Gość: ppp IP: 212.160.240.* 19.08.03, 14:45 Koszmarna pani. Stara sie wszystkim wmowic ze wszystkie nieszczescia kobiet to zasluga i wina mezczyzn. Kiedys nawet oskarzyla mezczyzn o wyrzadzanie krzywdy kobiecie poprzez jej zaplodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacen Re: Kinga Dunin...koszmar IP: 217.96.29.* 19.08.03, 15:26 Twoje uprzedzenia do K. Dunin przypominają homofobie. Po co tyle nienawiści! ona też jest kobietą i trzeba dać jej szansę może gdyby poddała się jakiejś terapii psychiatrycznej wróciłaby na łono społeczeństawa. Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: Kinga Dunin...koszmar 20.08.03, 15:25 Gość portalu: jacen napisał(a): > Twoje uprzedzenia do K. Dunin przypominają homofobie. Po co tyle nienawiści! > ona też jest kobietą i trzeba dać jej szansę może gdyby poddała się jakiejś > terapii psychiatrycznej wróciłaby na łono społeczeństawa. Pyszne! Rozumiem, że była to parodia typowej wypowiedzi feministycznej?:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Kinga Dunin...koszmar IP: *.crowley.pl 19.08.03, 15:26 O, widzę, że Kolega za coś się mści :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edytka Re: Kinga Dunin...koszmar IP: *.icpnet.pl 19.08.03, 21:11 Kinga jest OK. Nie trzeba tego dowodzić. To aksjomat na którym opiera się cała ta akrobacja zwana feminizmem. Kocham ją! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bon_apetit Re: Kinga Dunin...koszmar IP: 212.160.240.* 20.08.03, 21:31 Znalazlabys setki inteligentniejszych, madrzejszych feministek. Ja bym K. Dunin raczej nazwal zmija wykarmiona na lonie feminizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedziczka Re: Kinga Dunin...koszmar 20.08.03, 12:25 A ja nie trawię jadu w jej felietonach. Jest w nich tyle zawiści, że nawet, jak pousza naprawdę ważne i słuszne tematy, to człowieka odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes no prosze IP: 195.94.204.* 21.08.03, 15:12 Mnie też odrzuca. Początkowo przypisywałem to temu co piszesz. Potem, widząc, że ten styl jest tolerowany przez GW i ciągle publikowany, pomyślałem, że może nie mam racji. Że może mnie odrzuca nie tendencyjność, zgryźliwość, jad i nieżyczliwość Kingi Dunin, tylko jakieś męskie zaślepienie na feministyczne argumenty. Jeśli jednak pisanie Dunin jest odpychające także dla kobiet, to może miałem rację i jest ono odpychające obiektywnie. Ta Dunin wyrządza feministkom niedźwiedzie przysługi. Odpowiedz Link Zgłoś
rob_i Re: no prosze 21.08.03, 16:07 Gość portalu: tes napisał(a): > Mnie też odrzuca. Początkowo przypisywałem to temu co piszesz. Potem, widząc, > że ten styl jest tolerowany przez GW i ciągle publikowany, pomyślałem, że może > nie mam racji. Że może mnie odrzuca nie tendencyjność, zgryźliwość, jad i > nieżyczliwość Kingi Dunin, tylko jakieś męskie zaślepienie na feministyczne > argumenty. Jeśli jednak pisanie Dunin jest odpychające także dla kobiet, to > może miałem rację i jest ono odpychające obiektywnie. Ta Dunin wyrządza > feministkom niedźwiedzie przysługi. też prawda Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: no prosze 23.08.03, 22:33 Gość portalu: tes napisał(a): > Mnie też odrzuca. Początkowo przypisywałem to temu co piszesz. Potem, widząc, > że ten styl jest tolerowany przez GW i ciągle publikowany, pomyślałem, że może To, ze Dunin jest publikowna w WO swiadczy tylko o tym, ze radykalna feministka nie jest. > może miałem rację i jest ono odpychające obiektywnie. Ta Dunin wyrządza > feministkom niedźwiedzie przysługi. Jakie obiektywnie, ze nie podoba sie jednej pani z drugim panem? Mnie np sie podoba niezmiennie chociaz miewa czasem i slabsze teksty. mn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes podobno IP: 195.94.204.