kocia_noga Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 21:15 Choć z drugiej strony moglo być lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 21:18 Z czego się cieszysz? Dostałas SMS od znajomego dziennikarza? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 21:42 hans123 napisał: > Z czego się cieszysz? > Dostałas SMS od znajomego dziennikarza? :) Skąd wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 21:21 ile % przewagi partii XX nad XxX? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 21:42 hans123 napisał: > ile % przewagi partii XX nad XxX? :) 13 Odpowiedz Link Zgłoś
hans123 Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 21:15 dzięki, kilka minut po 21 znalazłem to, co na chwilę było widoczne na stronie tvn24.pl :) krążyło szybko w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: Hura! Hura! Alleluja! 21.10.07, 23:29 tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 01:05 :) a co mówi wynik partii kobiet? jakieś 0,3 proc. - że mamy tak mało feministek czy że feministki nie wybrały partii kobiet? w sumie trochę szkoda, że tak słabo. liga i brona wypadły, zrobiło się miejsce dla nowych nisz, można było pomyśleć o zajęciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 23:52 six_a napisała: > :) > > a co mówi wynik partii kobiet? > jakieś 0,3 proc. - że mamy tak mało feministek czy że feministki nie > wybrały partii kobiet? > > w sumie trochę szkoda, że tak słabo. liga i brona wypadły, zrobiło > się miejsce dla nowych nisz, można było pomyśleć o zajęciu :) > Po pierwsze, trzeba zaznaczyć, że Partia Kobiet nie startowała we wszystkich okręgach. Po drugie, partię Gretkowskiej trudno uznać za feministyczną, dlatego nie może ona liczyć na mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Hare! Hare! :) 22.10.07, 01:54 Oczywiście mogło być lepiej, ale cóż może Polacy potrzebują powoli wydobywać się z prawicowego zahukania. Taka Platforma jest odpowiednio konserwatywna żeby ludzie nie czuli że tracą grunt pod nogami, a jednak mimo wszystko ma (chyba) świadomość że trzeba do przodu... A za jakiś czas przyjdziemy my... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 01:56 A idąc będziemy śpiewać: [url=folk.ntnu.no/makarov/temporary_url_20070929kldcg/internationale-en-billy_bragg_1990.mp3]pieśń[/ur] :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 01:57 eh jeszcze raz... folk.ntnu.no/makarov/temporary_url_20070929kldcg/internationale-en-billy_bragg_1990.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 09:24 Tak! Łopocąc czerwoną chorągwią i przegryzając czosnek cebulą. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 13:40 kocia_noga napisała: > przegryzając czosnek cebulą Tak, żeby odpędzić PiS-owskie wampiry. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka_bordo Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 22:48 ...a przyświecać nam będzie gwiazdka... czerwona oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Hare! Hare! :) 22.10.07, 16:04 Z mesydżami? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 14:41 Oby było lepiej, niż jest. Miejmy nadzieję, że socjaliści z PO nie rozpierniczą doszczętnie tego kraju.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 18:48 To jest oczywiscie przeswietnie, ze pisiory wrocily do nory, a indywidua takie jak Giertych, Lepper i Mikke bedziemy ogladac okazjonalnie, jako czesc politycznego kabaretu, w charakterze ogorkowych zapchajdziur. Tam ich miejsce. Natomiast entuzjazmu nie czuje i cale te gratulacje i podniecenie jakos mnie oplywa nie unoszac. 'Chcieliscie Polski, no to ja macie' - i niewiele wiecej z tego wyniknie. Kapuchy Odpowiedz Link Zgłoś
turbomini Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 20:59 Zależy co się uważa za sukces - dla mnie brak Giertycha i Leppera to jest duży sukces. I poprawa polskiego wizerunku to także sukces. A kolejny, że PO utworzy zdrową koalicję. Nie potrzeba mi huku, wystarczą drobne satysfakcje. Więc mój nastrój polityczny na dziś: bardzo dobry ;). Odpowiedz Link Zgłoś
saszenka2 Re: Hura! Hura! Alleluja! 23.10.07, 00:05 turbomini napisała: > Zależy co się uważa za sukces - dla mnie brak Giertycha i Leppera to jest duży > sukces. I poprawa polskiego wizerunku to także sukces. A kolejny, że PO utworzy > zdrową koalicję. > Nie potrzeba mi huku, wystarczą drobne satysfakcje. Więc mój nastrój polityczny > na dziś: bardzo dobry ;). Jest patę powodów do radości. Po pierwsze, fanatycy-Giertych, Korwin- Mikke i ludzie o wątpliwej reputacji vide Lepper nie dostali się do Sejmu. Po drugie, nie będziemy musieli ich dotować, bo nie przekroczyli 3%. Po trzecie, PiS zostało odsunięte od władzy i uda się położyć tamę krokom PiS-u ku psuciu prawa. Natomiast PO nie jest partią znacznie różniącą się od braci Kaczyńskich w sferze obyczajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 21:26 0dstalam prawie trzy godziny w dlugasnej kolejce (nawet w PRL byly krotsze) w towarzystwie bardzo mlodych ludzi, ktorzy byli pogodni, zyczliwi, dowcipni, kulturalni, i to mnie podbudowalo bardzo. 0ni po raz pierwszy poczuli, ze cos od nich zalezy, ze na cos maja wplyw. Szkoda by bylo zmarnowac taki kapital. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 21:49 Hura Hura dlatego, bo bardzo się bałam kaczorów.Jak doszli do władzy przewidywałam najgorsze.Ja mam jeszcze pamięć stalinizmu, który przeżywali moi rodzice i to mi bardzo tym śmierdziało.Dlatego mi ulzyło.Myślę,ze nowe władze będą lepsze.Może niewiele,ale zdrowe na umysle przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielnica1 Re: Hura! Hura! Alleluja! 22.10.07, 23:41 Tez sie balam, ale nie starczylo mi wyobrazni, nie przypuszczalam, ze bedzie az tak strasznie. Na szczescie jest to juz za nami, mam nadzieje, chociaz cudow nie oczekuje Odpowiedz Link Zgłoś