a): > Mam za sobą debiut jako kochanka dwóch facetów na raz. Nie powiem, ostra > jazda a wy co tym myślicie? Macie jakieś opinie?? Córko przyjdź do naszej parafii, Św Wojciecha, przy ulicy Wolskiej, w każdą środę próbujemy pomóc takim zbłąkanym duszom jak twoja. ksiądz Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki do xiedza Pawla IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 10.09.03, 20:35 Nie wiem czy ksiadz Pawel z naszej parafii nie poszukuje przez internet swojej nowej ofiary???? zgroza A tak przy okazji mam zasade by w ten sposob nie bawic sie w stalym zwiazku.Po co ryzykowac? Malo to chetnych kolegow i kolezanek z pracy ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetkaw Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: 62.233.163.* 13.09.03, 14:39 jestem zbulwersowana tym pomyslem ale i nieco podniecona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: św.Paweł Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 20.09.03, 21:12 Wy jesteście jednak ludzie 2 kategorii a w dodatku zboczone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajfus Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 07:50 Czy ten drugi w wolnych chwilach walił konia ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: sex w kwadracie 3M+1K IP: 155.37.231.* 04.11.03, 16:15 Czyli pipa papa pupa sprobuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysstyna typowe IP: 157.25.131.* 18.11.03, 15:25 To typowo meskie szowinistyczno-swinskie zachcianki. Zadna normalna dziewczyna na to nie pojdzie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolcxyk Re: sex w trójkącie: 2M+1K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:53 No tak -podniecajacy pomysl ale czy ktoras z was przezyla to naprawde? I jakie wrazenia? Odpowiedz Link Zgłoś