* 25.08.03, 09:22 Podobno są tacy, którym się tygodnik "Nie" podoba, a i wcześniejszy tygodnik "Zły" ktoś przecież kupował. Tymczasem jedno jest a drugie było poniżej przyzwoitości. Obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: podobno 25.08.03, 11:30 Gość portalu: tes napisał(a): > Podobno są tacy, którym się tygodnik "Nie" podoba, a i wcześniejszy > tygodnik "Zły" ktoś przecież kupował. Tymczasem jedno jest a drugie było > poniżej przyzwoitości. Obiektywnie. Tja, a w jaki sposob zostala zweryfikowana obiektywnosc tej zlej oceny tekstow Kingi Dunin? Bo jak wiadomo podobanie sie lub nie, na ktore sie powolujesz nie jest zadnym kryterium obiektywnosci. md Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina midnight IP: *.w81-50.abo.wanadoo.fr 26.08.03, 10:33 midnight napisała: pozdrawiam :-) PS Kinga jest swietna Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: midnight 26.08.03, 11:07 Gość portalu: Malwina napisał(a): > midnight napisała: > > pozdrawiam :-) Pozdrawiam :), pamietam, sledze ;) > PS Kinga jest swietna Yo, sistah, bez watpienia :) md Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: midnight IP: 212.160.240.* 27.08.03, 21:08 Kinga jest wyjatkowo zlosliwym i beznadziejnie niegrzecznym czlowiekiem. Mialem z nia zajecia i kazdy kto jej sluchal mysli tak samo jak ja. Jej teksty to zerowanie na feminizmie i proba wybicia sie na fali jego popularnosci. Jej osoba to przyklad beznadziejnej wspolczesnej artystki ktora zwyczajnie nie ma gustu i talentu. Nie mozna jedynie odmowic tego iz jest wyszczakana. Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: midnight 27.08.03, 21:42 Gość portalu: ppp napisał(a): > Kinga jest wyjatkowo zlosliwym i beznadziejnie niegrzecznym czlowiekiem. Mialem > > z nia zajecia i kazdy kto jej sluchal mysli tak samo jak ja. Nie kazdy, to akurat nie wymaga weryfikacji, sama wiem :) > Jej teksty to > zerowanie na feminizmie i proba wybicia sie na fali jego popularnosci. Ona nie musi nic probowac, ona juz sie wybila. A popularnosc feminizmu wynika tez z popularnosci jej przedstawiecielek, czyli m.in. Kingi Dunin. > osoba to przyklad beznadziejnej wspolczesnej artystki ktora zwyczajnie nie ma > gustu i talentu. Oooo, artystka, to juz cos, na pewno jak to Kinga czyta to sie cieszy :))) ale artystka, ktora nie ma gustu i talentu, to jak matematyk bez znajomosci tabliczki mnozenia, ciekawe, bardzo ciekawe. > Nie mozna jedynie odmowic tego iz jest wyszczakana. Tu sie zgadzam i chwala jej za to :). pozdrawiam, md Odpowiedz Link Zgłoś
ala_bez_kotow PS 27.08.03, 22:36 KInga Dunin ma bardzo przystojnego syna, chyba skonczyl filozofie::)) Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: PS 27.08.03, 22:54 ala_bez_kotow napisała: > KInga Dunin ma bardzo przystojnego syna, chyba skonczyl filozofie::)) Och, nie trzeba bylo o tym pisac, to moze przyczynic sie do oslabienia mitu feministki wrogiej dzieciom, mezczyznom i rodzinie ;) md Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: PS IP: 212.160.240.* 28.08.03, 10:44 to by bylo strrrrraszne ;) Zawsze mozna powiedziec ze to dziecko in vitro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
midnight Re: PS 28.08.03, 11:34 Gość portalu: ppp napisał(a): > to by bylo strrrrraszne ;) Ojojoj, chyba bym sie zle czula gdyby padly wszystkie mity i stereotypy na temat feminizmu, z tak niewielu rzeczy w tym temacie mozna sie posmiac, wiec chociaz z tego...:) md Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Kinga Dunin...koszmar IP: *.gds.pl 21.08.03, 16:28 Gość portalu: ppp napisał(a): > Koszmarna pani. Stara sie wszystkim wmowic ze wszystkie nieszczescia kobiet > to zasluga i wina mezczyzn. Kiedys nawet oskarzyla mezczyzn o wyrzadzanie > krzywdy kobiecie poprzez jej zaplodnienie. Pewnie dlatego, że ona tego nie może zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: Kinga Dunin i fallokracja IP: *.root.pl 22.08.03, 00:50 Zgadzam sie. Ona paczy pojecie feminizmu. Walczy z facetami a przy tym nawet kobieca nie jest. POdobnie jak jej przyjaciolka Kazia Szczuka wszedzie doszukuje sie przejawow fallokracji Odpowiedz Link Zgłoś
boogeyman Re: Kinga Dunin...koszmar 23.08.03, 16:17 Ty się ciesz że jak na razie w naszym pięknym kraju Dunin jest uważana za radykalną feministkę.. bo w porównaniu z taką Dworkin na przykład to Dunin jest bardzo łagodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Kinga Dunin...koszmar IP: 212.160.240.* 24.08.03, 14:08 A ja mam ciagle wrazenie ze p. Dunin kpi sobie z feminizmu. Odpowiedz Link Zgłoś